torstai 11. marraskuuta 2010

Keräämme edelleen kannattajakortteja

Olen kiitollisuudella päivittäin vastaanottanut kannattajakortteja iltapäiväpostissa. Tänäänkin tuli paksu kirje kaukaa pohjoisesta jossa toista kymmentä korttia. Allekirjoittaneiden joukossa on kaikenlaisia ja kaikenikäisiä ihmisiä - laidasta laitaan. Tämän päivän sadosta mainittakoon yrittäjä, maalari, DI, eläkeläinen, maatalousteknikko ja iso määrä opiskelijoita.

Suurkiitos kaikille jotka suurella vaivalla ovat ensin ladanneet tiedoston, tulostaneet sen, täyttäneet kortin käsin, taittaneet sen ostettuun kirjekuoreen ja vieläpä menneet ostamaan postimerkin ties kuinka kaukaa. Lopulta kirje on viety postilaatikkoon ties kuinka kaukaa kotoa. Tällaisilla kannattajakorteilla on huomattavan paljon arvoa itselleni.

Tällaiset postin tuomat kortit ovat aivan eri luokan kannaottoja kuin toreilla tai parkkipaikalla toisen henkilön myyntipuheesta tai kehoituksesta ohimennen hutaistulle allekirjoitukselle. Oikeusministeriön virkamiehille kaikki kuitenkin valitettavasti ovat samanarvoisia. Kortteja on tällä erää useita satoja mutta 1000 kpl ei ole vielä rikki.

Tarvitsemme siis vielä paljon, paljon kortteja lisää. Sain tänään painosta koko laatikollisen uusia kortteja (kiitos Merville!). Toivon tietysti että voisimme lähetellä näitä kortteja halukkaille korttien kerääjille ympäri Suomea.

Olen muutenkin tässä pian lähettämässä yhdistyksen jäsenille kirjeen johon laitan ainakin 30 korttia mukaan. Jos Sinä, satunnainen lukija, myös haluat pienen lähetyksen ja kerätä kortteja omassa lähipiirissäsi niin ota yhteyttä sähköpostilla " lars(at)talousdeemokratia.fi " niin saat viikon parin sisällä lähetyksen. Gmail-osoitekin toimii.

Yhdistyksellä ei ole kovinkaan paljon rahaa joten kaikki mahdolliset avustuset ovat myös tervetulleita. Blogin oikealla laidalla on oma TD-tilinumeroni johon on mahdollista lähettää pieniä tai suurempia tukiaisia kannatuskorttien postitusprojektia varten.

Mahdolliset virallisemmat lahjoitukset suunnataan sitten jo yhdistyksen kotisivulta löydettävälle tilille jota rahastonhoitaja hallinnoi.

Korttien kerääminen jatkuu koko ensi vuoden riippumatta siitä milloin saamme ne 5000 korttia kasaan.

Mikäli meillä ei tammikuun lopussa 2011 ala olla sopivasti kortteja oman puolueen perustamiseksi me aktiivistit joudumme turvautumaan varasuunnitelmaan eli jo olemassa oleviin puolueisiin ja lähtemään ehdolle sitoutumattomina näiden listoilla.

Vaihtoehtojahan on paljon - ainakin vielä. Ainoastaan suuret puolueet lienevät täyttäneet kaikki ehdokaspaikkansa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä Lars Uusiksen puolue vaihdosta ? liekkö PS:lla talous ajatukset yhtään sen suuntasia mitä Uusipaavalniemellä ? ei ne ainakaan ole semmosta julkisuudessa vissiin puhuneet.

Lars Osterman kirjoitti...

Uskon että Uusis vaihtoi puoluetta ihan henkilökohtaiswista syistä. Keskusta tavallaan myös savusti hänet ulos tekemällä hänen poliittisestä elämästään hyvin turhauttavaa. Keskustassa UUsis oli riesa ja kylähullu.

Persuissa Uusis on kingi.

Persuilla ei ole mitään sellaista talousohjelmaa mikä millään lailla liittyisi Uusiksen linjoihin. Ehkä se tästä muokkaantuu, kenties.

Katsellaan.

Lars Osterman kirjoitti...

http://www.perussuomalaiset.fi/arvomaailmamme

Täysmuutosryhmä

perustettiin valtakunnallisena Yrittäjän Päivänä 5.9.2010 Tampereella. Ryhmäämme kuuluu 14 yrittäjämielistä kansanedustajaehdokasta, yksi kustakin vaalipiiristä. Perussuomalaisten Täysmuutosryhmä on perustettu nostamaan yhteiskunnalliseen keskusteluun:

* yrittäjyyskysymykset ja erityisesti pienyrittäjän asema
* julkisen talouden velkaantumisen lopettamisen välttämättömyyden
* hyvinvointiyhteiskunnan säilyttäminen.


http://taysmuutos.wordpress.com/