maanantai 17. tammikuuta 2011

Faragen eurokritiikki suomeksi tekstitettynä

Nyt jokainen pääsee ihmettelemään tätä Suomen mediassa vaiettua eurokritiikkiä.
Lähdesivu


  • Jos selaimesi oletuskieli ei ole suomi, tekstitys ei näy automaattisesti.

    Klikkaa (jossain videoikkunan volume-napin lähellä) CC-valikko esiin ja valitse tekstitys.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavaa! Kysyin kerran Soinilta sähköpostilla, milloin kuullaan häneltä Faragen kaltaisia puheenvuoroja, Timo ei vastannut. Ymmärrettäväähän se on, sähköpostia hänelle tulee varmasti ihan tarpeeksi. No, vaalitorilta kysyn asiaa uudestaan, vaikkei hänelle enää tule MEPpinä sitä tilaisuutta.

Lars Osterman kirjoitti...

Jep.,.itse olen NIIN kyllästynyt Helena Petäistön tapaisin "toimittajiin" jotka ovat totaalisia eurofiileja jotka eivät koskaan raportoi mitään kritiikkä Suomeen.

Ruotsinkilisellä puolella on eräs Annina Barbosa joka pitää radiossa EU-komissiota ihailevia mainospuheitaan...ja joka suorastaan iloitsi Lissaboninsopimuksen astuessa voimaan. Mitään ei sanottu siitä että JOKA Eu-maassa on voimakas oppositio joka ilmeisesti olisi päihittänyt EU-myönteisen siivekkeen mikäli kansanäänestystä olisi järjestetty.

köpä kirjoitti...

Tyhjää, mahtipontista uhoa, käyttäen epämääräisten tarkoitusperien astinlautana talousongelmia ,joiden todellista syytä(velkapyramidiponzihuijaus)ei haluta-, tai osata kertoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka monta valtamedian toimittajaa raportoi kielteisiä asioita vallanpitäjistä? Tuleeko nimiä mieleen?

Ylen Seppo Konttinen jäi juuri eläkkeelle. Ja hänkin edusti työssään sopuisaa versiota kritiikistä.

Kauanko arvelet Eu-kriittisiä katsauksia tarjoavan toimittajan saavan levittää sanomaansa ennen kuin työ- tai avustajasuhde puretaan?

On vallanpitäjille edullista suunnata tyytymättömyys julkisuudessa näkyviin puhuviin päihin sen sijaan että katseltaisiin kuka heidät valitsee ja palkkaa.