perjantai 17. syyskuuta 2010

Kannattajakorttipostia !

Olen säästänyt kaikki saapuneet kuoret joten saatat tunnistaa omasi tästä joukosta. Suurkiitos kaikille kortin allekirjoittaneille ja lähettäneille. Teitä on tällä erää jo satoja.

Tarvitaan kuitenkin vielä aika monta...ennen kuin voidaan lähettää se 5000 kpl erä oikeusministeriöön.
























Hyviä ideoita puuttuvien korttien saamiseksi otetaan vastaan!

Lisäys 23.9 2010:

Janne kirjoitti:

"Kannattajakorteista... Olen sanonut allekirjoittajaehdokkaille, että allekirjoittaminen ei tarkoita edes sitä, että kannattaa kyseisen puolueen/yhdistyksen agendaa, vaan että kannattaa sen oikeutta tuoda näkökulmaansa esiin puolueena."

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tehkää nyt perkule se nettikampanja kaikille avoimille keskustelupalstoille !

Muutama kaveri ja viikon case niin puolisuomea on informoitu !

Netti on juuri se väline mistä tämmöiset lähtee lentoon. Faktaa pöytään ja linkit sivuille niin johan alkaa tapahtua.

Ei nää jutut nenää kaivamalla etene, kaasu pohjaan ja sellainen meteli että Lapin perämetsissäkin raikaa TD tunnarit !

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset ovat heränneet THL:n ja Pekka Puskan kusetuksiin ruokavaliosta ja rokotteista.

Uskon vahvasti että seuraava "aalto" koskee tätä meidän rahajärjestelmää. Mutta pitäkää kovaa ääntä, kyllä metsä vastaa kunhan sinne eka huudetaan !

Anonyymi kirjoitti...

tässä totuus lähihistorian tapahtumista

http://www.youtube.com/watch?v=USGSOViaulc&feature=related

Miksei tätä opeteta koulussa ?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo nettikampanja alkais varmaan piakkoin olemaan tosissaan ajankohtainen. Sisältö täytyisi olla lyhyttä ja ytimekästä, ja tarjota samalla sopivia täsmälinkkejä tarkempiin tietoihin ja videoihin. Tuota nettikampanjan sisältöä voisi vaikka ensin jollain foorumilla (täällä / facebook-ryhmissä myös) porukalla ruotia ja koittaa saada siitä sopivan ytimekäs ja tiukka paketti?

http://twitter.com/EDUSKUNTAVAALIT kirjoitti...

Esittäisin sellaisen radikaalin idean, että voisiko linjanne STARTTI olla vähän eri, kuin nykyinen ajamanne ihanne?

Perustelu: Talousdemokratia kuulostaa tavalliselle ihmiselle liian epärealitiselta kannatatettavaksi. Jos joku ei kuulosta uskottavalle, niin sitä ei haluta ostaa.

Itse tiedän mitä ajatte ja kannatan myös itse sitä, mutta mielestäni esimmäinen steppi voisi olla Brasilian pankkijärjestelmän ajo Suomeen.

http://www.taloussanomat.fi/media/2010/09/19/maailma-muuttuu--gekko-ei/201012941/135

Katsokaa ensimmäinen kommenttini ja huomatkaa, kuinka paljon realistinen, jo muualla toteutettu esimerkki saa kannatusta.

Voisiko ensimmäiseksi stepiksi harkita ajattevaksi Brasilian järjestelmää ja vasta seuraavaksi talousdemokratiaa? Täytyy muistaa, ettei suurin osa äänestäjistä ole kovin taloudellisesti valistuneita. Siksi helposti ymmärrettävä asia voisi olla tehokkaampi alku.

Tämä ei ole tarkoitettu provosoinniksi vaan ideaksi, joten itse toimisin sijassanne.

Lars Osterman kirjoitti...

Brasilian pankkijärjestelmästä sen verran että nähdäkseni tuollainen ei vaikuta paljon ollenkaan niihin todellisin ongelmiin joita olemme osoittaneet sormella pitemmän aikaa.

1. Kaikki maan raha on velkaa pankeille. Näin ei todellakaan tarvitse olla ja tämä on valtava epäkohta.

Uskon että kysyttäessä "velkaperusteinen vai arvoperusteinen" JOKAINEN fiksu suomalainen jolla ei ole oma lehmä ojassa, valitsee arvoperusteisen rahajärjestelmän.

2. Valtio ja muu julkinen hallinto on velkaantunut ja velkaantuu lisää ennätystahtia. JOudumme kaikki maksamaan näiden velkojen korot ja lyhennykset pankeille - vaikka pankit loivat kaikki velat laittatta mitään omaa pottiin.. ja pelkällä kirjanpidolla.
Valtio ja muu julkinen hallinto voi itse hoitaa tätä kirjanpitoa ILMAN pankkeja.

3. Kaikki kuluttajahinnat ovat 50% ylihintaisia koska hintoihin sisältyy koko logistiikkaketjun kaikkien toimijoiden velkojen korot. Kaikki voisi olla halvempaa kuin nyt - ainoa joka tässä vetää välistä on pankkiirit. Pankkiireja ei oikeasti tarvita lainkaan...tai no - ei ainakaan tähän.

jne jne..brasilian systeemi ei auta näihin millään vaikka ehkä tekeekin oman maan pankkiirin rehellisemmäksi.
Toisaalta pankkiiri voi luoda kaikki vaadittavat korvauksetkin tyhjästä samalla kirjanpitokikalla.. eli sietää kysyä onko tuossa sitten lopultakaan ideaa...?

Anonyymi kirjoitti...

Pankkiirien välistä veto on yhteiskunnan suurimpia vääryyksiä. Pankeille on annettu "ensi yön oikeus" rahaamme, he saavat sen ilmaiseksi, ja me joudumme maksamaan siitä valtavan koron näille tyhjän kiskureille.

Mitä tapahtuisi jos antaisimme "potkut" näille loisille ?

Otetaanpa historiasta pari esimerkkiä:

1. JFK lopetti USA:ssa yksityisen keskuspankin eli FED:in, ja samalla laskiveroja - 50%. Mitä tapahtui ? Valtion kirstuun ropisi ennätysmäärä verotuloja, koska taloudellinen aktiviteetti sai huikean boostin - ei ollut enään välistävetäjiä !


2. Saksa 1930-luvun lopulla poisti Adolf Hitlerin toimesta kaikki välistä vetäjät Saksan rahajärjestelmästä, ja mitä tapahtui ? Työttömyys hävisi käytännössä kokonaan, ja kansan hyvinvointi sai valtavan sysäyksen. Luotiin velaton yhteiskunta.

Kummatkin kokeilut päättyivät valtavaan pankkiirien vastustukseen, ja jokainen voi sitten vedellä johtopäätöksiä mistä suunnasta syylliset löytyvät.

Jos ihmiset tietäisivät historian tapahtumien oikeat taustat, voisi mullistuksia tapahtua aika nopeastikin...

http://twitter.com/EDUSKUNTAVAALIT kirjoitti...

Ymmärrän kyllä ajamasi järjestelmän edut ja kannatan sitä täysin. Olen seurannut jo vuosia blogiasi. Olen myös oppinut siitä paljon, joten kiitos sinulle.

Pointtini on vain se, että aluksi tarvittaisiin alkurysäys, jolla saadaan ihmisiä puolellenne massoittain. Ihmisiä, joidenka poliittinen osaaminen on tähän mennessä ulottunut Tarja Halosen äänestämiseen presidentiksi. Sellaisten ihmisten talousosaamista ei kannata suoraan sanoen yliarvoida. Jos halutaan saavuttaa massat, niin talouskäyrien sijaan pitää piirtää mikkihiiriä, jos näin kärjistetysti asian saa ilmaista.

Kreikan tukeminen sai suomalaisilta valtavan vastustuksen, mikäli sihen väliin olisi ajattu Brasilian pankkimallia, niin kannatuksenne olisi lisääntynyt radikaalisti. Mutta tämä oli vain idean heitto sinne suuntaan. Ettei aina pääse perille suorinta tietä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on oikea strategia, pikkuhiljaa vie agendaa eteenpäin, eikä kertarysäyksellä. Mutta se on varmaa, että ihmisten tietoisuus on räjähtämässä, ja se tulee näkymään koko yhteiskunnassa !