perjantai 31. heinäkuuta 2009

End of Nations EU-kriittinen dokumentti, suomenkielisin tekstein



End of Nations on irlantilainen dokumentti Euroopan unionista ja Lissabonin sopimuksesta. Suomennettu versio. Elokuvan kolmas osa käsittelee sitä, miten Lissabonin sopimus siirtää EU:lle oikeuden tulkita rikoslakia ja ihmisoikeuksia jäsenvaltioiden lakien yli.

Lisätietoja elokuvasta:
http://keronen.blogspot.com/2009/05/e...

tiistai 28. heinäkuuta 2009

Russia Today: 9-11 ja Richard Gage saa julkisuutta



Oli miten oli tämä on jälleen hyvä näpäytys niiden nenään jotka kuvittelevat että asia olisi loppuunkäsitelty..se ei ole sitä.

Lisäys: Ranskassakin on vihdoin tajuttu että kyseessä oli aikamme suurin puhallus. The Truthseeker kirjoittaa tänään:
You Tube: 9 11 The Whole World Knows Even The French Get It (1) French comedian Jean-Marie Bigard’s mockery of the official 9/11 story has been a resounding success in France.


Puhallus johon vedoten USA:n toimesta ryhdyttiin laittomiin moraalittomiin sotatoimiin - ja sellaisia joihin Suomikin edelleen osallistuu.

torstai 23. heinäkuuta 2009

Adrian Salbuchi: Kohti maailmanhallitusta

Salbuchi - How World Government Will Come About - Part 1




Tässä Salbuchi epäilee mm sikainfluenssan liittyvän tähän. Tietysti myös "finanssikriisi". Globalisaatio on pelkkä osa-askel. Uusi suursotakin lienee tarpeen.

Osa 2/Part 2

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Money As Debt 2

KUUMA VIHJE: Suositun nettivideon jatko-osa löytyy nyt netistä kahdeksassa osassa.

Osa 1/8



Loput osat tästä: http://wherestheinterest.com/2009/07/12/money-as-debt-ii/

Lisäys:Lisään osat 7/8 ja 8/8 tänne vielä koska niissä tulee niin tärkeitä asioita esiin - ja mm hyviä ratkaisuehdotuksia nykyongelmiin.



8/8

perjantai 17. heinäkuuta 2009

David Icke sika-influenssasta

Rokotusta ei tule ottaa. piste.

http://www.youtube.com/watch?v=tzcwoZ1c5zw&feature=related




Lisäys: Tässä tietoisku vuodelta 1976 - kun monikansallinen lääketeollisuus yritti suurpuhalluksella rahastaa Yhdysvaltoja. Valtiovalta julisti rokotukset pakollisiksi ja lähti valtaisaan propagandakampanjaan lääketeollisuuden kanssa. Loput on historiaa: enemmän ihmisiä kuoli rokotuksiin kuin mihinkään influenssaan konsanaan. Tuhannet sairastuivat ja vammautuivat pysyvästi. Valtiovalta joutui pian perumaan pakollisen rokotuksen häntä koipien välillä. Laaja korruptio ja lahjukset tulivat kaikille ilmeisiksi. Sama on nyt toistumassa.
Katso video:

Kestävää taloutta sivuston A5-esite osa 1.

Lähdin kääntämään aiemmin mainittua englanninkielistä esitettä mikä löytyy täältä:
http://www.sustecweb.co.uk/

Tässä ensimmäinen osa ensimmäistä sivua. Tosin hieman muokattu omia käsityksiäni vastaavaksi.

















Teollisen vallankumouksen alkuajoista asti talouskasvu on ollut ollut vallitseva talousfilosofia riippumatta siitä että talouskasvu on ahminut maailman luonnovaroja ja sama jatkuu edelleen yhä kiihtyvässä tahdissa. Talouskasvun pysähtyminen on väistämättömästi edessämme - ja se tarkoittaa että yläpuolellemme on kasaantunut paljon tummia pilviä:

- ilmastonmuutos (se on tosin epävarma "tosiasia"?)
- "peak oil", eli öljyn teoreettinen huipputuotanto on jo takanapäin(kiistanaalainen asia tämäkin sanoo Lindsey Williams)
- maaperän, ilman ja merien saastuminen (tästä tuskin kukaan on eri mieltä)
- on kasvava määrä raaka-aineita joista alkaa olla pulaa, ja joiden louhiminen on yhä kalliimpaa ja hankalampaa. (selvä asia kaikille)

Tämä "talouskasvu" on jo aikoja sitten ohittanut sen pisteen missä jo olisi ollut mahdollista tyydyttää kaikkien ihmisten perustarpeet - jopa turhia nuukailematta. Silti kaikki valtiot pyrkivät edelleen kohti tämäntapaista hyvinvointia, kilpailevat keskenään verisesti päästääkseen kasvattamaan vientiään - samalla kun kuumeisesti pyrkivät tuomaan investointeja "tuontina" itselleen - eivät todellista vaurautta.

Hukumme kaikki velkoihin samalla kun meitä patistetaan kuluttamaan enemmän jotta järjestelmä edelleen kasvaisi. Miksi näin?

Maailmaa ajetaan tuhoon syistä jotka liittyvät rahan liikkeelle laskun seurauksista. Tämä on aihe jota visusti pidetään poissa otsikoista ja julkisesta keskustelusta, sillä jos nämä asiat olisivat laajammin yleisön tiedossa, nykyisen (hullun) järjestelmän ei annettaisi enää jatkua.

Velkaantumisen kasvutahti on kiihtynyt vuosi vuodelta nykyisen järjestelmän alkuajoilta asti suorana seurauksena järjestelmän luonteesta. Lisääntyvä velkaantuminen on pohjimmainen syy siihen että maamme poliitikot yhteen ääneen toitottavat talouskasvu, talouskasvua...vientiä, vientiä...globalisaatiota, globalisaatiota. Tässä on myös perimmäinen syy siihen miksi luonnonvaroja ja energiaa tuhlataan siinä määrin että monet ovat näkevinaan ilmaston lämpenemistä tapahtuvan. (vaikka itse epäilenkin että ilmasto muuttuu ja elää omia kylmiä ja lämpimämpiä kausia ihmisen tekeleistä riippumatta)

Mutta - velkaantumisesta oli nyt kyse. Miksi velkaantumisen kasvutahti on aina vaan kiihtymässä? Mistä mahtaa oikeasti olla kysymys?

Tarkasteltaessa käsinkosketeltavia tosiasioita voimme todeta että pääongelma ei ole se että olisi puutetta tuotteista ja palveluista - vaan tuotteiden tuhlaaminen sekä niihin oikeuttavan rahan epäoikeudenmukainen jakelu. Velkojen jatkuvan kasvun johdosta näemme toivotonta taistelua työpaikoista toimeentulon ja velkojen hoitamisen vuoksi.

Vallitseva myytti jota edelleen tuodaan esiin on se että kun pankki myöntää lainan, se lainaa edelleen säästötiliasiakkaittensa rahatalletuksia. Tämä ei kuitenkaan selitä sitä miten talletusten volyymi on jatkuvasti kasvanut. Tosiasiassa on nimittäin niin että kun pankki myöntää lainan se luo täysin uutta rahaa tyhjästä - eikä vaan rahaa - vaan samalla myös itselleen korkoa tuottavan saamisen - laina-asiakkaan velkana.






















Kuvan lähde: Michael Rowbotham: The Grip of Debt. A study of modern money, debt slavery and destructive economics. (sivu 15)

torstai 16. heinäkuuta 2009

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Jotain eilisestä kokouksesta

Tunnustelukokous pidettiin Tampereella ilman mitään ylimääräistä kokousbyrokratiaa, joten mitään pöytäkirjoja tai muistiinpanoja ei ole tarjota. Paikalla oli viitisentoista ihmistä joista kaksi naista loput miehiä. Osa saapui reilusti myöhässä. Aluksi tunnusteltiin mielipiteitä erilaisista vaihtoehtoisista toimintamalleista: lobbaaminen, yksittäinen henkilökohtainen vaikuttaminen, mitä lisäarvoa mahdollinen yhdistystoiminta antaa, valitettava resurssipula, mahdollinen yhdistys josta tulisi puolue, yleinen antipatia puolueita kohtaan jne. Todettiin että lobbaaminen loppujen lopuksi on varsin hankala tie ja vaatii ammattimaista otetta ja paljon kahisevaa. Samalla myös että monet lobbyt, esim AIPAC (USA) ja öljyteollisuuslobby - ovat hyvinkin vaikutusvaltaisia koska painostavat ja rahoittavat kaikkia puolueita.

Jäljelle jää siis jonkinlainen puoluetoiminta. Yhteistyössä kenen tai keiden kanssa...? Onko yleensä jotain tahoja jotka voisivat kokea saavansa lisäarvoa talousdemokraattisen kansalaisliikkeen kautta? Tietysti tämä kansalaisliike pitää ensin saada liikkeelle - eli kansalaisliikkeeksi. Kokouksen eturiviltä esitettiin paljon ajatuksia siitä miten herättää kansalaiset. Osa niistä sai kannatustakin - mutta sovittiin ettei niistä kirjoiteta tässä vielä.

Piraattipuoluetta ehdotettiin yhteistyökumppaniksi. Itse en tunne ketään tästä porukasta - ehkä oma ikä vaikuttaa asiaan? Ehkä myös hiusteni pituus. (hymy)
Piraattipuolue on ainakin tuore liike ja pitkälti nuorten juttu ja sieltä löytyy energiaa (eli paljon vihaisia nuoria miehiä?). Tosin koen itse kyllä itseni melko nuoreksi ja olevaksi täynnä energiaa myös.
Piraattipuolue on kuitenkin pelkkä protestiliike - joten jos aikovat edetä eduskuntaa kohti ja ottamaan myös vastuuta ne joutuvat miettimään miten suhtautua niihin kaikkiin muihin asioihin joita kansanedustajan eteen tulee. Katsos kun 99% kansanedustaja työstä ei sitten millään lailla liity piraattipuolueen nykyisiin suppeisiin teemoihin. On talouspolitiikkaa, ulkopolitiikkaa, sosiaalipolitiikkaa, koulutuspolitiikkaa jne jne jne. Esittiin ajatus siitä että piraattipuolueen piirissä on kovasti puutetta ajatuksista jotka liittyisivät näihin muihin teemoihin, kantoihin & asioihin joten "piraattijohto" voisivat ehkä olla halukas kaveraamaan meidän talousdemokraattien kanssa?
Me talousdemokraatit taas saisimme valmiin puolueen jonka kanssa lähteä taistoon "nykyetablissemankia" vastaan. Jos ymmärsin oikein niin kokous oli suurimmalta osaltaan tämän ajatuksen kannalla - joskaan eivät kaikki pitäneet "piratismia" oikeana tienä.
Muina mahdollisina yhteistyökumppaneina mainittiin 9/11-Totuusliike, Itsenäisyyspuolue, Vasemmistonuoret, uusi mahdollinen "Terveyspuolue" (?) sekä laaja skaala ihmisiä jotka kokevat olevansa ulkopuolella kaikkien nykyisten puolueiden. Itse totesin että monet jotka ovat kriittisiä valitsevaa hegemoniaa kohtaa esim rokottamisasiassa voisivat lähteä mukaan ihan vain tästä syystä. Mihin nykyiseen puolueeseen Nato-vastustajat voisivat liittyä? Mihin ne jotka kokevat lännen sotarikosten (köyhdytettyä uraania on kylvetty 400.000 nagasakipommin verran entiseen Jugoslaviaan, nyky-Serbiaan, Irakiin, Libanoniin, Afganistaniin) tuhonneen lännen maineen ikiajoiksi. Tässä valossa yhteistoiminta itänaapurin ihmisten kanssa tuntuu paljon moraalisemmalta. Ei tarvitse olla entinen kommunisti tai vasemmistolainen tajuaakseen että pahan pesäkkeet ovat suunnassa Lontoo, Washington ja Tel Aviv. (tästä tosin ei kokouksessa mainittu vaan tämä on oma lisäykseni tässä ja nyt)
Häkämiehen tunnettu "Russia, Russia, Russia" tulee joskus vielä kokoomuksella kalliiksi kun jokaiselle alkaa selviämään mihin rikoksiin lännen suuret ja kauniit ovat tieten tahtoen syyllistyneet ja syyllistyvät edelleen tänä päivänä.

Oli miten oli kokouksessa oli puhetta siitä että talousdemokraattinen liike ei voi olla yhden teeman liiek vaan nippu eri teemoja tarvitaan. Itse vertasin tätä Canadian Action Partyn ohjelmakokonaisuuteen - ja tästä olen kirjoittanut aiemmin blogilla. Tosin joku oli sitä mieltä että moni ajattelee niin että jos edes yksi näistä muista ei miellytä niin sitten koko talousdemokratia mahdollisesti sivuutetaan. Itse kuitenkin koen asian niin että jos edes yksi näistä teemoista on jollekin tärkeä niin se jo riittää uuden talousdemokratialiikkeen tukemiseksi - ja samalla sitten oppii näistä muista itselle vielä tuntemattomista epäkohdista - esim siitä että kaikki rahamme on velkaa ja luotu salakavalasti pankeissa "luottona" ja vieläpä valtiovallan siunauksella. Valtiovalta on siis tavallaan tahallaan järestänyt itsensä ja Suomen talouden ahdinkoon suostumalla tähän velkarahapeliin päästäkseen mukaan isojen poikien hiekkalaatikkoon.

Kokoushuoneen tekniikka petti heti alussa joten etukäteen lupaamiani asioita ei päästy käsittelemään niin kuin itse olin aikonut - eli muistitikulla olleen aineiston avulla. Videotykki ei nimittäin toiminut. Lisäksi keskustelu vei sinne tänne - ja sallin sen koska tämä oli nimenomaan tunnustelukokous jonka tavoite oli katsastaa mitä ihmisiä talousdemokratia viehättää ja mitä nämä ihmiset itse haluavat sanoa tällaisessa tilaisuudessa.

Kolmessa tunnissa ehdittiin kuitenkin puhua paljon myös perustulosta ja siitä miksi se on tarpeen. Onneksi kaikki eivät olleet tässä asiassa samaa mieltä - tietysti ns vastikkeeton raha monen mielestä voi tuntuu väärältä - esim jos itse on joutunut repimään jokaisen markan ja euron omasta selkänähästaan jopa oman terveytensä kustannuksella. Mutta mutta..olosuhteet muuttuvat ja 1960- ja 1970-luvun työntäyteiset hyvät ajat ovat takanapäin. Suomea on ns rakennettu aika valmiiksi - eikä kaikki ole mennyt hyvää suuntaan.

Lopetan tämän vuodatukseni toteamalla että jatkosta sovittiin sikäli että Taloudemokratia Foorumilla asioista voitaisiin keskustella lähemmin - ellei sitten täällä. Seuraava mahdollinen kokous on vuoren varmasti sitten Helsingissä. Ja kuten jo totesin aimmin - myös ns "maakunnissa" voidaan järjestää kokouksia koska vain missä tahansa päin Suomea.

Kiitos kaikille jotka näkivät vaivaa tullakseen Tampereelle. Erityisesti kiitos niille jotka tulivat kauempaa - Espoosta, Helsingistä, Somerolta.

lauantai 11. heinäkuuta 2009

HS:WTC-salaliittoteoriet saavat arvovaltaista tukea

Aina niin poliittisesti korrekti Helsingin Sanomat yllättää kerrankin.











Yhdysvaltalainen eläkkeellä oleva kenraalimajuri Albert Stubblebine on sanonut saksalaismedian haastattelussa olevansa vakuuttunut siitä, että WTC:n ja Pentagonin iskujen takana 11.9. 2001 oli salaliitto. Hänen mukaansa lentokoneen syöksy Pentagoniin ei olisi voinut jättää rakennukseen sellaisia jälkiä, jotka siihen jäivät. Esimerkiksi siipien jättämiä jälkiä ei rakennuksessa ole.

Myöskään WTC-tornit eivät olisi ilman räjähteitä hänen mukaansa sortuneet kuten ne iskussa sortuivat.

Stubblebine on analysoinut vuosien ajan valokuvamateriaalia Yhdysvaltain tiedustelupalvelulle.

Aiemmin keväällä myös muun muassa tanskalainen tiedemiesryhmä kertoi löytäneensä WTC-raunioista nanotermiitti-räjähdysainetta.

Suurin osa Yhdysvaltain viranomaisista sekä kansainvälisestä tiedeyhteisöstä pitää kaikkia iskuun liittyviä salaliittoteorioita huuhaana.

Stubblebinen haastattelusta Youtubessa uutisoi Suomessa ensimmäisenä Findance.com.

Muualla verkossa: Kenraalimajurin haastattelu Youtubessa

Suomalainen 9/11 totuusliike kirjoittaa tästä asiasta näin:

10.7. Lipsahdus Hesarissa: WTC-salaliittoteoriat saavat arvovaltaista tukea. Toki kenraalimajuri Stubblebine on rikka rokassa, mutta miksi uutisoida asia, kun HS on ajat sitten päättänyt, että keisarilla on vaatteet ja hienot onkin? Asialla lienee joku kesätoimittaja, jolle epäilemättä piankin valotetaan asioiden oikea laita. Enemmänkin "arvovaltaista tukea" ovat "salaliittoteoriat" saaneet, minkä voi todeta vaikka skeptikkogalleriastamme.

perjantai 10. heinäkuuta 2009

Sustainable Economics - Kestävää Taloutta

Löysin hienon sivuston missä osutaan naulan kantaan. http://www.sustecweb.co.uk/




















Erityisen hyviä tekstejä löytää oikeasta reunasta, kohdan Main Menu alta:

http://www.sustecweb.co.uk/Wheres%20the%20money-BL.pdf

Tässä kahden sivun pamfletti joka on niin hyvä että taidan yrittää kääntää sen suomeksi.

Pitäisi vielä saada kotimaisia lukuja brittilukujen tilalle. Kaikista lukemistani tämä voisi olla "se" jolla saadaan ihmiset herätettyä tajuamaan nykyisen rahavallan turmiollisuuden - rappiollistavan talouskasvun pakkomoottorina. Ja tietysti sen niin turhan ja turhauttavan velkaantumisen aiheuttajana.

Suosittelen että tulostat kaksisivuisen pamfletin ja yrität lukea sen vaikkei englanti sujuisikaan.

tiistai 7. heinäkuuta 2009

Vielä ehtii mukaan

Toivottavasti mahdollisimman moni on tietoinen siitä että tämän blogin Talousdemokratia-hanke kokoontuu keskustelemaan mahdollisen yhdystyksen perustamisesta ja todellisen näkyvän toiminnan aloittamisesta ensi lauantaina 11. päivä heinäkuuta, klo 13-16.
Tilat on varattu Tampereen kirjaston luentosali kakkosesta. Luentosali on mitoitettu 20-25 henkilölle - joten vielä ehtii mukaan koska tällä erää tulijoita on vasta jotain 10.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen: talousdemokratia.2009@gmail.com
(jos kokousväki sallii ja päättää niin sisään voi päästä myös ilman ennakkoilmoitusta - jos tilaa on...)

Mitä sitten on tarkoitus käsitellä? No esimerkiksi - riippuen toiveista:

-Rahan syntyprosessi ?
-Julkinen raha vs yksityinen raha ?
-C.H. Douglas: economic democracy, social credit, national dividend, compensated price ?
-Rahan suhde kansantaloustieteessä käytettäviin termeihin "kysyntään" ja "tarjontaan"?
-Perustulo ilman tulonsiirtoja ?
-Muista puolueista poikkevaa politiikkaa joka toivottavasti koskettaa sohvaperunoita ja "nukkuvien puoluetta"?

Jonkinlaisen keskustelupohjan voisi muodostaa blogipostaukseni Talousdemokratia 2.0. Tässä pääkohdat lyhyesti uudelleen.


1. Aktiivinen edustuksellinen demokratia missä kansalaiset eivät halveksu poliitikkaa eikä poliitikkoja. Elitismistä, kabinettipolitiikasta ja puoluekurista päästävä.

2. Vahva perustuslaki joka takaa kansalaisoikeudet ja -vapaudet, estää viranomaisten ylilyönnit

3. Taloudellinen hyvinvointi julkisen, velattoman ja pysyvän rahan osuuden rajun kasvattamisen myötä.

4. Uusi laaja yhteiskunnallinen keskustelu missä kaikesta voi puhua leimautumatta - myös ns poliittisesti epäkorrekteista aiheista.

5. Julkisrahoitteinen kansallinen perustoimeentulotakuu/kk jokaiselle maan kansalaiselle.

6. Maltillinen, kestävään kehitykseen perustuva valtiotalous ilman ulkopuolista velanottoa ja ajattelematonta sokeaa talouskasvuoppia. Koskee myös muuta paikallista julkista taloutta.

7. Pankkitoiminnan täysremontti ja nykyisen lainakorkomenettelyn kriittinen tarkastelu ja mahdollinen lopettaminen taloudellisesti kestämättömänä ja kohtuuttomana tulonsiirtona.

8. Kaikkien velkasuhteiden uudelleenarviointi ja näiden jako kahteen ryhmään, kohtuuttomiin jotka kirjataan pois, ja kohtuullisiin joille ehdotetaan uudelleenjärjestelyjä velallisen etujen mukaan.

9. Kaikki viranomaisbyrokratia ja julkisen hallinnon nykyiset poliittiset suojatyöpaikat ehdottomalle vähimmäistasolle. Visio: julkinen hallinto on supistettavissa 50%.

10. Toimeentulon oltava mahdollinen ilman palkkatyötä. Työn jakamista. Perustoimeentulo- takuu mahdollistaa itsensä työllistämisen ja "muuttamisen pääkaupunkiseudulta takaisin kotiseudulle tai maalle".

11. Ulkomaankauppa clearingpohjaiseksi ja kahdenvälisesti tasapainoon kauppakumppanimaan kanssa. Näin ulkomaankaupassa ei tarvita rahaliikennettä vaan tavara-arvot kirjataan ja kuitataan toisiaan vastaan.

12. Tiedostettava että kansalaisten taloudellinen hyvinvointi on ehdoton edellytys sosiaaliselle ja terveelle elämälle. Kansalainen jonka perustoimeentulo on taattu ja joka kokee elämässään merkitystä, laatua ja arvostusta - todennäköisesti ei sorru alkoholismiin, väkivaltaan tai muihin rikoksiin.

13. Julkinen koulujärjestelmä, terveydenhoito ja vanhustenhuolto rahoitetaan julkisella pankkimaisella omarahoituksella ilman verotusta, maksuja tai muita tulonsiirtojärjestelyjä. Palkkauksessa siirryttävä 50% korkeammalle tasolle mikä takaa työvoiman saatavuuden ja työn arvostamista.

**

Näistä kohdista voi ja saakin olla mitä mieltä tahansa. Mielipiteet voi esittää Tampereella. Minä vuorostani yritän siellä sitten perustella miksi koen e.m. kohdat tarpeellisiksi.

Ei ole mitään syytä rajoittaa "hiilidioksiidipäästöjä"

Päivitys: Tuore artikkeli. Lapin ilmasto ei ole lämmennyt 500 vuoteen.

**


Harvinaisen fiksu US-senaattori Imhofe sanoo niin kuin asiat ovat - kaikki on valhetta.

06/29/09: On Fox News, Sen. Jim Inhofe (R-OK) repeats his claim that global warming is a hoax and calls for a criminal investigation into the EPA.



Sen. Inhofe On Global Warming: 'This Thing Is Phony'

Todetkaamme vielä että Imhofe viittaa erään Alan Carlin´in tutkimuksiin ja raporttiin.
Artikkeli englanniksi: "Global warming cover up?"

Alan Carlin, who has worked for the EPA for more than 35 years and has a bachelor’s degree in physics and a doctorate degree in economics from Massachusetts Institution of Technology, co-wrote a report for “Endangerment Analysis for Greenhouse Gas Emissions under the Clean Air Act.” According to the report, there are some inconsistencies with the theory that humans have caused global warming because of increased carbon dioxide emissions.

“The problems become particularly evident when one examines the downtrend period from roughly 1940 through the early 1970s,” Carlin stated in the report. “There does not appear to be any relationship between carbon dioxide levels and global temperatures.”


Päivitys:

Väitetty ihmislähtöinen maailmanlaajuinen lämpeneminen ja tästä hälyyttäminen on suurin huijaus, petos ja joukkohysteria ihmiskunnan lähihistoriassa. Miksikö? No siksi että ilmasto muuttuu ihan itsestään.

http://www.climatesceptics.com.au/


Anthropogenic or man-made Global Warming (AGW) alarmism is the biggest con, fraud, hoax, swindle, deception and mass hysteria in the history of modern civilization, because climate changes naturally.

The Climate Sceptics support all practical measures to prevent environmental degradation. We support the development of cleaner and more efficient sources of energy. Unfortunately governmental taxes to stop climate change are a colossal diversion of funds from core obligations, and Emission Trading Schemes (ETS) will do absolutely nothing for the Murray-Darling basin, the Great Barrier Reef, or land degradation - just as it will do absolutely nothing to stop climate change.

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Nousussa: Velat ja Valheet

Suuri muutos antaa odottaa itseään. Obama kasvattaa valtionvelkaa ennätystahtiin, työttömyys kasvaa, kansantalous hidastuu...missään ei näy minkäänlaista merkkiä muutoksesta parempaa.

Max Keiser paljastaa kaiken kukkuraksi miten ennen niin kunnioitetun Federal Reserven puheenjohtaja Ben Shalom Bernanke valehtelee silmiään räpyttämättä.



Toisaalta olen aina sanonut että jos haluaa valituksi valittujen joukkoon pitää kyetä kertomaan ilmiselviä valheitä tv-kameroiden edessä - kerta toisensa jälkeen menettämättä kasvojaan. Alan maailmanmestari on Tony Blair - mies jota pankkiirien lakeijat ja muut euroyesmiehet yrittävät junailla EU-presidentiksi runnottuaan ensin Lissabonin sopimuksen petoksellisesti läpi Irlannissa.

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Prof Ravi Batra: An Economic Democracy Revolution on its way

Professori Ravi Batra ennustaa talousdemokraattista vallankumousta amerikkaan ja muuallekin kunhan päästään siihen että USA:n toivoton sotiminen muslimimaita vastaan kaatuu omaan mahdottomuuteensa - moraalittomuuteen, velkaan ja resurssipulaan. Hän ennustaa vallankumouksen alkavaksi vuonna 2010. Huomaa että haastettelu tehtiin syksyllä 2007.

Vallankumous tulee Batran mukaan olemaan hiljainen ja aseeton ja jatkuu 4-5 vuotta. Rahavalta menettää tässä kumouksessa otteensa ja katoaa näyttämöltä vaikuttamasta kaikkeen ja kaikkiin.

Tämän ennustuksen valossa me Suomessa, jotka näemme talousdemokratiassa ratkaisun talouden ja hyvinvoinnin pelastajana, olemme ajan hengessä mukana. Huomaa että Batra puhuu paljon wage gap-käsitteestä eli yleinen palkkakuoppa aiheuttaa hänen mukaansa epätasapainoa kysynnän ja tarjonnan välillä. Ylituotanto aiheuttaa työttömyyttä ja kurjuutta. Kaikki johtuu kuitenkin korrruptiosta eli korruptoituneista virkamiehistä. Palkkojen nostamisen sijaan otetaan velkaa kysynnän "elvyttämiseksi". Moinen pelleily loppuu kuitenkin ennen pitkää omaan mahdottomuuteensa. Tämä aika lähestyy kaikkialla.
There is a limit when debt can´t rise anymore.
Eli kerran vielä - yleinen palkkakuoppa johtuu korruptiosta. Tämä on hyvä tietää meillä Suomessakin - "missä korruptiota ei ole"...

Tässä videot 3/4 ja 4/4:






Who will put an end to monopoly capitalism? Money will disappear from society. Monopoly capitalism will end in the near future.
Batra on täynnä toivoa ja katsoo että ennen pitkää on väistämätöntä että talousdemokratia tulee turmiollisen monopolikapitalismin tilalle. Useimmat hänen ennustuksistaan ovat toteutuneet.
Köyhyys ja nälänhätä katoavat monopolikapitalismin väistymisen myötä.

Batra mainitsee kolme tekijää joita tarvitaan jotta asiat etenisivät toivotusti : "an unpopular war, growing political corrution and economic chaos".

Eli suomeksi: epäsuosittu sota, kasvava poliittinen korruptio ja taloudellinen kaaos.


Huom: PROUT tarkoittaa "progressive utility theory" ja on eräänlainen talousdemokraattinen liike.

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Bill Still, Money Masters, kultakannasta

Olen mukana eräässä social credit-keskusteluryhmässä. Tässä ryhmässä on mukana sekä "monetary reformers", "greenbackers" että ns "social crediters". Voisi ehkä sanoa että jutuissa on mukana rahapoliittisen uudistusliikkeen kerma: Ellen Brown, Jim Schroeder sekä kaksituntisen MoneyMasters videon tuottaja Bill Still. Tänään oli kultabugit ja kultakanta käsittelyssä. Tässä asiaa hyvin tuntevan Bill Stillsin lakooninen kommentti kultaintoilijoille :

I also believe that going forward, the goldbugs are a huge problem for freedom loving people. They very effectively divert public attention with their false solution -- gold money. That's why I spend so much screen-time in my latest project on gold. Gold has always been the money of the rich -- the plutocracy. Think about it; gold always concentrates wealth -- and power. Isn't that what humankind's quest for freedom is all about -- the decentralization of power?

Bill Still
Host of "The MoneyMasters"


Sama suomeksi:

Uskon myös että kun tässä asiat etenevät, kultabugit ovat valtava ongelma meille vapautta rakastaville ihmisille. Nämä nimittäin, hyvin tehokkaasti ohjaavat yleisön huomion petollisen ratkaisunsa ääreen - kultaraha. Tästä syystä olen käyttänyt paljon aikaa kameran edessä uusimman kulta-aiheisen elokuvaprojektini kanssa. Kulta on aina ollut rikkaitten raha - ns plutokratian raha. Asiaa kannattaa pohtia; kulta keskittää aina vaurautta - ja valtaa. Mutta eikö ihmiskunnan ainainen taisto taas aina ole ollut vapauden kannalla - ja vallan hajauttamisessa?