maanantai 18. lokakuuta 2010

Juntusen juttu

Tämän Juntusen kirjoitus oli hyvä joten laitan siitä valikoituja osia blogille. Menkää toki ihmeessä lukemaan koko kirjoitus alkuperäispaikalle . Myönnän että isot kirjaimet häiritsevät lukemista. Enkä ihan kaikkea itse allekirjoita.

Lainaus alkaa:

http://www.adressit.com/uutisointi

Tämä adressi kai kannattaa allekirjoittaa jokaisen. Valtavirtamedian (erkkomedia hyvä nimitys?) mistään tuutista ei ole vielä kuultu kyseistä haastattelua joka sinällänsä on historiallinen kannanotto kansanedustajalta. Jos kaikki 200 edustajaa omaisivat jokainen omalla tavallaan sen kunnioitettavan ja selkeästi yleistä hyvää haluavan ominaisuuden joka tästä Markku Uusipaavalniemestä tuon haastattelun ja eduskunnassa hänen puheenvuorojensa perusteella voidaan havaita, ei olisi mitään ongelmaa nostaa heidän palkkojaan joka vuosi vaikka miten paljon.. Ei ketään harmittaisi tai suututtaisi se että näin tehdään joka tapauksessa joka vuosi. Kun ja mikäli kyseinen ratkaisu rahan ongelmaan tässä maassa ja myöskin muissa maissa, koko EUssa esimerkiksi ja maailmanlaajuisesti toteutetaan, voimme jokainen nostaa omaa palkkaamme joka vuosi varsin runsaanlaisesti, koska voimme heittää hyvästit ainakin lähes kaikille rahaongelmille ja auttaa tarvittaessa kukin toinen toistamme ja yhteiskunnassa täysin ja yhtä laajamittaisesti kaikkia niitä ihmisiä ja niitä tahoja valtiossa jotka apua tarvitsevat, esimerkiksi velkojensa jatkuvassa ja liian raskaassa taakassa.

EI OLE MITÄÄN SYYTÄ TÄSSÄ SYSTEEMISSÄ, TÄSSÄ IHMISTEN YHTEISKUNNASSA JOSSA ELÄMME TAI JOSSA MEIDÄN AINAKIN PITÄISI ELÄÄ; SILLE, ETTÄ JOUDUMME KAIKEN AIKAA AINAKIN SUURIN OSA MEISTÄ, ELÄMÄÄN AJATELLEN MELKO TARKASTI TAI AINAKIN VARSIN RAJOITTUNEESTI SITÄ MITÄ VOIMME JA MITÄ EMME VOI OSTAA JA HANKKIA ELÄMÄÄMME JA JOKAPÄIVÄISEN ELÄMÄMME PERUSASIOIKSI.

LIIAN MONI ON LIIAN TIUKILLA, SITÄ ON TURHA KIELTÄÄ. ELÄMME NYT NÄITÄ AIKOJA, KUN POLITIIKKOJEN JA KOKO RAHAJÄRJESTELMÄN KORRUPTIO, VÄÄRYYDET JA OIKEUDET TULLAAN TUOMAAN JULKI JA KAIKKIEN IHMISTEN TIETOON. TÄSSÄ VAIHEESSA OLISI VIELÄ JA ON! ERITTÄIN HYVÄ HETKI ASTUA SIIHEN OSAAN LAIVAA JOSSA VALTAOSA VÄESTÖSTÄ ON, MUUTEN ON MELKOISEN TODENNÄKÖISTÄ PUDOTA YLI LAIDAN KOKO LAIVASTA HYVIN PIAN SEN JÄLKEEN KUN IHMISTEN KOLLEKTIIVINEN KIUKKU JA TURHAUTUMINEN TULLAAN TUOMAAN KÄYTÄNNÖSSÄ NÄKYVILLE JA MUUTAMAT SYYTÖKSET LATELEMAAN ILMOILLE.


POLITIIKOILLE VIESTI.

ALKAKAAHAN OTTAMAAN SELVÄÄ ASIOISTA JOISTA TEIDÄN TULISI TIETÄÄ, TAI JÄTTÄKÄÄ SUOSIOLLA PAIKKANNE SELLAISILLE HENKILÖLLE AVOIMEKSI JOILLA ON RIITTÄVÄSTI RYHTIÄ KANTAA NE TOSIASIAT HARTEILLAAN JOIDEN VUOKSI OLLAAN MELKOISEN YLEISESTI RAHALLISESTI, FYYSISESTI JA HENKISESTI TIUKOILLA SEN VUOKSI ETTÄ JONKUN TOISEN VOITTO VIE ITSELTÄMME AJAN ALTA...

TÄSSÄ MAASSA OLLAAN OLTU FYYSISESTI VARSIN RANKAN ORJUUDEN ALLA KOHTAPUOLIN TUHAT VUOTTA, KOSKA ON MAHTANUT TARKALLEEN VEROJEN PAKKOMAKSU VIERAALLE VALLOITTAJALLE ALKAA? ON KOETTU SOTIA JA ALISTUKSIA JA PAKKOJA JA VITTUMAISIA KOHTALOITA MELKO PALJON, JA ON KASVETTU AINA LÄPI JOPA RAKENTAMAAN JONKINLAINEN OMA YHTEISKUNTA, KYLLÄKIN JO ALUSTA ASTI TIUKASTI VIERAAN VALLOITTAJAN VALVOVAN SILMÄN ALLA.

VIIME VUOSIKYMMENET VUOSISADOISTA LÄHTIEN, ON ORJUUS JA HALLINTA PAINUNUT ENEMMÄN IHMISTEN MIELEEN JA ALITAJUNTAAN, JA SIIHEN ETTÄ TULEVAT SUKUPOLVET TULEVAT OPPIMAAN KUIN AUTOMAATTISESTI TIETYT JA TOTUTUT TOIMINTATAVAT JA SIINÄ MIELESSÄ ALISTUMAAN KOHTALOONSA OSANA JÄRJESTELMÄÄ JOKA ON KAIKET AJAT POHJAUTUNUT KORRUPTIOLLE JOKA NYT ON TULOSSA JULKI.
KUN IHMINEN TULEVAISUUDESSA KATSOO TAAKSEEN JA MENNEITÄ SUKUPOLVIA ELI MEITÄ, MINKÄLAISENA SINÄ HALUAT ETTÄ SINUT NÄHDÄÄN JÄRJESTELMÄN OSANA. UUDISTAVANA, VAIKO ELÄMÄN JA VAPAUDEN KUNNIAA KAUTTASI VIRRATTAVANA VAI MILLÄÄN TAVALLA YHTEISTÄ ELÄMÄNTAPAAMME PAREMMAKSI JALOSTAMATTOMANA SYSTEEMIN OSASENA, LAMPAANA JOLTA EI MITÄÄN PUUTU, KUN EI PAREMMASTA TIEDÄ EIKÄ OSAA SITÄ VAATIA.

Ennen kaikkea, ihmisten on alettava välittämään myös toisistamme,,, se on ihmiselle luonnollista. Luonnotonta on ja luonnottamaksi siksi myös ihmisen elämäntyylin ja itsekkyyden/epäitsekkyyden tasapainon vie

RAHAJÄRJESTELMÄ JOKA ON SUUNNITELTU ALISTAMAAN KANSOJA JA JONKA TEHTÄVÄNÄ ON OTTAA HALTUUNSA TIUKASTI KAIKKI SE MITÄ VAPAUS JA ELÄMÄ JUURI SIINÄ MERKITYKSESSÄÄN MITÄ NE TARKOITTAVAT.

Systeemissä missä 200 kansanedustajankuvatusta tekee juuri niinkuin hallitus ja sen takana kaikki massiiviset korporaatiot ja maailman pankkijärjestelmät perustaneet rikollisorganisaatiot käskyttävät, miljoonien ihmisten yhteiskunta menee kovaa vauhtia vain alaspäin ja kohti tiukempaa kontrollia ja lähemmäs alistunutta elämäntapaa. Tässä yhteiskunnassa propaganda ja medialla ym. ihmisten ajatusmaailman ja mielentilan hallitseminen on nykypäivää ja totisinta totta. Eivät ne natsit turhaan mielenhallinnan saloja alkaneet opetella jo vuosikymmeniä sitten ja jatkaneet touhujaan ympäri maailman aina tähän päivään asti. Vihjeenä vain jokaiselle lukijalle. Mediamme ei ole vapaa ellemme tuota sitä itse. Samoin kuin on tosi että yksikään suuri puolue ei tule tuottamaan ihmisille sitä muutosta mitä tarvitsemme, vaan meidän, ihmisten on tultava tuoksi puolueeksi ja miljoonina ihmisinä tai ainakin miljoonia ja miljardejakin ihmisiä edustavana yhteenliittymänä, meidän on tultava niin vahvaksi että TARVITTAVA TALOUSUUDISTUS SAADAAN AIKAAN, ja tätä asiaa ei pystytä pidättelemään millään.,. muutos on vääjäämätön. SINÄ, KANSAN EDUSTAJA olet vastuussa omalta osaltasi oman valtiosi suuressa vastuussa tässä asiassa.

Sanottaisiinko että aika iso projekti, mutta itsestäänselvääkin selvempi ja siksi monen mieleen suht hankala hahmotettava on asian ongelmaan ratkaisu.


Aurinkoista päivää,
t. Juntusen Jukka, Espoosta 12. lokakuuta 2010

Lainaus loppu

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, miksi tässä artikkelissa viitatan natsien mielenhallintaan ?Juutalaiset hallisevat mieliämme, he omistavat keskuspankit, he omistavat mediat, he määräävät mitä me opiskelemme tai opimme. siis juutalaiset riistäjät on syy ahdinkoomme !

Lars Osterman kirjoitti...

Pitää kysyä Juntuselta...

Anonyymi kirjoitti...

Todella juntti tyyli kirjoittaa puolet tekstistä caps lock pohjassa. En pysty antamaan kunnioitusta kenellekkään ketä tuollaista harrastaa.

TULEE SELLAINEN OLO ETTÄ KIRJOITTAJA EI OSAA OIKEASTI KIRJOITTAA KUN PITÄÄ "HUUTAA".

Anonyymi kirjoitti...

Vois mun mielestä sanoa vaan riistäjät ilman mitään etuliitettä.

Anonyymi kirjoitti...

Juntunen todennäköisesti viittaa siihen kuinka 2maailmasodan jälkimainingeissa natsien tiedemiehet yms.Autettiin loikkaamaan ja jatkamaan töitään esim yhdysvaltoihin Pentagoniin C.I.A :hin ja muihin vastaaviin laitoksiin ja perinne taitaa jatkua siellä vielä näinä päivinä erittäin tehokkaasti!

Hilda K. kirjoitti...

Kauhuesimerkki siitä millaista tuubaa kansalaiset saavat eläkeinformaationa tv:stä.
Kaikki kun eivät liiku Facebookissa, eivät osaa vieraita kieliä eivätkä pysty omaksumaan raharyhmän tietoa. Enemmistö äänestäjistä katsoo valitettavasti tv:stä Sudio55:n kaltaisia ohjelmia. Ja uskoo niiden asiantuntijoita.

http://www.studio55.fi

"Eläkeikäisten jatkuvasti kasvava määrä tuo haasteita kustannuspuolelle", (19.10.2010) ohjelmasta kertova teksti kertoo.
Finanssialan Keskusliiton johtaja Timo Silvola oli Markku Veijalaisen haastateltavana ja heitti rajua istuvan hallituksen näkemyksen mukaista liturgiaa.

Vanhuudenturvastaan huolestuneille on tiedossa kylmä kyyti:
- eläkevaroja ei oikeastaan ole. Kun nyt ei vaan ole." (Eikä häkeltynyt Veijalais-parka osannut edes kysyä, miksei ole, mihin ne on hassattu).

- saatat hyvin elää 90-vuotiaaksi. (Todellisuudessa, eliniän odote polarisoituu niin, että köyhillä eli 90%:lla kansalaisista elinikä on jo useita vuosikymmeniä LASKENUT. Tätä ei viitsitty kertoa.).
- maksat siis itse omaisuudellasi vanhuutesi, turha odottaa yhteiskunnalta juuri mitään. Ja, mikset maksaisi, ilomielin, eihän hautaan kannata rahojaan säästää.
- joten, älä kuvittelekaan voivasi jättää perintöä lapsillesi. Yhteiskunta tarvitsee säästösi ja asuntosi selviytyäkseen aiheuttamistasi järkyttävän suurista kuluista.
- yhteiskunnassa on tosin erillinen rälssi, jolle laki takaa perinnön jättämisen mahdollisuuden: sukutilan tai sukuyrityksen omistajat.
- yhteiskunnalla ei siis ole varaa palveluihin, mutta harjoitetun ääriliberaalin oikeistopolitiikan tai pankkien osuudesta katastrofiin ei hiiskuta mitään.
- valtionvelasta tai pankeille maksettavista vuotusisita korkomiljardeista ei puhuta tässä yhteydessä mitään. Ei sanaakaan siitä, kenen taskuun eläke- ja verorahamme ovat menneet ja yhä menevät.
Ja niin edelleen...

Jonkun selkeäsanaisen raharyhmäläisen soisi vastaavan Studio55:n sivuille kyseisen ohjelman tiimoilta.
Uskon, että oikea tieto putoaa otolliseen maaperään.
Ja, ainahan voisi ehdottaa Markku Uusipaavalniemeä tai Lassea (Ö.) Make Veijalaisen haastateltavaksi.

http://twitter.com/EDUSKUNTAVAALIT kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=-U4R36WjFCI&feature=player_embedded

Tuon kun saisi Youtubeen suomeksi käännettynä.

Anonyymi kirjoitti...

Natsit olivat juutalaisten avulla valtaan päässeetkin. Juuri samat henkilöt olivat Hitlerin valtaannousua tukemassa, jotka tänäpäivänä omistavat keskuspankit. Samalla he saivat hyvää materiaalia massojen aivopesusta, jota sittemmin ovat käyttäneet hyväksi muissa tarkoituksissa.

Anonyymi kirjoitti...

Etkö muista että juutalaisia vainottiin aika rankasti? Huhtikuuhun 1939 mennessä miltei kaikki juutalaiset yritykset oli lakkautettu taloudellisen ahdingon tai natsien uhkailujen vuoksi.

Heti sodan alettua alkoivat myös juutalaisiin kohdistuneet joukkomurhat.

Mielestäni tuollainen jaottelu rotuihin on täysin typerää. Parempi vain sanoa riistäjät ilman etuliitteitä, kuten joku tuolla mainitsi. Tosin sekin voi olla vähän typerää, koska koko meidän talousjärjestelmä kannustaa ihmisiä riistämään, eli ajattelemaan vain omaa etua. Joten ei mikään ihmekkää että täällä riistetään, kun ihminen kasvatetaan riistäjäksi, eli hyväksi kilpailijaksi tässä kapitalistisessa järjestelmässä, jossa ihmiset on aivopesty jollai kristinuskolla.

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän niitä toisia juutalaisia vainottiinkin... Ei sitä käy kieltämään...

Otahan selvää mikä ero on ashkenazijuutalais-pankkiireilla ja hitlerin tapattamilla juutalaisilla, ennen kuin levität tuota perinteistä propagandaa 2. maailmansodasta.

Anonyymi kirjoitti...

Et siis ymmärtänyt pointtiani, kun sanoin että ihmisten jaottelu on täysin typerää.

Juutalaiset on ihmisiä siinä missä kuka tahansa muukin, olkoot sitten pankkiirijuutalainen tai tavallinenjuutalainen tai suomalainen ahneläski pankkiiri. Kaikki ne on ihmisiä ja kuka tahansa meistä voisi olla mukana ahnehtimassa ja riistämässä toisilta varsinkin kun meidät on pienestä pitäen kasvatettu ja aivopesty mukaan tämän järjestelmän sisään jossa kaikki kilpailu toisia vastaan on ok, sillä kapitalismi on kilpailua joka ei tunne mitä etiikka tarkoittaa.