torstai 6. toukokuuta 2010

Max Keiser ja David De Graw puhuvat Goldman Sachs pankista ja pankkialasta yleisesti

Erityisen mielenkiintoista on se mitä tapahtui vuoden 2004 jälkeen. Pankkien reservivaatimukset lähes poissa. USA:ssa 610 biljoonaa johdannaisissa. Goldman Sachsilla 34.000 % pääomavajaus suhteessa johdannaisvelkoihinsa.
Video on kolmiosainen. Jos haluat automaattista vaihtumista videoista toiseen klikkaa itsesi tänne.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://areena.yle.fi/video/952833

Joku sentään eduskunnassa tietää, että rahaa luodaan tyhjästä.

Anonyymi kirjoitti...

RAHAN HERRUUS. (Siionin Viisaiden Pöytäkirjat)

8. "Jos valtakunta uupuu omiin sisäisiin mullistuksiinsa tai jos se niiden vuoksi joutuu ulkoisen vihollisensa käsiin, voi sen kummassakin tapauksessa katsoa joutuneen lopullisesti tuhon omaksi: se on silloin meidän vallassamme. Rahan herruus, joka on kokonaan meidän käsissämme, ojentaa silloin sille pelastavan oljenkorren, johon sen on vasten tahtoaankin pakko tarttua, koska se muuten joutuu perikatoon."

Anonyymi kirjoitti...

Se on muuten kummallista miksi Aatos Erkosta ei kukaan puhu tai uutisoi mitään !?

MIes omistaa käytännössä Suomen mediat, voisi verrata Berlusconiin, erona on se että Italiassa kaikki tietää kuka omistaa mediat, Suomessa kukaan ei tunnu tietävän Erkon puuhista mitään.

Sen tiedämme, että Aatos on ahkera Bildenberg kävijä, ja omistaa Robert Murdochin naapuri asunnosta, New Yorkin pilvenpiirtäjästä asunnon. Ja että kummatkin on jutkuja, sekä kuuluvat näiden etujärjestöihin.

Suomessa ollaan aikamoisessa mediapimennossa, sekä meidän mielipiteisiin vaikutetaan ilman että tiedostamme sitä. Talousdemokratialla voi olla suuira vaikeuksia saada ääntä kuuluviin ns. mainstream-medioissa juuri tämän Erkko -omistuksen takia, ja hänen edustamien etujärjestöjen ja seurojen intressien takia ( rahantuottomonopoli, IMF ym..)

Anonyymi kirjoitti...

Länsimaissa kansalaiset ovat vielä täysin pimennossa kuka täällä oikein määrää. Esim. venäläjän kansalaiset tuntuvat yleisesti tiedostavan sen, että meitä hallitaan yksityisten sionistipankkiirien toimesta, ILMAN että tiedostamme sitä !!!


Eli aikamoisia lampaita ollaan...