torstai 23. heinäkuuta 2009

Adrian Salbuchi: Kohti maailmanhallitusta

Salbuchi - How World Government Will Come About - Part 1
Tässä Salbuchi epäilee mm sikainfluenssan liittyvän tähän. Tietysti myös "finanssikriisi". Globalisaatio on pelkkä osa-askel. Uusi suursotakin lienee tarpeen.

Osa 2/Part 2

3 kommenttia:

weza kirjoitti...

No joo, mitä tähän nyt pitäs sanoo?

Valtiollahan ei ole suurpääoman jengissä muuta osaa kuin olla sivussa ja pamputtaa kaikkia jotka yrittää estää vapaan varainsiirron kansalta harvoille.

EUostoliittoon yhtyminen on jo vesittänyt kansallisen suvereniteettimme ja nyt asioista päättää suurpääoma lobbareineen.

Lääke?

Irti EU:sta, EMU:sta, IMF:stä ja muista riistoliitoista johon Suomen
kansa on huijattu.

Kansallinen omavaraisuus kunniaan.
Loppu esim. sille että ruoka on halvempi tuoda Argentiinasta kuin tuottaa täällä.
Nyt resuperttereitä sorretaan halvantuotannon maassa jossa työntekiöillä ei ole mitään tai olemattomat oikudet. Siinä se vapaan kaupan upeus piilee...

Meillä on täällä kaikkea mitä me tarvitsemme ja korkea ammattitaito.
Miksi pitää olla osa kansainvälistä riistoa joka verhotaan sanahelinän taakse ?

Kyllä kulttuuria jne..voi silti vaihtaa ei siihen tarvita yhtä maailman valtiota..

Mitä pienempi ja paikallisempi hallinto on sen parempi. Nähdäänhän me isojen hallintojen ongelmat jo kotimaassa..
Ajatelkaa maailman hallitusta !
Naurettava ajatus ! siinä 20miljoonan kansalaisen mielipide ei juuri paina saati sitten 5milj. Suomalaisten jotka on jo kusessa EU:n kanssa

Bankstereiden valta lopetettava.
Miten niin valtio ei voi luoda rahaa ja kontrolloida inflaatiota ?

On se kumma että jos Lasse, Liisa ja Pena on töissä yksityisellä he hallitsevat rahan luomisen ja talouden ylläpidon, muuta jos he siirtyvät Valtion leipiin ammattitaito katoaa kuin pieru saharaan.

Tietysti Valtion ei tulle ylläpitää
järjettömön isoa virkamieskoneistoa
joka tekee merkityksetöntä työtä.
Tämähän ajatus kuuluu tuohon NWO-valtion kuvaan jossa kansalaisia kyykytetään loputtomalla byrokratialla ja jonninjoutavilla direktiiveillä päämääränä hillon teko harvojen kukkaroon.

Kansalais-osinko/palkka kaikille !

On se kumma että pankeille saa kyllä jakaa yhteisiä varoja mutta kun veli tai sisko on kyseessä niin ei ! Mitä helvettiä! Mikä meitä vaivaa ?
Tätäkin asiaa on ehdoteltu kautta historian eri puolueissa mutta jostain syystä asia ei ole ottanut tuulta purjeisiin. Miksi ei ?

Emmekö halua antaa kanssa ihmisille kaikkea hyvää mikä on vain mahdollista ?
Tarkoittaako se että olisimme tasa-arvoisia ja menettäisimme jonkin tunteen jolla luomme kuvaa itsestämme ?
Peiliin katsomisen aika...

Tulihan tilitystä..
Kesää vain kaikille...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sanottu!

Lars Osterman kirjoitti...

Joo, weza saa minultakin applodit.

Tuosta tuli mieleen se että tuota "suurpääomaa" on muutamaa eri lajia:

- vuosikymmenten jopa vuosisatojen aikana tehdyn "laillistetun" ryöstelyn kautta kasattua omaisuutta. (useimmin koronkiskontaa harjoittaneet juutalaiset "kansainväliset" pankkiirisuvut)

- metsän omistamisen ohella kotimaiset suvut ovat usein saaneet tai ottaneet haltuunsa koskia ja sitten vuosisatojen ajan saaneet ilmaista sähköä jota käyttää johonkin teollisuustuotantoon mm puutavaran sahaukseen, kartonkiin, paperiin tai sellunkeittoon.
On helppo kilpailla hinnoilla kun puun ja sähkön saa ilmaiseksi.
Suomalaisen teollisuuden "kilpailukyky" on alkujaan pitkälti ollut tätä. Ilmaisen energian turvin on sitten pikkuhiljaa haalittu muuta omaisuutta suvulle.

-nykyinen olemattoman kassavarannon pankkitoiminta esittää myös "suurpääomaa" vaikka se on oikeasti p-rsaukinen ja täysin riippuvainen siitä että kansalaisilla on talletuksia joihin vedoten pankki esittää "vakavaraista" vaikkei kyseinen talletus ole lainkaan pankin. Pankkihan kirjaa tämän talletuspääoman ns "ottolainauksina". Yhdysvalloissa ja Euroopassakin on laskettu että pankit ovat jopa 90-kertaistaneet talletuspääoman ns "antolainoina" eli esim korollisina asuntolainoina. Ja sitten vilautetaan juhlavasti pankin tasetta ja ollaan olevinaan jotain "suurpääomaa".