tiistai 26. elokuuta 2008

Vanhanen, Stubb, Sasi, Penttilä

Mitä näitä herroja yhdistää ? Kaikki herrat ovat äänekkään tomerasti tuominneet Venäjän Federaation sotatoimia. Ja vieläpä tuomittu sanomatta sanaakaan siitä että toimet olivat puolustuksellisia vastasotatoimia Georgian hyökättyä Etelä-Ossetiaan ja Abhaziaan 7-8. elokuuta 2008.
Yksikään näistä herroista ei ole tuominnut Georgian yllätyshyökkäykset missä kuoli arvioilta 1600 ihmistä - suurin osa venäläisiä. Näistä väitetysti 700 oli lapsia.

Miksi näin ?

En näe tässä muuta selitystä kuin että kyseiset herrat ovat Nato-USA-hegemonian maailmanlaajuisen levityshankkeen salaisia apuhanslankareita ja asiamiehiä. Lienevät saaneet ohjeet" muualta" mitä julkisesti sanoa tästä kriisistä. Israelin roolista vaietaan tyystin.

Vai onko sinulla parempia selityksiä ?

Jokainen tietää että Ilkka Kanervan palille istutettu Stubb jo kauan sitten oli yksi innokkaimpia suomi-heti-natoonliittyjiä. Stubb tekee nyt myyräntyötään ennennäkemättömän innokkaasti - ja vieläpä muka puolueettoman ETYJ-puheenjohtanana.

Jokainen tietää Sasin ja Penttilän aiemmat natokannanotot. Uutta oli nyt se että Vanhanenkin lähti mukaan toisen leirin huutosakkiin.

Venäjältä on muuten kantautunut uutisia joiden mukaan ETYJ-tarkkailijat Georgiassa eivät ilmoittaneet Venäjälle Georgian valmistelevan hyökkästä - mikä asettaa ETYJ-tarkkailijat melko outoon valoon. Toisaalta nykyisten sateliittitarkkailujärjetelmien aikakautena Venäjällä varmaan nähtiin kaikki ylhäältä ns reaaliajassa. Oli miten oli - ETYJ on venäläisten silmissä menettänyt kasvonsa.

Yritän itse olla puolueeton tässä - enkä ole juuri koskaan ennen katsonut tarpeellista tuoda julki tosiasioita Venäjän kannalta. Mutta nyt tässä Georgian lyhyen sodan jälkipyykissä on jotain mätää..

3 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Tässä on juttu, jossa kerrotaan Kimmo Sasin ainakin omistaneen asevalmistajan osakkeita:
http://hirvasnoro.blogspot.com/2006/08/kimmo-sasi-tienaa-israelin-hykkyksell.html

Olli kirjoitti...

Ja toinen poiminta:

Pommit ovat eettisiä

Näin ainakin ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasin logiikan mukaan. Mitä paremmin ne osuvat maaliinsa, sitä eettisempiä ne ovat.

"Ne ovat erittäin eettisiä tuotteita, mitä Raytheon valmistaa. Se tekee järjestelmiä, joilla pyritään pitämään huolta siitä, että ohjukset osuvat täsmällisesti",

Sasi (kok) kommentoi Yhdysvaltalaisen Raytheon-asetehtaan ohjuksia (IS 10.10). Sasi omistaa yrityksen osakkeita, ja hänen osakesalkkunsa arvo on noussut sen jälkeen kun Afganistanin pommitukset alkoivat. Tähän mennessä eettiset ohjukset ovat osuneet muun muassa Kiinan Belgradin suurlähetystöön ja yk:n toimistoon Kabulissa.

Lähde: http://www.ylioppilaslehti.fi/2001/011019/011019tuote.html

Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon Raytheonin osakekurssi on noussut sitten 9/11.

Lars Osterman kirjoitti...

Lisää vielä tuohon se tosiasia että Raytheonin ohjuksissa käytetään mitä ilmeisimmin raskasmetalleja eli uraania. Sasi tukee siis tieten tahtoen USA:n armeijan depopulation agendaa - eli ympäristön peruuttamatonta tuhoamista ihmisten päänmenoksi

1973: Sinai
..
..
1991: Kuwait, Irak, Iran, 1997-1999: Jugoslavia, Serbia. 2002-2009-: Afganistan
2003-2009-: Irak
2006: Libanon..

Luin jostain että pelkästään jenkkien uraanipommit ovat levittäneet 67.000 kertaa enemmän radioaktiivista saastetta kuin mitä Nagasakin pommista lähti.