maanantai 28. helmikuuta 2011

Talousdemokratiaa videolla

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä video edustaa matrixin sisäistä ajatusmaailmaa kuten esim. loma etelessä ja hiekkarannalla makaaminen kun taas alkuperäisväki ihmettelee lomalijoiden käytöstä ja juoksentelua pitkin katuja. Kaikki nämä ovat mielikuvituksia ihmisen näkemästä maailmasta.

Ihmiset kerkesivät ihmisen historiassa jo kertaalleen unohtamaan mm. avaruuden näkemisen ja kuvittelivat vuosisatoja maan olevan litteä näkemättä edes tähtiä avaruudesta.

Kaikki tieto mikä löytyy verkosta hakukoneilla edustaa Matrixin sisäistä ajatusmallia. Se mitä näet on mieli "kuvitusta" olemassa olevasta. Ihminen ei näe mitään sellaista mistä ei ole mielukuvaa puhumattakaan että vielä tiedostaisi näkemänsä mielikuvaksi.

Videon tekijä on kyllä oikealla tiellä ja kyseinalaistaa todellisuutensa Matrixin sisällä, mutta tämä on vasta alkusoittoa lopulliselle irtautumiselle matrixista.

Salaliittoteoriat ovat Matrixin aikaansaamia mielikuvia ja tuntemuksia salaliittoteorioista. Sama asia jos lääkäri toteasi jonkun ihmisen olevan mielisairas.

Sellaista pilleriä ei ole olemassa joka vapauttaisi Matrixista.

lautturi kirjoitti...

Herra/rouva/neiti on hyvä ja tekee oman version, odotan mielenkiinnolla. Kiitos palautteesta.

Aki