maanantai 24. syyskuuta 2007

Ron Paul´n vaalikampanjan lupaukset suomen kielellä

Lasse Pitkäniemi sanoo sen selkeästi blogillaan Vaaleanpunainenelefantti.blogspot.com/
Otan vapauden lainata Lasselta muutaman rivin:

"Poliitikot ovat yhä selkärangattomia limanuljaskoja. Ron Paul on äärimmäisen harvinainen poikkeus. Hän on istunut USA:n kongressissa 20. vuotta ja sinä aikana hän on äänestänyt itsepintaisesti kaikkia veronkorotuksia ja menolisäyksiä vastaan. Jos Ron Paul valitaan Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi hän:
- Lakkauttaisi USA:n veroviraston
- Lakkauttaisi USA:n tuloveron
- Lakkauttaisi USA:n keskuspankin
- Palauttaisi kultakannan
- Pysäyttäisi laittoman maahanmuuton
- Lopettaisi Irakin sodan ja vetäisi kaikki USA:n joukot kotiin yli 130 maasta mm. Saksasta ja Etelä-Koreasta.
- Lopettaisi huumeidenvastaisen sodan
- Lakkauttaisi mm. opetusministeriön ja energiaministeriön
- Erottaisi USA:n mm. seuraavista kansainvälisistä järjestöistä: YK, NAFTA, WTO, CAFTA ja NATO.
- Maksaisi valtion velan
- Lakkauttaisi FDA:n ja kaiken muun terveydenhuollon säätelyn"

Kommentti: tuo toiseksi viimeinen kohta on mielenkiintoinen..eli miten ihmeessä Ron Paul maksaisi USA:n valtionvelan joka tällä erää on luokkaa 9.000.000.000.000,00 dollaria..?
Vastaus: siirtämällä nykyisellään yksityinen keskuspankki valtion hallintaan. Valtionvelka on pitkälti kasvanut tällaiseksi VAIN ja ainostaan siksi että keskuspankki ei ole ajanut valtion etua vaan salamyhkäisten omistajiensa. Katso tästä linkistä kuka omistaa Federal Reserven.

Miksi jenkkien keskuspankin kohtalo sitten kiinnostaisi meitä suomalaisia ? No vaikka siksi että jos siellä asiat sattuisivat etenemään siten kuin Ron Paul haluaisi - tästä seuraisi dominoefekti joka pian ulottuisi Suomeenkin. Meilläkin tuo valtionvelka ja tuloverotus ovat itse asiassa aivan turhia. On muita parempia ja luovempia ratkaisuja hoitaa valtion tulopuoli. Näistä vaan ei puhuta. Tästä syystä tarvitaan Talousdemokraattinen puolue tänne Suomeen.

Ei kommentteja: