lauantai 19. maaliskuuta 2011

Superkatastrofi laajenee, miten ja mihin meidän on valmistauduttava?

Janus Putkosen innostamana lähdin tähän mukaan kahdesta syystä.

1. Uskon aidosti että Suomen taloudellisen tilanteen kehitys tulee olemaan niin huono että jonkinlainen talousdemokraatinen ohjelma lienee ainoa keino välttää hyvinvointivaltion alas ajo.

2. Talousdemokratia saa näin positiivista huomiota näin vaalien alla. Ja toivottavasti saan itsekin...
Lisätietoja:


Tässä vielä Janus Putkosen esittelyteksti:

TERVETULOA ERITTÄIN AJANKOHTAISEEN JA KANTAAOTTAVAAN AVOIMEEN KANSALAISTILAISUUTEEN!

"Oppimalla ymmärtämään seurauksia - ja auttamaan muita, voimme auttaa myös itseämme!"

- Miksi nyt?

11.3. perjantaina alkoi superkatastrofi leviämään Japanissa. Maanjäristys, tsunami ja niistä seurannut ydintuho - maan tragedia on valtava, evakuoinnit ovat alkaneet. Kestääkö talous, säilyykö Japani - onko koko maailmantalous ajautumassa kaaokseen - mitä Japanissa oikein tapahtuu ja miten se vaikuttaa ihan kaikkeen?

Samaan aikaan tilanne Lähi-Idässä eskaloituu. Uudet sodat ja kiristyneet maiden välit enteilevät levottomuuksien laajenevan entisestään ja nopeasti - mitä se tarkoittaa meille? 11.3. perjantaina EU teki sodanjulistuksen Libyaa vastaan - siis Suomikin... Jättämättä edes eriävää mielipidettä.

Ihmiset ja kansat kärsivät, voisimmeko alkaa auttamaan - tehdä osamme hädän hetkellä ja samalla keventää kärsimyksiä toisaalla? - Olisiko aika täällä kotiseudullakin alkaa valmistautua maailman suureen mullistukseen, ja millainen sellaista olisi?

"APU Operaatio" - Riippumaton kansalaiskeräys.


ONKO SINULLAKIN HUOLI JA TAHTO KESKUSTELLA RIIPPUMATTOMASTI SIITÄ, MITÄ YMPÄRILLÄSI TAPAHTUU?


Kansalaistilaisuuteen on kutsuttu alustajiksi henkilöitä, joilla on vahvaa poikkeuksellista tietoa kaikesta siitä, mitä nyt on tapahtumassa. Harvinaista ymmärrystä ja tietoa median valtavirran ulkopuolelta, vastauksia kansainvälisen ja riippumattoman tutkimuksen piiristä.

- Lars Österman, talousdemokratia
- Olli Kingelin, dokumenttiprojekti Uusi Näkemys
- Matti-Jussi Rautanen, ilmastospesialisti
sekä,
- Janus Putkonen, puheenjohtaja ja teatterimies


Tilaisuuden aiheita, joita varmasti nousee pintaan:

- Valtioterrorismi
- Talousdemokratia
- Uusi maailmanjärjestys
- Uskonnot ja agendat
- Kolmas maailmansota
- Avustusoperaatiot
- Suomen kriisikyky
- Talousromahdus...


ME KAIKKI, IHAN NORMAALIA VÄKEÄ...

Tilaisuus ei ole uskonnollinen, eikä se ole minkään virallisen, tai oikeastaan vielä epävirallisenkaan tahon järjestämä - vaan puhtaasti kansalaistilaisuus, jonne saapuu kutsuttujen vieraiden lisäksi toivottavasti kaikki ne ainakin Porvoon suunnalta, jotka haluavat puhua vapaasti siitä, mitä he näkevät maailmassa nyt tapahtuvan - ja saavat kuulla mielenkiintoisia väitteitä siitä, miksi niin kenties tapahtuu. Tilaisuus ei ole myöskään poliittinen, eikä se todellakaan ole väittely. "Juupas-eipäs" keskustelut katkaistaan heti ja purevissa aiheissa pysytään rohkeasti.

"Siis se puhuu, jolla on sanottavaa!"


Kulttuuriravintola Bar Soho palvelee... Hosted by Jocke Lybeck!

- Ravintolassa tarjoilut
- Ei sisäänpääsymaksuja
- Iso ja mukava katsomo
- Bändi tilaisuuden jälkeen

Ilmoittaudu postituslistalle: apuoperaatio@gmail.com

Järjestäjä ja tilaisuuden puheenjohtaja:
Janus Putkonen, janus.putkonen@gmail.com - 0400 810073


Päivitys 25.3

OK eli tilaisuus oli eilen. Itselläni on tärskyt YLE Uusimaan uutistoimituksen toimittajan kanssa joka teki kanssani haastattelu Bar Sohossa ja videoi kaiken. Hänen mukaansa haastattelu tulee ensi viikolla televisiossa ja ehkä radiossakin.

Ennakko tiedoista poiketen paikallisen lehtimedian edustajia ei sitten saapunutkaan paikalle mutta onneksi tilaisuus taltioitiin videolle. Osa tästä on jo nähtävissä Facebookissa. Kuviakin on laitettu esille.

Ei kommentteja: