keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Vaihtoehtoinen kannattajakortti

Vaihtoehtoinen kannattajakortti pienellä mainoslauseella - tästä linkistä. /tekijä Olli K.

Tässä sama kuvana.

Älä kuitenkaan tulosta tätä koska tämä kuvatiedosto tulostuu vääränkokoiseksi. Laillisen kortin on oltava kokoa A6L eli makaava A6. Oikeusministeriö haluaa myös kortit 120 g/m2 paperille. Voit kuitenkin tulostaa kortin tavalliselle tulostuspaperille. Yhdistyksen väki liimailee myöhemmin talkoovoimin kaikki saadut kortit paksummalle paperille niin että kelpaavat pilkkuahinkkaaville virkamiehille.

Ei lie kovin kaukaa haettua olettaa kyseisten virkamiesten kuuluvan vanhojen valtapuolueiden kannattajiin - joten voidaan lähteä siitä että tartutaan kaikkiin mahdollisiin muotoseikkoihin korttien hylkäämiseksi. Omasta mielestäni koko korttipelleily on silkka jäänne kekkosajasta.
Tänä päivänä lista voisi olla sähköinen tiedosto tai "virtuaalilista"..ja tällaiselle kannattajalistalle pitäisi voida liittyä esim pankkitunnuksella. Tähän tulisi päästä pikapuolin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin oman kannattajakorttini eilen!
Tulostin A4:lle, taitoin ja laitoin postimerkit samaan paperiin selkäpuolelle. Toivottavasti kelpaavat kannattajakorttien tarkastajille!
t: Janne

Anonyymi kirjoitti...

Onko virallisessa kannattajakortissa tuo mainoslause? Jos tulostan tämän mainoslauseella varustetun kortin A6-kokoon, onko se hylätty kortti?

Lars Osterman kirjoitti...

Kannattajakortin koko on määritelty olevaksi A6 - eli kun A4:n taittaa kerran saadaan ensin A5-kokoinen lappu..ja kuntämä A5:n taitetaan kahtia saadaan se A6-kokoinen.

Tuo uusi kannattajakortti on siis vain se kehyksellinen osa tuota A4-kokoista lappusta jossa alhaalle on tuo mainoslause.

Yksinkertaistettuna: Kannattajakortti on siis tavallisen postikortin kokoinen.

Me siis leikkaamme sen A6-kokoisen kortin irti kaikista postissa saaduista A4:sta.

Niin - ja Suurkiitos kaikille jotka ovat laittaneet postia!

Tänään laatikossa oli peräti kuusi kirjettä. Yhtäkään niistä en kuitenkaan ole ennättänyt avata. Toivottavasti Sinäkin laitat postia tulemaan.

Jos laitat - muista että samalla postimaksulla voit lähettää koko nipullisen kortteja. Voisit siis mainostaa asiaa tuttavapiirillesi.
(tiedän kyllä että tämä om vaikeata - jopa oma äitini kieltäytyi) ;-)))

Lars Osterman kirjoitti...

Kaikille pettyneille klikkaajille - ANTEEKSI.

Nyt vasta selvisi että tuo Olli K:n tekeämä linkki olikin vain hetken tilapäislinkki.

Olen kuitenkin tallentanut Ollin tekemän kortin oman koneeni kovalevylle - ja nyt yritän saada tämän pdf-tiedoston ladattua jollekin sivulle missä se AINA olisi klikattavissa auki....

Valitettavasti yhdistyksen omien kotisivujemme hallinnan suhteen on tällä erää vähän niin ja näin.

Webmasteri on kiireinen ja paljon poissa..enkä itse vielä osaa laittaa aineistoa kotisivuillemme.

Tiedän - asia on saatava kuntoon ..ja se yritetään hoitaa jo tänään.

Jos sinulla on tähän ratkaisu - voisit olla yhteydessä.
Vielä kerran anteeksi.