sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Kelly: Nuoren naisen tapa vetää kortensa kekoon !

Seuraavassa videossa näemme esimerkin siitä miten Ron Paul´in kampanja on saanut nuorison mukaan. Nuoriso ja nuoret äänestäjät tulee mitä ilmeisimmin olemaan se mikä ratkaisee vaalit ensi vuonna. Ja nimenomaan se että nuoriso on aktivoitunut poliittisesti ja yleensäkin äänestää.Video sai ainakin minut miettimään sitä voisiko samanlaista tapahtua täällä Suomessa? Voisiko edes kuvitella sellaista tilannetta että suomalainen poliitikko tai presidenttiehdokas saisi moisen spontaanisen kansanliikkeen tuekseen ? Tuskin.

3 kommenttia:

Kee kirjoitti...

Moi ! Jotain liikehdintää jo suomessakin tämän hienon ehdokkaan puolesta :)

http://ronpaul.meetup.com/920

Lars Osterman kirjoitti...

Joo, liikehdintää on. Kiitos kommentistasi. Itse asiassa olen jo useita vuosia sitten nähnyt erilaisia nettileffoja missä Ron Paul on haastateltavana ja asiantuntijana koskien aiheita: FED, IRS, income tax ja constitution.

Mies on Edward Griffinin ja Edwin Vieran luokan rohkea pioneeri joka herättää ihmisten sympatian ja luo uskoa huomiseen. Ron Paul´in politiikan myötä taloudellinen demokratia ei ole enää utopia vaan TODELLINEN mahdollisuus.

Kee kirjoitti...

Hei taas..

Minä en ollut kuullut koko miehestä ennen kuin ihan vasta. Stabu:n blogista luin hänestä, jonka jälkeen vietin yön katsellen videoita hänestä youtubesta.

Oikeasti, tämä mies on saanut hieman uskoani palautumaan poliitiikka kohtaan.

Rohkaisenkin kaikkia liittymään yhteisöön jonka Stabu perusti. Itse jo väläyttelin ideaa,että lähdettäisiin porukalla jossain vaiheessa yhdysvaltoihin kampanjoimaan "lomailemaan" =) Ron Paulin puolesta !

t.Kee