keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Repost: David Icke puhuu rahasta, velasta ja siitä miksei yksikään poliittinen puolue aja rahauudistusta

Lainasin nämä linkit tällä kertaa Villen blogista.

Osa 1.


Osa 2.Huomaa erityisesti kakkososasta nämä kohdat:

"..the most grotesque aspect of this money system is the third world debt"

"..most of the money that constitutes the brazilian debt never left the computers on Wall Street"

"..why can´t goverments create the money we need interest free..because it is possible?"

"..why is it that no political party...anywhere in the world that has any chance to form a goverment ..is actually suggesting that that be done..?"

9 kommenttia:

Mika kirjoitti...

Ja tässä on ratkaisu ongelmaan: http://www.larouchepac.com/lpactv?nid=14449.

tappernakkeli kirjoitti...

Tämä herrahan on väittänyt olevansa jumalanpoika ja lisäksi hän tietää, että liskot(jotka ovat naamioituneet ihmisen nahkoihin) johtavat maailmaa.
Henkilö jota en ehkä kovin innokkaasti nostaisi esille kun koitetaan ajaa muutoksia talousjärjestelmään demokraattisin keinoin. Vaikka hän olisi kuinka oikeassa videoilla käsiteltävistä asioista.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=8vbN0vnhkeY&feature=related


Tässä hyvä kuvaus pankkien kalastuksesta...


Suurin vääryys maailmassa, ja Suomen poliitikot eivät edes tajua sitä !

Lars Osterman kirjoitti...

Jaahas. Tapperin logiikan mukaan henkilö joka kerran on pieraissut äänekäästi sporassa ei siis ole enää kelvollinen mihinkään.

Lisäksi kehoitan Tapperia lukemaan pari David Icken uusimmista kirjoista.

misterjukka kirjoitti...

Kaikki valveutuneet ihmiset kyllä tietävät mitä Nickname "Lisko" tarkoittaa Daavitin puheessa oikeasti, mutta miksi David ei sano suoraan ketä hän tarkoittaa.

Syy on selvä, sillä jos hän ei käyttäisi vertauskuvakieltä, niin hänet vaiennettaisiin Antisemitismi leimalla.

Anonyymi kirjoitti...

misterjukka.... juu, niin se on.
Mieshän on superfiksu ja älykäs mutta hänen juttuaan todella pitää osata tulkita. Hän ei siis ole tosikkojen mieleen mutta niinhän yleensä on: fiksuimmat eivät kerro asioita niiden ilmiasussa koska se voi olla vaarallista. Moranen omassa blogissaan pohtii tätä asiaa tarkemmin. Suosittelen.

tappernakkeli kirjoitti...

En missään nimessä tarkoita, että Icke olisi kyvytön.Hän on lukenut selvästi samaa kirjallisuutta kuin moni meistäkin ja sisäistänyt lukemansa.
Silti arvelen, että Icke arvostaa eniten itsensä esillä pitämistä.

Lisko ja jumalanpoika jutut laitan jonkinasteisen narsismin piikkiin.
Oma järkeni sanoo, että kummatkin väitteet ovat naurettavia ja jos ne ovat minusta naurettavia niin ovat ne sitä myös kansalaisen X mielestä.
Kansalaisen, jonka luottamuksesta ja tuesta mekin olemme riippuvaisia jos haluamme oikeaa muutosta saada aikaan.

Tässä on nyt eniten mielestäni kysymys meidän rahareformistien uskottavuudesta ja Icke:llä ei ole ainakaan positiivista vaikutusta tähän.

pumppernikkeli kirjoitti...

Hyvä herra tappernakkeli: ihmiset ovat erilaisia. Sinun kantasi ei välttämättä edusta todellisen enemmistön kantaa sen enempää kuin minunkaan.
Minun mielestäni David Icken turinat eivät ole naurettavia. Molemmat naurettavina pitämät väitteesi ovat helposti ymmärrettävissä, jos osaa katsoa kokonaiskuvaa miehen työstä. Et varmaankaan ole katsonut yhtään miehen seminaaria / esitelmää kokonaisuudessaan avoimin mielin, suosittelen.

Tärkeintä ei ole se kuka informaation kertoo, oli hän sitten uskottava jonkin tahon mielestä tai ei. Tärkeintä on itse informaatio joka tulee julki. En minä ainakaan suoralta kädeltä usko mitään oli puhujana sitten Jyrki Katainen, Lars Österman tai David Icke. Positiivisella (totuudenmukaisella) informaatiolla on aina positiivinen vaikutus.

Hyvä linkki Mika! Lars vois jopa laittaa blogin puolelle juttua tästä herrasta, minulle ainakin aivan uusi tuttavuus.

Tomi Astikainen kirjoitti...

Olipas Icke tiivistänyt hyvin asian ytimen (vaik ei taida olla ihan uusimpia videoita?). Mistähän tästä näkis loput? Jäi kesken, eikä se ehtinyt niihin ratkaisuehdotuksiin vielä.

Sen pointti noissa Larsin esiin nostamissa kysymyksissähän oli, että yksikään hallituksen muodostamiseen kykenevä (iso) puolue ei ole esittänyt - eikä tule esittämään - korotonta rahaa ratkaisuna, koska ne on riippuvaisia eliitin (poliittisesta ja taloudellista) tahdosta.