keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Totuus Libyasta

Katso ja kuuntele niin tajuat miten meitä on vedätetty presidenttiä myöten.


Päivitys 3.4 2011


"The basic difference between the military capability of the pro-government Libyan forces and the Libyan ‘rebels’, backed by both Western imperialists and ‘progressives,’ lies in their motivation, values and material advances.

Western imperialist intervention has heightened national consciousness among the Libyan people, who now view their confrontation with the anti-Gaddafi ‘rebels’ as a fight to defend their homeland from foreign air and sea power and puppet land troops – a powerful incentive for any people or army.

The opposite is true for the ‘rebels’, whose leaders have surrendered their national identity and depend entirely on imperialist military intervention to put them in power"3 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Näin media valehtelee.
Se lavastaa vähäisiä ihmisryhmiä huutamaan ja näyttämään uhkaavilta saadakseen ennakolta päätetyille uutissisällöille katetta.

Kansannousun esittämis-teatteri menee täydestä länsivaltioiden korkeimpiin päättäjiin. Eilen SVT:ltä kerrottiin kuinka Ruotsi lähettää Libyaan pari sataa miestä ja lentokoneita.
Oli kovaa jankkaamista, saavatko ruotsalaiskoneet ampua maakohteisiin vai eivät, hätään joutuneita siviilejä puolustaessaan. Miestappioilta ei kuulemma Reinfeldt lupaa Ruotsin kuningaskuntaa tässä auttamisoperaatiossa säästää.
Pääministeri Reinfeldt toisteli ulkoaopittua litaniaa siviilikansalaisten elämän turvaamisestä ja näytti siltä kuin itsekin tietäisi, ettei asia oikein uppoa kuulijoihin.
Nooh. Ihmisille valehdellaan jo niin paljon ja niin suurista asioista, että kaikki väkisinkin turtuvat. Fukushima, muunmuassa, loistaa poissaolollaan SVT:n uutisista.

Nauhalla kohdassa 2:07 AlJazeeran avustaja ohjaa parvekkeelta paikalle haalittua joukkoa huutamaan, taustaksi toimittajan raportoinnille.

Wag the Dog: Media blamed for covering Libya unrest with fog of war
http://www.google.com/search?q=Media+accused+of+wagging+the+dog+while+covering+anti-gaddafi+unrest&rls=com.microsoft:fi:IE-Address&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7ADFA_fi

On ollut erityisen surullista, että myös vasemmistopuolueet ovat niin Ruotsissa kuin Suomessa menneet tähän demokratia-halpaan mukaan.

http://martinareuter.net/2011/02/25/blogi

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän totuus on, että koko tämä länsivaltojen koaliitio on kuin hyenaalauma, joka ei tunne mitään sivistyneitä tapoja ja näyttää muuttuvan koko ajan psykopaattisempaan suuntaan.
Mihinkähän hirmuvaltioon tai valtahirviöön vielä päädytäänkään?
Eipä olisi uskonut, että vuosisatojen aikana hankittu sivistys voidaan näin helposti kadottaa ihmisestä.

Anonymous kirjoitti...

Täällä seurataan Pohjois-Afrikan tilannetta.
http://aangirfan.blogspot.com
Tämä blogi kuten useimmat lähteet, saattaa sekoittaa keskimääräistä lukijaa enemmän kuin antaa oikeaa informaatiota.
Useimpien lähteiden tavoin se jättäytyy räksyttämään näkyviä toimijoita kuten sotilas-, poliitikko- ja tiedustelutahoja.
Taustalla olevasta suuremmasta kuviosta ei mainita mitään.