tiistai 1. helmikuuta 2011

Suomen Kuvalehti huomioi Talousdemokratian

Tosin tämä Kustaa Hulkon kirjoittama vuodatus on varsin tyypillinen esimerkki siitä miten käy kun lähtee aukomaan suutaan itselle täysin tuntemattomista aiheista. Tulee melkein sääli Kustaa.reppanaa kun lukee kaikki tuomitsevat kommentit jutun perässä.

Tässä pari otetta jutusta.

Sananvapauden hinta: puoskarikin saa mainostaa reseptejään

symbolikuva propagandan levittäjästäNäitä innokkaita esitelmöitsijöitä tapaa esimerkiksi junan ravintolavaunussa. Ennen kuin ehdit avata suutasi, he ovat jo lyöneet pöytään miljoona ”faktaa” ja puhuneet sinut pyörryksiin.

Kotona sitten hoksaat, että besserwisserin tiedoissa olikin aukkoja - että hän oli jopa ihan väärässä.
Kansanedustaja Markku Uusipaavalniemessä(ps, ent. kesk) on vähän tätä vikaa

(snip)

Talouspopulismi nousee

”Kaikkein suurin ongelma, minkä takia tästä ei tulla selviämään, on se, että yksityiset pankit hoitavat rahan luonnin”, M15 sanoi eduskunnassa viime syksynä.

Tässä asiassa hän on samoilla populistisilla linjoilla kuin 2009 perustettuTalousdemokratia ry.

”Talousdemokraattien” mukaan nykyinen ”velkaperusteinen” talousjärjestelmä on mätä ja luotonanto on niin tärkeä asia, että se pitäisi ottaa pois pankeilta. He tekisivät Suomen Pankista yhteiskunnan vippikassan, joka painaisi rahaa ja lainaisi sitä valtiolle ja kansalle tarpeen mukaan.Muista lukea kommentit !!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuli luettua juttu eilen opettajienhuoneessa hatutusta pidätellen... naurattanut ei kauheasti, kun tietää, kuinka monelle opelle lehti -vielä - edustaa syvällistä journalismia.