maanantai 10. toukokuuta 2010

Ellen Brown Max Keiserin vieraana 8.5

Ellen Brown puhuu supernopeista automaattisista pörssiosakkeiden osto-ja myyntiohjelmista "joilla ostetaan jo ennen kuin ostomääräys tulee" ja joilla manipuloidaan osakkeiden hintaa ostajan hintarajaa hipovaksi - aina vaälittäjäpankin etujen mukaisesti.Villen kommentti FB:ssä: 70% kaikesta osakekaupasta tapahtuu tietokonealgoritmien välillä ns. high-frequency trading -kaupankäynnissä, jossa ostetaan ja myydään millisekuntien aikajänteellä, ja kiskotaan vain rahaa joka kurssin käänteestä, välittämättä siitä, että tämän toiminnan seurauksena kokonaiset kansantaloudet tuhoutuvat...God Bless Money!


Osa2: http://www.youtube.com/watch?v=st18z-ifoPs
Osa3: http://www.youtube.com/watch?v=rKSzatYss20

Päivitys: http://www.infowars.com/high-frequency-terrorism-how-the-big-banks-and-federal-reserve-maintained-their-death-grip-over-the-united-states/

Artikkelista voi lukea miten Goldman Sucks pitää koko maailmaa niskalenkissä ja vääristelee ja ohjailee"markkinoiden" reaktioita mielensä mukaan. Finanssiterrorismia - kuten Max Keiser sanoo.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisen rikollinen ahneus tuottaa nyt suurempaa satoa kuin koskaan. Pieni Muurikadun eliitti tekee rahaa huijaamalla julkisesti muuta maailmaa ja tukee rahoillaan Obaman sotia, joilla pyritään ottamaan maailmasta orwellimainen ote.
Järkyttäväähän tämä on.
Sivistyksesta ei ole enää mitään jäljellä.

Mika kirjoitti...

Tarkemmin sanottuna tässä finanssipelissä tuota "Muurikatua" ohjaa Lontoon City.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska linkki:

http://www.busmanagement.com/media/media-news/infographics/100430-Business-LeadingCompanies.jpg