keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Adrian Salbuchi siitä miten maailmanhallinto pyritään runnomaan läpi?

Lisätietoja englanninkieltä taitaville.


Salbuchi's 10-point transitional triggers for world government:
Salbuchin 10-kohdan muutostekijät maailmanhallinnon suuntaan.

1. Financial collapse - requiring creation of a world currency and financial system.
Rahoitusromahdus - johon vetoamalla meille yritetään myydä maailman yhteisvaluuttaa ja maailmanlaajuista talousjärjestelmää
2. Economic collapse.
Talousromahdus
3. Huge social unrest.
Väestön suurmielenosoituksia ja yleislakkoja
4. Virus pandemics - corporate-created, requiring use of vaccines and RFID chips.
Viruspandemiat - lääkeyhtiöiden tuottamia, kylkiäisinä rokotteita ja mikrosiruja.
5. Global warming - world taxation, reduced standards of living.
Väitetty globaali lämpeneminen, maailmanlaajuinen CO2-verotus, kehnommat elinolosuhteet
6. Another super 9/11 - false-flag from US/UK/Israeli intelligence.
Uusi entistä isompi "9/11 tapahtuma" jonka takana on USA/Iso-Britannia ja Israel. (ja jälleen tapahtumasta syytetään syyttömiä tahoja)
7. War in the Middle East.
Uusi sota Lähi-Idässä
8. Nuclear accident requiring world government control of all nuclear materials/weapons.
Ydinvoimaonnettomuus johon viittaamalla esitetään maailmanlaajuista ydinvoima ja -ase valvontaa.
9. Possible assassination of major world leader.
Mahdollisesti jonkun suurvallan johtajan murhauttaminen
10. Destruction of "terrorist" nations.
Väitettyjen "terrorismivaltioiden" tuho

(he also mentions two other 'out there' but possible events)

Osa 1.


Osa 2.


Osa 3.


Lähdesivu: http://kevboyle.blogspot.com/2010/03/adrian-salbuchi-spells-it-out.html

Päivitys: Lisää Salbuchia. Tarkennuksia edelliseen.

Adrian Salbuchi's first follow-up report on how the 12 Transitional Triggers designed by the New World Order Power Elite to wrap-up Globalization and usher in a World Government, are being deployed. The original description can be found on the 14-December-2009 video "2010 Forecast: Transition from Globalization to World Government".

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän aste "kehityksessä" on nyt. Aamulehdessä on tärkeällä paikalla iso juttu Olli Rehnin kuvan kera. Vaaditaan EMF:ia eli European Monetary Fund'ia, jonka tehtävänä olisi luotottaa samalla tavoin kuin IMF tekee.

Alamäessä vauhti kiihtyy, sanotaan

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni noilla "kehityksen asteilla" ei ole selkeää lineaarista aikaa vaan ne tapahtuvat melkeinpä samanaikaisesti hieman limittäin.

Teemu kirjoitti...

Hahmottelin hieman skenaarioita:

-Afganistanin ja Tsetsenian kriisit leviävät
-Balkan räjähtää käsiin. IMF ajaa maan alas ja hallitsemattoman maahanmuuton ja romahtaneen elintason seurauksena maa muuttuu zombieleffan näyttämöksi. Sama tauti leviää naapurimaihin.
-Suomen valtionyhtiöt kaikki yksityistetään ajamalla ne ensin kuralle erilaisilla tehdyillä kriiseillä. Tämä on lähitulevaisuutta Finnairin ja vr:n kohdalla. Pian seurannee perässä muut infran ylläpitäjät. Puolet työikäisistä ajetaan työttömiksi ajamalla pk-yritykset nurin mahdottomilla ehdoilla. Tämä aloitetaan rakennusalasta.
-Koko maailmaa yritetään saada NATO:n alle, ja jos joku sattuu suostumaan, käytetään tämän asemaa häikäilemättömästi hyväksi Venäjää vastaan. Kylmä sota ei ole vieläkään loppunut...
-Parit falseflagit, vähän maskirovkaa ja aseet pois kansalta.
-Yksityisasumisesta tehdään mahdotonta ja ihmisten loputkin maantieteelliset juuret pyritään hävittämään, jotta saadaan helposti siirreltävää ja hallittavaa massaa. Ks. tuleva jätevesiasetus, ehdotus yksityisasumisen verotuksesta ja lähitulevaisuudessa myös puulämmityksen mustamaalaaminen hiukkaspäästöjen perusteella ja kielto---> riippuvuus sähköstä ja helppo hallinta.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä sivustoa kannattaa myös selailla:

http://emperors-clothes.com/analysis/1.htm

hale kirjoitti...

voisitko kääntää suomeksi en osaa englantia ja video tekstitys myös suomeksi tärkeää asiaa sulla mutta englanti en ymmärrä.varmaan moni muu ei osaa englantia kun täällä on pää kieli suomi

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa tässä työn lomassa idea tärkeäksi näkemälleni liikkeellenne.

Tärkeä voimavara maailmaa mullistaneissa liikkeissä on monesti olleet opiskelijat. Talousdemokratia RY olisi tärkeä työkalu opiskelijoiden herättämisessä rahajärjestelmän epäoikeudenmukaisuuteen, mutta vahvasti indoktroitujen mielien vastustus ideologista paatosta vastaan on eliitin puolella. Talousdemokratia Ry voisi järjestää seminaarin tai pari rahan toiminnasta, joihin kutsuttaisiin esim. pääkaupunkiseudun suurimpien ammattikorkeakoulujen yms. ilmoitustauluilla ihmisiä. Tilaisuuksien täytyisi olla mahdollisimman neutraaleja ilmapiiriltään ja asiat tulisi esittää kiihkottomasti lähteytettynä.

Anonyymi kirjoitti...

Gilletten kaksoisterä...eli Sikainfluenssan muunnos-uutinen lähti liikkelle (Tänään YLE uutisoi. Tämä ei tule yllätyksenä niille, jotka jo potivat tuon "epidemian" luonnetta viime vuoden puolella.

Ja kuinka ollakkaan muunnos tapahtui Meksikossa. Mielestäni joku yrittää nyt elvytellä sitä rahataloutta pumppaamalla rahaa valtioilta rokote/lääkefirmoihin.

Tämä on kuitenkin yksi noista maailmanhallinto-askeleista. Katsotaan nyt lähteekö Suomesta toinen rahaerä liikkelle.

Lars Osterman kirjoitti...

Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos lähettää salaisen sopimuksensa myötä saman tien tilauksen kun WHO sanoo "kukkokiekuu" eli ylevästi uudelleen julistaa "pandemian".

Itse kestän kaikkia tyhmyyksiä mutten sitä että joutuisin jälleen kerran kuulemaan THL:n "erikoistutkijan" (lappuliisamaisen) Ros-Marie Ölanderin koottuja rokotesepityksiä uutismedioissa.

Hilda K. kirjoitti...

Meillähän on koko ajan päällä WHO:n julistama pandemia luokkaa 6.
Ei sitä koskaan peruttu.

Maailma on siis kaikki nämä lähes 12 kuukautta ollut kaikkein korkeimmassa HÄLYTYS-valmiudessa sika-"pandemian" vuoksi.

Hälytysvalmius oikeuttaa sotatilatyyppiset lait ja asetukset, jotka ihmeenomaisesti osattiin säätää Suomessakin juuri ennen sikapandemian puhkeamista Meksikossa huhtikuussa 2009.

Lakeihin kuuluu valtiovallan useita pakkotoimia, muun muassa pakkorokotus.

lautturi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
lautturi kirjoitti...

Oli ihan pakko imuroida tämä uutinen verkkouutisten sivuilta, heillä kun on taipumus hukata tekstit parin päivän sisällä julkaisusta. S'olis sitten meidän jotenkin varmistettava valtakunnallisesti 85ooo ääntä yhden edustajan läpimenemiseksi... jotta homma olisi varmasti vaikeaa, niin näemmä vaaliliitot kielletään. Suomidemokratiaa kauneimmillaan :(

Lars, olen itse alkanut jo vakavasti miettimään itseäni tänne Sawon sytämmeen ehdokkaaksi. Ja ei haittaa, jos ei menisikään läpi, niin nyt saataisiin sitten kerättyä ääniä sinulle :D Tämä tietty tarkoittaa, että meidän pitäisi saada ehdokkaita joka vaalipiiriin.

Tosin tämä uudistus astuu voimaan 2015 eli nyt on pieni ikkuna mennä vielä wanhoilla säännöillä.

Aki
www.samassaveneessa.info

PS. edit kun tuli kirjoitusvirhe

Anonyymi kirjoitti...

Lars, mikä on sinun kantasi maahanmuuttoon ?

Aika moni pitää sitä tärkeänä aiheena seuraavissa vaaleissa.

Itse suhtaudun kriittisesti maahanmuuttoon, ja uskon että se miljardi, joka meillä menee mamujen tukemiseen Suomessa auttaa 100x enemmän ihmisiä siellä afrikassa (jos niitä oikeasti halutaan auttaa).

Toivottavasti asetut ehdolle seuraavissa vaaleissa !

Lars Osterman kirjoitti...

Lautturi,

Kiitos hyvistä pohdinnoistasi.

Pitää tarkoin miettiä se meidän oma mahdollinen vaalitouhu. Tällä erää ehdokkaita on jo neljä tai viisi - olisit kuudes.

;-)

Lars Osterman kirjoitti...

Maahanmuutto...niin.

Pidän kyllä ulkomaalaisista ja olen kiinnostunut erilaisista kulttuureista - mutta välttäisin siti rahtaamasta väkeä tänne.

Tämä hiljainen kylmä takapajula ei välttämättä ole paras mahdollinen paikka esim afrikkalaiselle.

Tietysti pitäisi pureutua siihen että MIKSI yleensä pakolaisuutta esiintyy.

Läntiset suurvallat ovat jotenkin hyötyneet siitä että ovat rahoittaneet ja aseistaneet jonkun mielipuolen tekemään vallankumouksen ja sitten kiitokseksi tämä uusi diktaattori laskee anglosaksiset monikansalliset yritykset ryöstämään k.o.maan luonnonrikkauksia. Näitä tarinoita lie kymmeniä.

Läkkeitä tähän: perustulo jokaiseen maahan, kehitysmaiden velkojen täydellinen poistaminen ja ulkomaisten yritysten haalimat ex-julkinen omaisuus kansallistettava ja k.o. yritykset karkotettava maasta.

Sitten pitää tasapuolisuuden nimissä muistaa se miten suomalaiset aikanaan ylpeästi siirtyivät amerikkaan 1850-1920 ja vielä satatuhatmäärin Ruotsiin, töiden perään 1970-luvun lopulla. Ei meitä nimitetty "elintasopakolaisiksi" vaikka haimmekin parempaa elämää ulkomaille hakeutumalla ja vaikka tulimmekin ylpeinä kotosuomeen esittelemään uuden Volvomme. Moni ei koskaan edes suostunut opettelemaan ruotsin kieltä vaikka muutti pysyvästi maahan asumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nykyistä maahanmuuttoa ei voi verrata Suomalaisten töiden hakuun Ruotsista. Me emme lähteneet Ruotsiin elämään sosiaali-avun varaan, mitä nykyään näkee paljon ns. elintasopakolaisten keskuudessa, vaan oikeasti töihin. Ja siitä hyötyi Ruotsin yhteiskunta. Me emme hyödy pakolaisista, vaan miljardin lasku tulee joka vuosi.

Oletko Lars kuullut tuosta että Suomen ensi vuoden 30 miljardin lainan pantiksi olisi laitettu oikeus pohjavesiin ?
Tämähän on se tyypillinen economic hitman -taktiikka. Epäilen että Vanhanen ja kumppanit eivät välttämät edes lue sopimuksia joihin nimensä pistävät, ja Suomi ei tule selviytymään tuollaisista lainoista, se on selvä. Tuotanto on siirtynyt pysyvästi Kiinaan, ja mitään radikaalin talousnousun merkkejä / edellytyksiä ei ole.

Täältä löysin aika hyvän linkin, onko talousdemokratian miehiä ?

http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Ja Lars, toivon todella että ryhdyt ehdokkaaksi, internet on media jota kautta tietoa saadaan massoille pienellä vaivalla, ja uskon että moni tulee taaksesi !

Tsemppiä tulevaan !

Lars Osterman kirjoitti...

En ole kuullut mistään 30 miljardin lainasta josta vaadittaisiin Suomen pohjavesioikeuksia.

Valtiolainat ovat yleensä reaalivakuudettomia - tarkoittaen että valtiohan vaihtaa obligaatiovelkakirjansa lainarahaan.

Tämä raha on uutta rahaa jos jokin pankki ostaa ne - ja vanhaa jo kierrossa olevaa rahaa jos suursijoittaja ostaa ne.

Ennen vanhaan 1600-luvulla esim. Ruotsi-Suomi lainasi rahaa jonkun satamakaupungin esim. Göteborgin tulleja vastaan. Topelius kirjoittaa tästä historiallisessa romaanissaan Tähtien Turvatit (n. 1870)

Mitä tulee suomalaisten joukkosiittymiseen Ruotsiin niin tähän liittyy kyllä kaikenlaista mitä ei taideta oikein muistaa tänään.

- aikuisväestö oli peruskoulutettu ja ammattikoulutettu Suomen yhteiskunnan varoin.(=hyvin kallis paukku Suomelle)

- eivät kaikki heti päässet töihin vaan osa loikoili mukavasti alkuajan sikäläisen avokätisen sosiaaliavun turvin.

- osa nosti sosiaali- ja työttömyyskorvauksia sekä Suomessa että Ruotsissa yhtaikaa.

- hyvin moni ei ollut halukas ns "assimiloitumaan" ja oppimaan isäntämaan kielen, hapansilakansyönnin ja demokraattisen palaveri-yrityskulttuurin. Näin eri puolilla Ruotsia syntyi osaksi riippumattomia suomalaissiirtokuntia.

Anonyymi kirjoitti...

The Fight to Save Public Education in America
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=17966
Obaman hallitus hajottaa Amerikan yleistä koulujärjestelmää, joka on tarkoitus tuhota ja korvata erityisellä epämääräisistä yksityisfirmoista palkatuilla epäpätevillä opettajilla. Tämä merkitsee opetuksen tason laskua ja sen laadun kontrollia hallituksen sotilaallis-taloudellisten intressien vaatimalla tavalla.
-- Koskakohan meillä?