maanantai 24. toukokuuta 2010

RT - Crosstalk: Lord Monckton jyrää ilmastouskovaiset


Päivitys: Ja senaattori James Inhofe toteaa samaa:

5 kommenttia:

Lars Osterman kirjoitti...

Niin - ja tiedoksi vaan että en hyväksy pelkkiä linkkejä kommenteiksi.
Mikäli laitat linkin niin kerro lyhyesti miksi haluat sen laittaa.

Lisäksi en pyri olemaan tasapuolinen ilmastonmuutosasiassa koska valtavirtamedia ja 99% poliitikoista ovat kaikki osoittaneet puolueellisuutensa. ILmastonmuutoshömpän vastavoimat jotka mielestäni edustavat totuutta asiassa saavat siis blogini kautta äänensä kuuluviin.

Kaptah kirjoitti...

Oli kyllä loistava videopätkä. Monckton vei selvästi "10 - 0" erävoiton. Kyseinen pätkä on malli esimerkki, kun puhtaasti poliittista agendaa ajavat "nuoret sällit" politikot jauhaa pehmosia, kun taas Lordi veteli kylmiä tieteellisiä tosiasioita eetteriin. Hmmmm kupaakohan puolta sitä uskoisi? ;)

Vaan tuntuu noilla jenkeillä olevan jokin kompleksi, kun niiden pitäisi johtaa maailmaa jok'ikisessä asiassa :). Ottas nekin pikkusen rennommasti ja täten sotisivat / sotkisivat maailmassa vähemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Moncton on oikeassa, meitä yritetään kusettaa maailmanlaajuisen ilmastoveron alle, jossa rahat valuisivat IMF:llä ja muille yksityisille pankkiireille.

Ja Tarja Halonenhan antoi jo 100 milj. euroa tähän hömppään silmäänsä räpäyttämättä.

Sillä olisi jo 50 reumasairaalaa laitettu kuntoon.

Poliitikot eivät enään tee itsenäisiä päätöksiä kansan edun mukaisesti, vaan lobbaavat omien
etujensa mukaisia päätöksiä, yleensäö palkkiovirat taustalla häämöttämässä, esim. Sauli Niinistö EU Investointipankin johtajaksi palkkiona Suomen liittämisestä rahaliittoon, tai Suvi-Anne Siimes Lääketehtaiden lobbausjärjestön johtajaksi.

Meitä kusetetaan.

Anonyymi kirjoitti...

En ehtinyt vielä videoita katsomaan, mutta oma kanta on asian suhteen myös hyvin selkeä. Hömppää ja kusetusta tuo ilmastonmuutos & ilmastoverot jne, se on selvää. Se sen sijaan on fakta, että tämä pallo on monilta osin hyvin saastunut ja ympäristöongelmat on monilta osin todellisia, toisin kuin ilmaston lämpeneminen & siihen liittyvät kauhukuvat mitä mediassa maalaillaan. Saadaanpahan massan huomio taas vääriin asioihin ja epäolennaisuuksiin. BioEtanolit sun muut mitä tämän hömpän varjolla markkinoidaan tekevät öljyäkin pahempaa hallaa.

Metsien raiskaaminen voitaisiin lopettaa hyvin yksinkertaisesti. Hampusta olisi dieseliksi, rakennusmateriaaliksi, paperinlähteeksi, puhumattakaan monesta muusta käyttötarkoituksesta. Puukuidun korvaaminen huomattavasti nopeammin uusiutuvalla hamppukuidulla olisi monissa sovelluksissa todella järkevä vaihtoehto ympäristön suojelun kannalta.

Tässä erittäin kattava tietopaketti aiheesta, suosittelen kaikille ja myös tämän foorumin lukijoille, tämäkin aihe on mielestäni erittäin iso pala kakkua.

http://emperor.wikidot.com/sisaellysluettelo

Luvun 2. viimeinen kappale on hyvä esimerkki siitä miten virka-asemassa oleva virkamies ei voi tehdä asioille mitään, pitääkseen virkansa.

Janne kirjoitti...

Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on todellinen, ja se on eri asia kuin se, että jotkut yrittävät siitä itsekkäästi hyötyä. Itsekäs hyötyminen toisten kustannuksella on tietenkin väärin.

Monckton on monellakin tapaa yksiselitteisesti väärässä. Lisää tietoa saatte kaikkialta muualta netistä paitsi niiltä muutamilta sivuilta ja siitä pienestä piiristä, joka ilmastonmuutoksen kieltää ja tyytyy epäonnistuneesti kritisoimaan jo tehtyjä ja julkaistuja tutkimuksia.

Kooste datasta ja hyvää keskustelua muun muassa täältä: http://skepticalscience.com/

No, jo pelkästään metsien tuhoaminen lämmittää maapalloa ja vaikuttaa hiilidioksiditasapainoon, jonka lisäksi lihakarjan metaanipäästöt jo sinänsä vaikuttavat jo kasvihuoneilmiöön sitä voimistavasti. Kun tähän lisätään fossiiliset polttoaineet ja liikenne, niin yhtälön luulisi olevan selvä.

Takapakkia ei todellakaan tarvitse ottaa vaan mennä eteenpäin. Muutokseen sopeutumalla tulemme parhaiten toimeen. Onneksi maailmassa ja Suomessakin riittää toimijoita, jotka suunnittelevat tulevaisuusstrategioita muuttuvan ilmaston johdosta, jotta olisimme varautuneet.

Ne, jotka kieltävät koko muutoksen jäävät kehityksestä vääjäämättä jälkeen.