torstai 27. syyskuuta 2007

Ilmastonmuutos: Pohdintoja Ilmastonmuutoksesta
Uutisia lähipäiviltä: "YK yleiskokous vaatii tositoimia ilmastonmuutosta vastaan". "Presidentti Tarja Halonen puhui ilmastonmuutoksen vaatimista toimenpiteistä YK:ssä.
Herra Ban-ki Moon, YK:n uusi pääsihteeri levitteli hiljan PR-osastonsa kautta pitkähkön "ilmastonmuutoskirjeen" kaikille päivälehtien toimituksille. Se julkaistiin kuvineen ja kaavoineen useimpien kotimaisen lehtien yleisönosastolla. Ilmeisen ylipitkä vuodatus joka toisaalta oli juuri oikealla paikallaan. Mielipidesivulla.

Surffailin hetki sitten Canadian Action Party kotisivuilla ja löysin ilmastonmuutokseen liittyvän näkemyksen mikä kaipaa tuomista esiin suomenkielelläkin. Siispä toimiin.
Marc Bombois, toteaa kirjoituksensa alussa että mitä ilmeisimmin jonkinlainen muutos todellakin on havaittavissa (itse epäilen tätä vielä tällä erää) mutta Al Gore ja muut ilmastonmuutoksen markkinamiehet ovat jättäneet mainitsematta ne todelliset syyt esim. erilaisten päästöjen lisääntymiseen. (itse tosin en luokittelisi hiilidioksidiä "päästöksi")

Bombois olisi toivonut että Al Gore olisi osoittanut kapitalismia sormella. Koska rajoitukseton, vapaa kapitalismi toimii siten että "osakearvo" ja voitto per osake ovat ne ainoat joilla on merkitystä - ja maapallosta viis.
Nykyisellän talousjärjestelmä on sellainen että se vaatii kasvua ja jälleen lisäkasvua ja palkitsee johtajan joka piilottaa myrkylliset jätteet maahan samalla kuin siirtää julkista vaurautta yksityisomistajiensa taskuihin.
Velkaperusteinen raha- ja pankkijärjestelmä on pienehkön valtaeliitin hallussa. Tämän eliitin ahneudelle ei näytä olevan mitään rajoja. (esim Björn Wahlroos) Eikä eliitin valtajanollekaan näytä olevan rajoja. Tässä ne todelliset syyt saastumiseen joka jo uhkaa jopa meidän henkeämme.

Yleisön välinpitämättömyys talousjärjestelmän rakenteesta on johtanut täähän turmiolliseen valtakeskittymään. Kaikki toimet päästöjen vähentämiseksi ovat pitkälti turhia niin pitkään kun kyseinen valtaelitiin hallitsema raha- ja pankkijärjestelmä jätetään sellaisenaan olemaan.

Kuvitelkaa että Al Gore´n pienen kuvaesityksen sijaan teille osoitettasiin miten valtaeliitti hallitsee meidän kaikkien elämää viekkaan pienen huijauksen avulla. Huijaus jonka yleinen nimitys on pankkitoiminta.
Kuvitelkaa että teille näytettäisiin yksityiskohtaisesti miten eliitin talousjärjestelmä suoraan aiheuttaa ja ylläpitää jatkuvaa köyhyyttä, nälänhätää, kodittomuutta - sekä ympäristön tilan jatkuvaa huononemista.

Asia voisivat hetkessä olla aivan toisin. Mutta kunnes muutos tapahtuu - sama touhu jatkuu.

Tulisi tajuta että ne voimat jotka ovat Al Gore´n kampanjonnin taustalla ovat ne samat jotka ovat kaiken y.m. pahan takana. Valtaeliitti maksaa IPCC:n kampanjan, Al Goren päivärähat samalla kunheidän valtakoneisto sotatoimillaan ja monikansallisilla yrityksillään levittää saasteita ja köyhdytettyä uraania meidän maapallomme ilmakehään ja vesistöihin.

Mikäli haluamme siirtyä TOSITOIMIIN ympäristömme kannalta olisi aika osoittaa sormella ongelman ydintä: valtaeliitti ja heidän velkaperusteinen raha-ja pankkijärjestelmänsä joka loismaisesti ruokkii heitä muun ihmiskunnan työllä, hiellä, kyynelillä ja verellä.

(allekirjoittaneen käännös hieman muunnettuna asioiden selkeyttämiseksi)

Huom. valtaeliitti tarkoitta mm tahoja jotka selviävät näistä linkeistä AAA, BBB ja CCC
Valitettavasti eivät ole suomeksi luettavissa.

Ei kommentteja: