lauantai 11. heinäkuuta 2009

HS:WTC-salaliittoteoriet saavat arvovaltaista tukea

Aina niin poliittisesti korrekti Helsingin Sanomat yllättää kerrankin.Yhdysvaltalainen eläkkeellä oleva kenraalimajuri Albert Stubblebine on sanonut saksalaismedian haastattelussa olevansa vakuuttunut siitä, että WTC:n ja Pentagonin iskujen takana 11.9. 2001 oli salaliitto. Hänen mukaansa lentokoneen syöksy Pentagoniin ei olisi voinut jättää rakennukseen sellaisia jälkiä, jotka siihen jäivät. Esimerkiksi siipien jättämiä jälkiä ei rakennuksessa ole.

Myöskään WTC-tornit eivät olisi ilman räjähteitä hänen mukaansa sortuneet kuten ne iskussa sortuivat.

Stubblebine on analysoinut vuosien ajan valokuvamateriaalia Yhdysvaltain tiedustelupalvelulle.

Aiemmin keväällä myös muun muassa tanskalainen tiedemiesryhmä kertoi löytäneensä WTC-raunioista nanotermiitti-räjähdysainetta.

Suurin osa Yhdysvaltain viranomaisista sekä kansainvälisestä tiedeyhteisöstä pitää kaikkia iskuun liittyviä salaliittoteorioita huuhaana.

Stubblebinen haastattelusta Youtubessa uutisoi Suomessa ensimmäisenä Findance.com.

Muualla verkossa: Kenraalimajurin haastattelu Youtubessa

Suomalainen 9/11 totuusliike kirjoittaa tästä asiasta näin:

10.7. Lipsahdus Hesarissa: WTC-salaliittoteoriat saavat arvovaltaista tukea. Toki kenraalimajuri Stubblebine on rikka rokassa, mutta miksi uutisoida asia, kun HS on ajat sitten päättänyt, että keisarilla on vaatteet ja hienot onkin? Asialla lienee joku kesätoimittaja, jolle epäilemättä piankin valotetaan asioiden oikea laita. Enemmänkin "arvovaltaista tukea" ovat "salaliittoteoriat" saaneet, minkä voi todeta vaikka skeptikkogalleriastamme.

5 kommenttia:

Nekronomi kirjoitti...

Stubblebine on tämä "Vuohientuijotus"-kaveri, josta ollaan elokuvaakin tekemässä. Alex Jonesin ohjelmassa viime vuodelta lisää tietoa. Kiitoksia vielä päivän kokouksesta, oli ilo kuunnella.

-Antti-

JussiR kirjoitti...

Heh, aika vanhahan tuo on uutinen ja epäilemättä 9/11 totuus liikkeestä löytyisi moni muukin arvovaltaisempi nimi, mutta sinänsä mielenkiintoista että hesari uskaltaa julkaista noinkin myötämielisen artikkelin (olipa kyseessä sitten kesätöimittaja tai ei).

Lars Osterman kirjoitti...

Vanha ja vanha--YouTube on päivätty 28.6-09.

Näin sen itse joskus aiemmin enkä pitänyt sitä uutisen arvoisena - paitsi tosiaankin NYT kun HS kirjoittaa siitä.

Stubblebine on muuten naimisissa Rima Laibovin kanssa. Kiertävät tällä erää Eurooppaa valistamassa ihmisiä miten vastustaa ns Codex Alimentarius - pelleilyä.

JussiR kirjoitti...

Jep. Mutta samainen herra on sanonut samaa jo kolme vuotta vanhassa dokumentissa, joten sinänsä tuo ei ole mitenkään uusi uutinen. (http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Stubblebine)

Lars Osterman kirjoitti...

Jep jep..mutta muistan miten Neuvostoliiton entinen pääsihteeri Leonid Breshnev totesi että joka päivä uudelleen joutuu sanomaan vaimolleen että rakastaa häntä. Ei siis riitä että joku on joskus totenut jotain. Jonkun sanomiset vuonna 2005-2006 ei siis hirveen paljon paina....huomioiden että sama virallinen valhevirsi on edelleen valloillaan mitä 9/11-selityksiin tulee.

Liikennelentokone lensi siis edelleen pentagoniin - vaikkei siitä ole mitään todisteita.
Stubblebine joutuu siis toistelemaan itseään vielä jonkun aikaa.