keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Euroskeptikko Nigel Farage parhaimmillaan

Mitä turhia tähän lisäämään koska Farage sanoo kaiken....
...paitsi sen että uusien itsenäisten Euroopan valtioiden itsenäisen keskuspankkipolitiikan ja oman valuutan ohella tarvitaan myös laajamittainen rahareformi joka lopettaa pankkien etuoikeuden luoda rahaa tyhjästä lainojen muodossa. Tämä toiminta kuuluu valtiovallan velvollisuuksiin.

Ja työttömyyteen taas ei auta juurikaan muu kuin perustuloon siirtyminen ja tietysti sitten myös se työajan puolittaminen.

Lisäys:

http://markuslehtipuu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53196-nigel-faragen-puhe-herattaa-nakemaan-eun-sudenkuopat-sitaatti

Siteeraan sanasta sanaan:

Hyvää huomenta, herra van Rompuy. Olet ollut virassasi vuoden, ja sinä aikana koko rakennelma alkaa romahtaa. Täällä on kaaos, ja rahat alkavat olla lopussa. Minun pitäisi kiittää sinua. Sinun pitäisi olla koko euroskeptisen liikkeen kansikuvapoika.

Mutta katso tämän edustajahuoneen ihmisiä tänä aamuna: katso näitä kasvoja, katso pelkoa, katso vihaa. Jopa Barroso-raukka näyttää siltä kuin hän olisi nähnyt aaveen! He alkavat ymmärtää, että peli alkaa olla pelattu.

Kuitenkin, epätoivoisessa halussaan ylläpitää unelmaansa, he haluavat poistaa viimeisetkin merkit demokratiasta tässä järjestelmässä.

Alkaa olla täysin selvää, että yksikään teistä ei ole oppinut yhtään mitään. Kun sinä, herra van Rompuy sanot, että euro on tuonut meille stabiilisuutta, olettaisin, että voisin antaa sinulle aplodit huumorintajustasi. Mutta eikö tämä ole sittenkin bunkkeri- (tai pankkiiri-) mentaliteettia?

Sinun fanaattisuutesi on ihan selvästi näkyvissä. Sinä puhut tosiasiasta, että oli valheellista uskoa, että kansallisvaltio voisi säilyä 2000-luvun globalisoituvassa maailmassa. No, tämä voi olla totta Belgian tapauksessa, jolla ei ole ollut hallitusta kuuteen kuukauteen.

5 kommenttia:

Köpä kirjoitti...

Joopa joo, kun kattelee lehdistön ykkösuutisen (Tampereen tuhopoltto) kommentteja, niin eipä ole missään näkynyt tuhopolton todellista syytä.
Raha, tai rahan puute se ajaa ihmisiä epätoivoisiin tekoihin. Itse asiassa väitän, että myös mamujahtauksenkin todellinen syy piileskelee rahan puutteessa.

Anonyymi kirjoitti...

Finanssivalvonta valvoo pankkeja ja vakuutusfirmoja. Valvottavat rahoittavat sen toiminnan 95 %:sti. Suomen Pankki loput 5 %.

Ay-johtajat istuskelevat vakuutusfirmojen ylärakenteissa ja puheillaan luovat asenteita liittojensa jäseniin.

Ihmiset ovat pököpäitä.

On TD:llä sarkaa, mutta eihän helppo jopi tyydytystä tuokaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno mies tuo Farage !

Päivi Lipponen paljasti olevansa patologinen suomi-vihaaja, ja upotti samalla SDP:n ensi vaaleissa. Mikä sinänsä on hyvä asia, eipähän tarvitse miettiä ketä äänestää.

Persut kuuluu samaan ryhmään Faragen kanssa, mikesi Soini ole yhtä vahvasti puhunut kuin Farage ?
Tuolla miehellä näyttäisi olevan ns. "pallit kohdallaan".

Siinä malli TD edustajille !

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Tämä vallan keskittäminen vanhojen aatelissukujen "virkamiehille" ja alueiden itsehallinnon tuhoaminen on uskomaton tarina Euroopan vetämisestä takaisin feodaaliaikaan.

Yhtenäinen Eurooppahan oli aatelisten unelma: hehän yrittivät ahkerasti naittaa kaikki hovit ristiin, jotta Euroopassa olisi vain yksi hovi ja yksi sisäsiittoinen valtaluokka.

Katolinen kirkko oli tavallaan ensimmäinen EU.

Koko Eurooppaa ja satoja ruhtinaita parhaimmillaan verottava ja kontrolloiva keskusysteemi, joka uhkaili Jumalan vihalla. Ideologia mahdollisti laajat pankkisysteemit ensin ristiretkien rahoitusmallilla ja ritarikunnan virtuaalipankkisysteemillä (veit koodatun sinettipaperiarkin tuhat kilometria ja se merkitsi silti reaalisesti hopeaa).

Kirkkokin perusteli verotusoikeutensa yhtenäisyyden ihmeellisellä suurella tarkoituksella - ideologinen ydin tarkoitukselle oli yhtä hatara kuin nykyisellä EU:lla. Velvollisuus Jumalan edesä on ehkä paremin selitettävissä kuin uskollisuus EU:n taloudelliselle vastuuttomuudelle ja järjestäytyvän rikollisuuden ruokkimiselle.

Kafka näki toistuvasti painajaisen, jossa yksi ainoa virasto ja piiloutuva virkamiesarmeija hallinnoi koko Eurooppaa eikä kukaan tiennyt, missä päätökset tehdään. Tästä hän puhui jatkuvasti kavereilleen.

Hilda K. kirjoitti...

"Euro-imperiumi on omahtamassa ja pankkien pelastamiseen ohjatut rahavirrat ovat kuivumassa", sanoo Nigel Farage RT:n haastattelussa 1.12.2010.

Loppuhuipennuksessa Farage kertoo kuinka EU on imperiumi ja nimensä mukaisesti se pyrkii koko ajan laajenemaan.
Nyt siihen liittyy Viro ja ehkä myös Kroatia.
Edellä Farage on kerrannut kuinka Sveitsi ja Norja tulevat loistavasti toimeen ilman euroon liittymistä.

"Laajenemalla Euro-imperiumi (ilmeisesti sen synnyttäjät ja edistäjät) kuvittelee saavansa kansalaiset uskomaan, että kaikki on hyvin. Se ei ole kuitenkaan totta."

Farage kertoo kuinka euroalueen kansalaiset ovat äärettömän tyytymättömiä niihin lukemattomiin vitsauksiin, joita euroon liittyminen on tuonut ja ilmaisevat yhä enemmän halveksuntaa kansallisia johtajiaan kohtaan.

http://www.youtube.com/watch?v=M0Zbpa3i4HY&feature=player_embedded

Video, via Tapio Kuosma, kiitos.
http://jugement.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53458-kohti-kahta-erillista-euro-blokkia-1-saksa-johtoinen-pohjoinen-euro-2-etelainen-euro