maanantai 15. maaliskuuta 2010

EU-Stubb uhkailee Irania ja mielistelee ydinaseellista sotaisaa, naapurivaltioihinsa jatkuvasti hyökkäävää IsraeliaPidän itseäni melkoisen valveutuneena. Seuraan uutisia kaikista mahdollisista lähteistä. Viime vuosina tietysti kasvavissa määrin internetistä. Vime aikoina minua on, kaiken talous- ja rahasotkujen ohella, erityisesti kiinnostanut kaikenlainen sotarumpujen pauhu ja ne perustelut joita julkisuudessa esitetään erilaisten konfliktien ratkaisemiseksi aseellisesti.

Iran on selvästi joutunut läntisten valtapiirien silmätikuksi - eikä päivääkään etteikö olisi jotain juttuja iranilaisten väitetystä asevarustelusta. Minusta kaikki syytökset kuitenkin ovat pitkälti perusteettomia ja luokilteltavissa sotapropagandaan. Tietääkseni Iran - entinen Persia, ei ole hyökännyt mihinkään naapurivaltioon yli 200 vuoteen. (kuva/source: Stop War)

1980-luvun sota oli USA:n silloisen liittolaisen Irakin hyökkäyssotaa Iraniin mihin USA lopulta sekaantui. Rajat jäivät samoiksi kuin ennen sotaa.

Persianlahden sodassa, missä USA ensin houkutteli Saddamia miehittämään Kuweit jonka jälkeen USA:lla oli tekosyy hyökätä Irakiin, Iranilla ei ollut osaa eikä arpaa. Irakin sota 2003-2010 ja joka edelleen jatkuu miehityksenä - ei sekään liity Iraniin.

Kun ajatellaan vime vuosien uutisointia missä Iran tai Iranin presidentti eri syistä on nostettu otsikoihin, niin läntiset mediat ovat selvästi hyvin puolueellisia elleivät jopa vääristeleviä raportoinnissaan. "Iran wants to wipe Israel of the map"-selkkaus oli tyypillinen tahallinen vääristelevä tulkinta Mahmoud Ahmadinejadin puheesta missä hän peräänkuulutti ja toivoi Israelin sotaisan nykyhallinnon kaatumista. Mistään Israelin fyysisestä tuhoamisesta ei koskaan ollut kyse. Siltä tätä valhetta aina vaan jaksettiin tuoda julki satoja kertoja - myös Suomen mediassa.

Väitteitä ja perusteettomia olettamuksia Iranin mahdollisesta ydinaseohjelmasta on lisäksi lähes jatkuvasti otsikoissa. Kukaan ei näy haluavan muistaa että Lähi-Idän ainoa ydinasevaltio on Israel joka aikanaan vieläpä vangitsi oman kansalaisensa kohtuuttoman pitkäksi ajaksi siitä että paljasti "salaisuuden". Israel on myös käyttänyt DU-ydinaseita ja muita laittomiksi luokiteltavia aseita hyökätessään Libanoniin Hizbollahia vastaan jokunen vuosi sitten. Huomaa myös että Israel on kieltänyt kansainvälisten ydinasetutkijoiden pääsyn maahan. Gazan sodan valkofosforipommijupakka jota viime aikoina on yritetty vähätellä edustaa tätä samaa kaksinaismoraalista halveksuttavaa linjaa, sorry vaan.

Sain kipinän tähän postaukseen siksi että huomasin että EU-nörtti Stubb oli jälleen nostanut itsensä ostikoihin uhoamalla ja uhkailemalla Irania "EU:n yhteisillä toimilla".

Nyt kuulemma Iran-kysymys on malliesimerkki jostain mistä kaikki ulkoministerit ovat samaa mieltä. (Fantastista kun kerrankin kaikki ovat niin samaa mieltä. Todiste siitä että EU pian on se Stubbin päiväunien supervaltio.)

Uutistoimisto Reuter: EU could impose sanctions on Iran- Finland's Stubb

"If we have succeeded in driving a common line on one particular issue, I would pinpoint Iran," Stubb said of the EU.
"Jos edes jossain asiassa olemme onnistuneet olemaan samalla linjalla, osoittaisin Irania, Sanoi Stubb Eu:sta"

Hetkinen? Mitä tämä nyt on? Onko Iran kenties jotenkin uhannut Suomea? Onko Iranin johto kenties tehnyt jotain mikä olisi Suomen hyvinvoinnin kannalta vaarallista? Ei todellakaan.

Mistä sitten tämä kaikki kertoo ellei siitä että israelin lobbaajat ovat vahvistaneet asemiaan EU:ssa. Mistä tämä kertoo - ellei siitä että EU-jäsenvaltioiden ulkoministerit ovat Israelin sotakiihkoilevan sionistihallinnon asialla.

Herald Scotland kirjoittaa: Final destination Iran ?
Hundreds of powerful US “bunker-buster” bombs are being shipped from California to the British island of Diego Garcia in the Indian Ocean in preparation for a possible attack on Iran.
Sadat "bunkkerintuho"-pommit ovat siis nyt matkalla Kaliforniasta Intian valtameren brittiarmeijan Diego Garcia-saaren tukikohtaan ja mitä ilmeisimmin käytettäviksi mahdollisessa hyökkäyksessä Iraniin.

Tässä tulee tietysti ensi kädessä mieleen tuore Project Camelotin Anglo-Saxon Mission- aineisto minkä mukaan pankkiirien juoksupoikina toimivat jenkki-ja brittijoukot todellakin aikovat leikkiä ydinsotaa Irania vastaan - ja mahdollisesti jo tämän vuoden aikana.

On sanomattakin selvää että tällaisella sodalla olisi laajat vaikutukset kaikkialle maailmassa - myös meihin suomalaisiin liittyen lähinnä öljyn saatavuuteen ja nimenomaan sen hintaan.
Rajoitettuun ydinselkkaukseen vedoten aiottaneen myös yrittää runnoa läpi yhtä ja toista mitä vapaiden länsivaltioiden kansat eivät muuten millään saataisi hyväksymään - totesi eräs Adrian Salbuchi.

Ulkoministeri Stubbin Iran-kriittiset lausunnut näyttävät liittyvän tähän varovaiseen sotavalmisteluun. Euroopan väestöä pyritään saamaan hyväksymään kauppasaartoa ja ties mitä muita perusteettomia kauppasotatoimia. Toimia jotka ovat Israelin johdon toivelistalla. Toimia joilla yritetään provosoida Irania tekemään edes yhden pienenpienen virheen.

Virhe voi olla läntisen valtion matkustajakoneen alas ampuminen tai Iranin rannikolla vartioivan EU-sotalaivan torpedointi tai miksei jopa läntisen korkean profiilin omaavan valtionpäämiehen murhaaminen. Tällaisen "virheen" takana on kaikken todennäköisimmin jälleen, kuka muu kuin Mossad - mutta iranilaisia tullaan sopivasti syttämään. Läntinen media lie jo valmistellut suuret otsikkonsa.

Ulkoministeri Stubb tuoreine Iran-kriittisine lausuntoineen on Israelin hännystelijä ja häpeäksi meille kaikille. Kokoomus on myös häpeäksi koska yrittää näkyvästi kerätä pisteitä ja ääniä Stubbin naamalla. Kuva alla poimittu viikonlopun paikallisesta ilmaisjakelulehdestä.
PS Tämä kirjoitus ei ole "juutalaisvastainen" eikä edusta kuin oikeudenmukaisuutta, totuudellisuutta sekä puhdasta rauhanaatetta että oikeutta ja kohtuuta. Pipliakerhon sinisilmäinen "valittu-kansa-vouhotus" ei saa minulta kannatusta tälläkään kertaa.

Päivitys: http://www.campaigniran.org/casmii/
EU to impose sanctions on Iran if UN fails in action: Finnish FM

(source: China View) March 14, 2010 HELSINKI, March 13 (Xinhua) -- The European Union will seek new sanctions against Iran over its nuclear program should the United Nations fail to take any actions, Finnish foreign minister said Saturday


Päivitys 17.3 : Russia Today käsittelee Iran-kysymystäIkäväsävyisen artikkelin mukaan israelilainen historioitsija Martin van Creveld katsoo että tuntiessaan itsensä uhatuksi Israel voi joutua tuhoamaan koko Euroopan ydinaseillaan. (Näin...siis yksi mies sanoo ja pääsee otsikoihin.)

JERUSALEM — Noted Israeli military historian Martin van Creveld stated that Israel could find itself one day forced to exterminate the European continent using all kinds of weapons including its nuclear arsenal if it felt its demise neared, stressing that Israel also considers Europe a hostile target.
“We have hundreds of nuclear warheads and missiles that can reach different targets in the heart of the European continent, including beyond the borders of Rome, the Italian capital,” Creveld said, adding that most of the European capitals would become preferred targets for the Israeli air force.

The Israeli historian reiterated Israel’s ability to destroy the whole world whenever it felt its existence would be doomed to extinction.Päivitys 18.3:Chossudovsky sanoo että USA-Nato-Israel ovat suunnitelleet sotaa Irania vastaan jo vuodesta 2004. (Ovat Stubbin tuoreet lausunnot osana yritystä myydä Irania "pahiksena" suomalaisille ja eurooppalaisille? Kuuluuko tällainen toiminta Suomen ulkoministerille?????)

Päivitys: 21.3 http://www.informationclearinghouse.info/article25028.htm

Klikkaa radio-ohjelmaa. The Ugly Truth Podcast

Broadcast March 15, 2010

Dr. Alan Sabrosky, talks with co-host Phil Tourney to discuss Dr. Sabrosky’s most recent article “The Dark Face Of Jewish Nationalism”.

Vakavaa keskustelua kolmiodraamasta "USA-Israel-Iran"

21 kommenttia:

Hilda K. kirjoitti...

Tärkeä näkökulma Lasselta. Sen soisi saavan mediassa tilaa.

Asian arkaluontoisuutta kuvaa Apu-lehdessä vuonna 2006 julkaistu, kieli keskellä suuta laadittu ja melko pieneen tilaan mahdutettu juttu Israelin ydinaseet paljastaneesta Mordechai Vanunusta.

Jutun kirjoitti Avun pitkäaikainen toimittaja, Lähi-Idän kriisiin perehtynyt Markku Laitinen (1951-2009), joka mielellään muisteli pitkän uransa tähtihetkeä. Laitinen sattumalta törmäsi tutun oloisiin kasvoihin Jerusalemin katuvilinässä. Kysymykseen, joka suurinpiirtein oli: "Mister Vanunu, I presume?" tuli myöntävä vastaus.
Niin haastateltava kuin suomalaistoimittaja tiesivät hyvin, että yllättävällä kohtaamisella saattoi olla tarkkailijoita.
Ikäviltä seurauksilta silti vältyttiin.
Jutussa syyttävä sormi osoitetaan muuallekin kuin Israeliin.

Juttu löytyy googlaamalla: Markku Laitinen Mordechai Vanunu.
Otsikot ja ensimmäinen kappale ovat alla.

"Teksti ja kuva Markku Laitinen Julkaistu 16. elokuuta 2006.

Ei enää uutinen

Into Vanunun auttamiseen on laantunut

”Nuclear whistleblower” saa kulkea rauhassa Itä-Jerusalemin katuja, kunhan ei poistu kaupungista. Israelin ydinaseen 1986 paljastanut ja 18 vuotta vankilassa lusinut Mordechai Vanunu, 52, on vapaallakin edelleen valtionsa vanki, mutta into hänen auttamiseensa on laantunut maailmalla.

Oikeuteen mennään seuraavan kerran 6. syyskuuta 2006. Mordechai Vanunu vetoaa kolmannen kerran Israelin korkeimpaan oikeuteen, että hänen puhekieltonsa ulkomaisten toimittajien kanssa, kielto lähestyä ulkomaisia konsulaatteja sekä poistumiskielto Jerusalemista ja Israelista kumottaisiin." ... jatkuu.

Hypocracy kirjoitti...

Olet kyllä asian ytimessä. Olen samoin kauhulla seurannut vierestä tätä eskaloituvaa lähi-idän retkeilyä ja suuntausta Iraniin. On aivan jäätävää, minkälaisen propaganda- ja lobbauskoneiston voimin Israelin hallitus yhdessä länsiliittouman kanssa tekee törkeyksiä törkeyksien perään.

Mossadin seikkailut alkavat olla jo tarua ihmeellisempää totuutta, samoin tämä Iranin "ydinasepelotteella" ratsastus. Tuon konfliktin juuria kun lähdetään selvittämään, päästäänkin aika suurten kysymysten äärelle...

Ja sitten vielä EU:n, ja vieläpä suomalaisten sekaantuminen soppaan... maalaisjärjellä ajatellen tässä kaivetaan ihan oikeaa ulkopoliittista hautaa. Mennään kohti NATOa, pyllistetään samalla Venäjälle päin, soditaan Afganistanissa, ajetaan sanktioita Iranille...

Miksi? Voisin kyllä itsekin vastata, mutta siitä tulisi lähinnä tietynlaisten salaliittoteorioiden summa. Ja sellaiseksi se jääkin, kun kukaan ei näytä kyseenalaistavan mitään valtamediassa tai huippupolitiikan tasolla (ks. Dubai-selkkaus). Tieto tosiaan lisää tuskaa.

Suosittelen lämpimästi kaikille mm. Robert Fisk -nimisen toimittajan huomioita, sekä ajoittaista Al Jazeera Englishin katselua (tosin sekin on sitten melko vahvasti painottunut sisällöltään). Over and out.

Anonyymi kirjoitti...

Surullista, että meillä on tällainen ulkoministeri. Muuta ei voi sanoa.
Tietenkin koko EUn politiikka on surkeasti pielessä ja pienen nwo-eliitin sanelemaa. Euroopan kansalaiset eivät halua sotia kuten USA. EU on USAn hegemonisen militarismin jyrän alla.
Eurostoliitossa ollaan eikä kansan tahto enää ole mitään. Miten olemmekin näin alas voineet vajota?
Ellei kansa herää ja ala vaatia demokratian palauttamista niin mitä seuraa?
Totalitarismi ja totalitaarinen kapitalismi, jossa yhtiöt päättävät. Ja yhtiöthän tekevät kuten 'Muurikatu' (WS) haluaa ja vaatii.

Anonyymi kirjoitti...

erittäin hyvä pointi.
"Siionin viisaiden pöytäkirjat on joukko väärennettyjä asiakirjoja, joissa kuvataan juutalaisten suunnitelmia maailman valloittamiseksi. Pöytäkirjat ovat yksi maailman uskotuimmista väärennöksistä. Niitä käytettiin 1900-luvun alussa oikeuttamaan juutalaisiin kohdistuva väkivalta." Wikipedia.
Aleksander Stubb kuitenkin näyttää että protokollat ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin feikki. Tämä feikki on toteutunut pilkkua myöten.
Tässä tulee se toinen totuus, joka valaisee missä mennään:
(karua luettavaa)
http://uusijerusalemi.com/XIV.LUKU.htm

Lars Osterman kirjoitti...

Terveisiä vaan Asikkalasta missä olin hiihtämässä kaksi vrk järven jäällä. Huippukeli. ;-)

Mordechai Vanunusta on sellainen uutinen että hänet vangittiin uudelleen siksi että hänellä oli norjalainen naisystävä. Hän ei kuulemma saa olla tekemisissä ulkomaalaisten kanssa millään tavoin.

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1138464.html

Vanunu: I was arrested because I have a Norwegian girlfriend

Jos tällaista tapahtuisi MISSÄ TAHANSA MUUSSA MAASSA ..maailmalla nousi hirvee haloo. Israel näyttää saavan tehdä precis mitä haluaa ilman minkäänlaista kansainvälistä protestia tai kauppasaartoa.

lautturi kirjoitti...

Stubb on kieltämättä melkoinen persoona... Pitäisi päästä juttelemaan kahden kesken mutta luulen että tulisi fyysisestikin paha olo aika äkkiä. No, se on kasvatettava sitä ulkonahkaa kun kerran lähdetään politiikkaan :-D

Laitoin tuonne puolue/kannatuskorttien keräys -juttuun kommenttia miten kerätä nimiä. Luulen, että auttaisivat alkuun...

Aki

Anonyymi kirjoitti...

Aika vaikea uskoa etteikö tätä GBU pommien kuljetusta Diego Garcialle olisi vuodettu tarkoituksella julkisuuteen Iranin peloitteluksi tai sitten kiinalaisten, joiden kanssa jenkkien sananvaihto on viime aikoina koventunut Yuanin arvoon ja Taiwanin kysymykseen liittyen.

Lisäksi jenkit tuskin kuvittelevat Iranin olevan mikään Irak, jonka voi valloittaa lakkia heiluttamalla tai edes täsmäpommittaa samaan tapaan ilman vakavia seuraamuksia. Tarvitaan vaan muutama miina Hormuziin ja koko Persianlahti on kiinni kuin kunnantalo perjantai-iltapäivällä. Öljynkin hintaan tuolla olisi sellainen vaikutus että tankatessa ei paljon S-bonuksetkaan lämmittäisi mieltä.

Tuo Israelin Iranin pelko on tietyllä tavalla ymmärettävää, vaikka rationaalisesti ajatellen Iranin ydinisku Israeliin on täysi mahdottomuus johtuen pelkästään Islamin pyhien paikkojen sijainnista samalla maaperällä sekä tietysti alueen palestiinalaisista. Tilanne on vähän sama jos espanjalaiset päättäisivät iskeä Roomaan, vaikka vain taktisella ydinaseella ja kuvittelisivat että maailman muut katolilaiset ottaisivat ihan lunkisti Vatikaanin muuttamisen pimeässä hohtavaksi .

Tavalliset israelilaiset eivät ehkä osaa hahmottaa asiaa ihan yhtä viileästi, sillä he ovat tottuneet Lähi-Idän menon järjettömyyteen ja ählyjen kykyyn vihata kaikkea ja kaikkia vähän tilanteesta riippuen.

Selvää on tietysti se että sen paremmin suomalaisilla kuin amerikkalaisillakaan ei olisi varaa taloudelliselta kantilta katsoen juosta ympäri maailmaa sotkeentumassa muiden asioihin, joten Stubb voisi pitää vähän läpeä pienemmällä ja hoitaa vain hyviä kahdenvälisiä suhteita maihin, joissa suomen kituvalla vientiteollisuudella voisi vaikka olla potentiaalisia asiakkaita.

Anonyymi kirjoitti...

Israel saa mellastaa aivan vapaasti niin kauan kuin USA on juutalaistahojen hallinnassa (FED, Mediat, Hollywood).

Se, että Suomi on ajettu näin syvään kuoppaan, Eurostoliittoon, on todellinen häpeä meidän poliitikoilta. Muistan kuinka EU jäsenyyttä lobattiin kansalaisille, ja poliitikoilla oli vain omat palkintovirat tähtäimessä.
Nykypoliitikon "elinkaari" päättyy aina palkintovirkaan, räikeimpänä esimerkkinä Suvi Anne Siimes, vasuriliitosta suoraan Rokoteyhtiöiden lobbausjärjestön kovapalkkaiseksi johtajaksi. Ja ilman mitään poliittisiä vastapalveluksiako ????

Lars Osterman kirjoitti...

Englanninkielentaitoisille Smoking Mirrors Blogi:

Another thing is the tug of war between the US and the Rothschild Crime Family; also known as Israel. The Rothschild Crime Syndicate has been expanding their housing programs in order to take physical control of Jerusalem and also gain some strategic advantage in the area when they ‘go to the mattresses’ during the later stages of their present ethnic cleansing operation.

Lars Osterman kirjoitti...

"Every time we do something you tell me America will do this and will do that . . . I want to tell you something very clear: Don't worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it." - Israeli Prime Minister, Ariel Sharon, October 3, 2001

Kielipoliisi kirjoitti...

Reuter -> Reuters
Kuweit -> Kuwait
Diego Garcia-saaren -> Diego Garcia -saaren
Stubb -> Stupid

:D

Hyvä pätkä taas.

Anonyymi kirjoitti...

JFK laski veroprosenttia -50%. Mitä tapahtui ?

Valtion kirstuun tuli enemmän rahaa ja pankkiirit hävisivät valtavasti rahaa.

Siinä agendaa tuleviin vaaleihin.

Lars Osterman kirjoitti...

Tämä artikkeli liittyy Israeliin ja "keksittyyn terrorismiin": Osaba Bin Ladenilla ei ollut mitään tekemistä 9/11-taapauksen kanssa.


The scandals from the Bush era seem endless, endless and never dealt with. One of the biggest is the hunt for Osama, a hunt that cost hundreds of lives and, literally, billions of dollars, a hunt that unofficially ended with Osama bin Laden’s death on December 15, 2001. We knew it, Pakistan knew it and Benezir Bhutto even announced it long ago. For years, America has been chastising her allies and even her own military for their failures, especially the failure to catch Osama bin Laden. Now we are warned it will be impossible. No kidding.

Last month I was briefed by the highest sources of the Pakistani military. One of our more private discussions was on bin Laden. I know, we know and they know he is dead. Nobody has seen nor heard from bin Laden since he announced HE HAD NOTHING TO DO WITH 9/11. However, a series of sadly phony videos and audio tapes have been released, all tracked down to sources tied directly to Israeli intelligence services, have been presented by the media without any verification, a media, frankly, also tied directly as with FOX, ABC, NBC and CBS or as with CNN, through Wolf Blitzer, also to Israeli intelligence services.

Hilda K. kirjoitti...

Katsoin tuon artikkelin.
Nyt on alkanut ilmestyä uudella tavoin syytöksiä vyöryttävää tekstiä Bushin hallinnosta ja 9/11-tapahtumasta.
Aivan kuin kiihdytettäisiin uudella vaihteella kohti loppunäytöstä.

Megaluokan valtiorikokset on hoidettu niin "huonosti", että sen täytyy olla tarkoitus. Kansalaiset on jätetty valheiden edessä lamaantumaan epävarmuuteen ja tulevaisuudenpelkoon, epäilemään omaa järkeään, johtajiaan ja toinen toisiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jo pitkään olen pelännyt, että syntyy globaalitason asetelma sionistit vastaan muu maailma.
Tai se on oikeastaan jo ollut muhiva tosiasia, joka vain akutisoituu kovaa vauhtia.
En haluaisi olla juutalaisvastainen mutta antisionisti on pakko olla. Kyllä tässä vaarana on, että totalitaarinen sionismi pian puhkeaa kukkaan.
Kun sionistien puuhia seuraa, niin kyllä epäily geeniviasta alkaa vahvistua. Ilmeisesti kyse on psykopatiasta, jossa muilla on vain välinearvo.
Nyt on EUkin jo sionistien jyrän alla, ei vain USA.
Ja Stuppi kuuluu näihin juudaksiin, jotka ovat ostettavissa.

Anonyymi kirjoitti...

Käsi ylös; kuka haluaa olla natsi?

Tuo sinänsä epämuodikas aate näyttää nousevan uudelleen, tosin tällä kertaa ilman hakaristiä ja arjalaisoppia. Juutalaisia voi syyttää monesta ja aivan aiheestakin, mutta nyt näissäkin kommenteissa väitteet ovat samoja kuin mitä olen joskus lukenut mm. kansallissosialismi.net -sivustolta.


Juutalaisuus on uskonnollisesti ja poliittisesti korruptoitunutta aina Salomonin päivistä alkaen, jolloin sen ajan mystiikka sekaantui siihen. Syntyi kabbala. Käytännössä se on kätkettyä vallankäyttöä, joka puhtaimmillaan toimii vastarintaliikkeenä valloittajia vastaan, mutta nykyään sen tarkoitusperät ovat vähemmän jaloja. Ne ovat imperialistisia. Surullista vain on, että ihmisten mielissä juutalaisuus, ja kabbalan turmelema vallanhimoinen toiminta, ovat sama asia.

Täällä mainittiin myös sellainen lähde kuin uusijerusalemi.com. On syytä mainita, että kyseisellä sivustolla myös holokausti kirjoitetaan lainausmerkein, siis "holokausti", ja annetaan ymmärtää kuinka sitä ei tapahtunut. Holokausti on tapahtunut. Elossa on vielä ihmisiä, jotka kantavat muistojensa lisäksi mukanansa numerotatuointia. Kansanmurha oli hirvittävä rikos ja tragedia. Jossakin vaiheessa se tulee toistumaan, kun kansakunnat eri syin kääntyvät Israelia vastaan. Yleinen mielipide on Suomessakin alkanut muuttumaan Israelin vastaiseksi.

En silti ole niin naiivi, että sivuuttaisin Israelilaisten tekemät vääryydet pyhän kansan oikeutettuina toimenpiteinä. Vaikka en tunnekaan noiden asioiden taustoja ja asetelmia niin hyvin, että voisin sanoa kuka on syyllinen ja mihin, niin siitä huolimatta katson miten israelilaiset tulevat provosoimaan koko maailmaa.

Larsille vielä:
"Pipliaväki", kuten ilmaisit, saattaa suitsuttaa Israelin puolesta, mutta varmasti osa heistäkin ymmärtää miten Jumalan valittu kansa oli Raamatunkin mukaan kaikista kansoista vähäisin. Vähäisyys voi merkitä myös vähämielistä oikeudentajua ylivertaisen sijaan, kuten tunnut pipliaväen ajattelevan.

- Agitatus Spartacus

Anonyymi kirjoitti...

Montako ääntä Stubb sai 2007 vaaleissa?

http://192.49.229.35/E2007/s/valitut/kokomaaval.htm

http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_vaalikauden_2007_kansanedustajista

Lars Osterman kirjoitti...

Eihän Stubb ole koskaan edes ole ollut ehdolla eduskuntaan.

Jätkä sai vain ääniä eurovaaleissa missä hänet siis "äänestettiin pois Suomesta tekemästä tihutöitään".

Olisi kyllä voinut pysytellä Strasbourgissa mun puolestani.

Anonyymi kirjoitti...

Holocausti-selkkaus oli tyypillinen tahallinen vääristelevä tulkinta Adolf Hitlerin puheesta missä hän peräänkuulutti ja toivoi juutalaisuuden kaatumista. Mistään juutalaisten fyysisestä tuhoamisesta ei koskaan ollut kyse. Siltä tätä valhetta aina vaan jaksettiin tuoda julki satoja kertoja - myös Suomen mediassa.

Niinpä niin...

J. J. R. kirjoitti...

Voisiko tuo viimeisin anonyymi vähän järkevästi perustella Ahmadinejadin puheiden ja holokaustin rinnastamista?

Luultavasti ei...

Faktahan nyt kuitenkin on se, että Ahmadinejad ei ole koskaan vaatinut Israelin tuhoamista. Jos on vaatinut, siitä vaan todistetta esittelemään.

Tässä minun evidenssini:

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=4527

Anonyymi kirjoitti...

http://formin.finland.fi/Public/default.aspx?contentid=196506&nodeid=15145&culture=fi-FI