keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Psykopaattien kokous !

Videonauha knessetistä missä selvitellään Israelin laivaston laitonta hyökkäystä Gazan avustuslähetystä vastaan. Moisessa psykopaattien huutosakissa tulisi ennen pitkää hulluksi...

"Haneen Zoubi, a female Arab-Israeli member of the Israeli parliament was attempting to give her account of her experience aboard the Gaza Flotilla. There is now a Facebook group called 'execute the MK Haneen Zoubi'. Watch the response she got from her fellow parliamentarians... "

Suomeksi: Haneen Zoubi, naispuolinen arabi-israelilainen parlamentin jäsen yritti tuoda kertoa omista henkilökohtaisista kokemuksistaan eräällä Gaza Flotillan laivalla. Facebookissa on nyt ryhmä jonka nimi on "Tappakaa MK Haneen Zoubi". Katso tästä millaista kohtelua tämä parlamentin jäsen saa kollegoiltaan.
Koko maailma on oikeudenmukaisuuden ja laillisuuden puolella - ja näitä psykopaatteja vastaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Usein olen pohtinut, onko sionisteissa psykopaattien prosentuaalinen osuus normaalia suurempi.
Näyttäisi, että heistä aika moni täyttää psykopatian diagnostiset kriteerit. Ja se selittäisi hyvin sen valtioterrorismin, jota Israel harjoittaa.
http://www.examiner.com/examiner/x-2684-Law-Enforcement-Examiner~y2009m6d12-Serial-killers-and-politicians-share-traits
linkki kertoo psykopaattien istuvan monissa johtavissa viroissa ja maailma taitaa olla kulisiien takana aika vahvasti psykopaattien otteessa. Ns, 'hidden hand' tai mafia tappaa ei-toivottuja ja tuon 'karhukoplan' hankkeita jarruttamaan pyrkiviä ja demokratiaa kunnioittavia.
USA-Israel-Nato akseli koostuu pääosin psykopaateista, väitän. Ja juuri tuo joukko on vastuussa maailman sodista ja ryöstöretkistä sekä koko totalitaarisesta NWO hankkeesta.

Anonyymi kirjoitti...

Vapaamuurareita koko porukka. Puhuja, puhemies, edustajat... Katso käsimerkkejä. Täyttä teatteria koko homma.

Kapteh kirjoitti...

Meno on kuin Venäjän duumassa :). Sivistynyttä meininkiä, sanon minä.

Late Lampuri kirjoitti...

Joo, khazaarit koolla.