maanantai 5. heinäkuuta 2010

Joukkotuhoaseita käytetään päivittäin
Moni kuvittelee että ydinpommeja käytettiin vain 1945 ja ettei niitä tämän jälkeen ole käytetty. Olen kirjoittanut tästä aikaisemmin blogilla mutta asian tärkeys on sitä luokkaa että toisto on paikallaan.
Israel käytti salaa uraaniammuksia jo 1973 sodassa Egyptiä vastaan. Näiden uraaniammusten johdosta Israelin armeija oli "niin ylivoimainen"....todellisuudessa IDF on esim Hizbollahia huomattavasti surkeampia joukko ylimielisiä reppanoita. Näillä reppanoilla ei olisi mitään saavutuksia joilla ylpeillä elleivät A. saisi jatkuvasti uusia ilmaisia asetoimituksia USA:sta..ja B. olisi sionistisen rahavallan valtaaman maailmanlehdistön suojassa jatkuvine sotarikoksineen ja ihmisoikeusrikkomuksineen.

Israelin lisäksi laittomia uraaniammuksia käyttää USA, Iso-Britannia ja Nato. Näitä käytetään tänäänkin lähes päivittäin Irakissa sekä Afganistanissa. (Lähde )

"I am sure you all believe that the last use of nuclear weapons was in Japan during WW2 but I have to tell you that this is far from the truth. In actual fact the US, UK, NATO and Israel have been using WMD’s on an almost daily basis since the conflict in the Balkans in the 1990’s. In actual fact it started well before this when the Israelis went to war with Egypt……this was the first time WMD’s had been used on mass with weapons purchased from the US and with US technicians acting in an advisory role.
We have discussed the use of depleted uranium weapons many times before but maybe no one has truly grasped how serious these actions have been and the greater implications on the rest of the world and our environment."

13 kommenttia:

pasi kirjoitti...

Tietoisku: köyhdytetystä uraanista valmistetut ammukset eivät ole ydinaseita. Ydinaseissa tapahtuu atomien fissiota (perinteiset ydinaseet) tai fuusiota (vetypommit). Köyhdytettyä uraania käytetään ammuksissa, koska se on erittäin raskasta ja siten tuo ammukselle huomattavasti esimerkiksi lyijyä paremman läpäisykyvyn.

Toki köyhdytetyn uraanin käyttö on väärin, mutta vain marginaalisesti enemmän väärin kuin muidenkaan ammusten. Väkivalta, tappaminen ja sotiminen on aina väärin ja siinä mielessä on melkolailla yhdentekevää millä välineillä sitä suoritetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Höpsistä, eiväthän nuo köyhdytettyä uraania käyttävät panssarintorjunta-aseet ole ydinaseita,
vaan raskaan massan kineettiseen eli liike-energiaan perustuvia. Köyhdytetty uraani puolestaan on harmittomampaa kuin maassa luonnossa oleva. Suomen armeijallakin on niitä,
kuten kaikkien maiden armeijoilla tänä päivänä.

Anonyymi kirjoitti...

Lisätään siihen lääkkeet ja ruuat joiden kautta saatetaan ihmiskehoon mitä haitallisimpia myrkkyjä.
"Kosher" ruuat taasen ovat näistä myrkyistä vapaita.
Populaatiota kun on vähennettävä muuallakin kuin sotapesäkkeissä.

Lars Osterman kirjoitti...

pojat ottakoot nyt vähän selvää ennen kuin levitetään tuota läpinäkyvä natopropagandaa.

uraaniammusten osuessa uraani höyrystyy ja syntyy miljoonia kuumia hiukkasia joista osa jää maaperään, osa vesistöihin ja osa ilmaan kylväämään kuolemaan ja tuhoa satoja tuhansia vuosia eteenpäin. Näiden puolittumisaika on kohtuuttoman pitkä ja täysin verrattavissa ydinpommin laskeumaan.
Lisäksi tätä uraanihöyryä kulkeutuu jet-virtojen mukana kaikkialle maailmaan. Iso-Britanniassa mitattiin todella korkeita pitoisuuksia jo Jugoslavian sodan aikana.

Ja Pasi uskottavuutesi jonakin totuudentorveni ilmastoasiassa haihtuu olemattomaksi jollet ymmärrä selvittää tämän köyhytetyn uraanin suunnattomia haittoja.

Googlaa:

1. dr Leuren Moret.

2. youtube+leuren moret

Löytyy tuntikaupalla haastatteluja joissa tämä asiantuntija osoittaa teidän poikien mielipiteet uraanin vaarattomuudesta sotateollisuuden ja natomaiden propagandaksi. Epämuodostuneita lapsia syntyy kaikkialla missä teidänn "vaaratonta" käydytettyä uraani on käytetty. Guld War Syndrome pidetään nykyään johtuvaksi DU:sta.

Kymmenet jenkkisotilaat ovat antaneet lausuntoja samoista asioista ja velitelleet sitä ettei heitä edes varoitettu.

IDF-sotilaita varoitettiin ja pyydettiin julkisesti jättämään siemennestettä pakkaseen jos vielä Libanonin sodan jälkeen aikovat kyetä hankkimaan itselleen jälkeläisiä. Että silleen.

kati kirjoitti...

Köyhdytetty uraani on tosi vaarallista! Kaikki vaarallinen on nykyään hyvää kauppatavaraa....
Tässä suomenkielellä asiasta:

http://www.heinola.org/~patato/cef2406.html

Anonyymi kirjoitti...

Pari juttua täältäkin

a) Olet oikeassa köyhdytetyn uraanin suhteen, että se ei ole mitään vaaratonta sen jälkeen kun hajoaa pölyksi. Suomen YK-joukkoja Kosovossa varoitettiin mm. tuhottujen vaunujen lähellä hengaamisesta jo vuosia sitten.

b) Israel ei voittanut 73- sotaa tai mitään muutakaan pelkän aseistuksen takia, sillä venäläiset varustivat arabit erittäin hyvin mm. uusimmilla tankeilla. Lisäksi arabeilla oli melkoinen miesylivoima joka kerta.

c) Jos Israel käyttäisi samoja menetelmiä kuin esimerkiksi venäläiset Groznyissa niin koko palestiinalaisongelma olisi hävinnyt sillä harvat henkiinjääneet olisivat muuttaneet asumaan Länsirannalta ja Gazasta vaikka kuuhun mieluummin kuin jatkaneet asumista Israelin naapurissa.

d) Hizbollah ei ole mikään armeija, vaan fundamentalisti porukka jotka ampuu väijystä ja ei noudata mitään sodankäynnin lakeja mitä tulee esimerkiksi oman siviiliväestön suojeluun. Päinvastoin koska esim. Yle ja vastaavat mediatalot sivuuttavat muslimien ihmisoikeusrikkomukset niin nopeasti on vain tehokasta altistaa oma siviiliväestö vaaralle. Jos tulee uhreja niin syytetään Israelia ja jos niiltä säästytään niin ainakin omat joukot saavat suojaa siviileiltä, koska Israel joutuu taistelemaan toinen käsi selän takana.

e) Suomi ainakin voisi omaksua Ron Paulin ajaman ulkopolitiikan mallin ja pitää turpamme tukossa maailman konflikteista ja näyttää esimerkkiä miten pyöritetään toimivaa omista asioistaan huolehtivaa kansallisvaltiota ilman että sekaannutaan CIA:n huumesotaan Afganistanissa tai koulutetaan joukkoja Somalian hallitukselle samalla altistaen itsemme todennäköiselle "blowbackille" nyt maahan otettujen pakolaisten toimesta. Äijät eivät ainakaan oman kokemuksen perusteella vaikuta järin sekulaarilta poppoolta kun valuvat keskellä päivää moskeijasta samalla kun yhä harvalukuisempi joukko veronmaksajia repii elantoa kasaan heille ja itselleen. Lisäksi meillä ei ole VARAA näihin ulkopoliittisiin seikkailuihin sen paremmin kuin jenkeilläkään.

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut tätä blogia jo jonkin aikaa, ja pidän kirjoittajan analyysiä velkaan perustuvasta taloudesta ja sen aiheuttamista ongelmista mielenkiintoisena ja uskottavana. Sen vuoksi minua hämmentää ja myös hieman loukkaa kirjoittajan vihamielinen suhtautuminen israelilaisiin sotilaisiin, jotka puolustavat maansa turvallisuutta jatkuvia vihamielisiä hyökkäyksiä vastaan. Mistähän kauna on peräisin?

Lars Osterman kirjoitti...

Jouko,

Et ilmeisesti uskonnollisen kantasi vuoksi ole kykenevä katsomaan asioita objektiivisesti. Klikkaa tästä:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_Nations_resolutions_concerning_Israel

http://www.biblebelievers.org.au/expelled.htm

Suomi oli viimeinen maa maailmassa myöntämään kansalaisoikeudet mooseksenuskovaisille. Ehkä täähän oli hyvät syyt?

Itselleni kelpaavat ihan kaikki kansat ja etniset ryhmät kunhan ovat kunnolla eivätkä levitä tuhoa ympärillee tai toimi rikollisesti kuten "eräät".

Lars Osterman kirjoitti...

Joku onneton näkee taas maailman niin mustavalkoisena että keksi jotain niinkin originellia kuin lähteä lokeroimaan minua jokisikin ääriliikkeen edustajaksi tämän kirjoituksen perustella. Hah !

Jokainen tervejärkinen, aikaansa seuraava ihminen on kriittinen Usraelin touhuja kohtaan. Kriittinen tarkoittaa ettei periaatteessa hyväksy Usraelin teot eikä selitykset. Onkin syytä olla hyvin kriittinen Usraelin sotakiihkoilua kohtaan. Mikään mu maa maailmassa ei ole aiheuttanut yhtä paljon kärsimystä kanssaihmisilleen ja naapureilleen.
Tässä ei ole mitään naurettavaa vihaa millään tasolla vaan tässä ollaan kriittisiä valtiojohdon ulkopolitiikka kohtaan. Palestiinalaisten kohtalo ei millään lailla ja koskaan tule olemaan ulkomaailman hyväksyttävissä. On varsin ihmeteltävää ettei Usrael ole kansainvölisen kauppasaarron kohteena. Tähän pitäisi pyrkiä ensi tilassa. Tästä hyötyisivät kaikkein eniten Usraelin omat kansalaiset - yksivaltioratkaisu tai kaksivaltioratkaisu ja vihdoin se suhteiden normalisointi lähiseudun kanssaihmisten kanssa.
Kaikki viha Lähi-Idässä on minusta kyllä lähtöisin äärikiihkomielisten usraelilaissiivekkeestä. Se että naapurit kostavat jälkeenpäin ei tietenkään ole hyväksyttävää mutta silti ymmärrettävää.

JLT kirjoitti...

Ei uraaniammuksille.

Velka-asiaa,
velan tuhoavasta vaikutuksesta USA:sta:
"Jos ei miekalla tuhoa,
niin sitten velalla?"
-eräissä uudelleenjärjestellyissä luotoisssa on ollut maksuvaikeuksia USA:ssa.

WALL STREET JOURNAL: JULY 7, 2010
To Fix Sour Property Deals, Lenders 'Extend and Pretend'

“...Borrowing Trouble.
The volume of nonresidential loans
that banks restructured has soared,
and many are not being paid..”

Terveisin Jaakko

Anonyymi kirjoitti...

Jos arabit laskevat aseensa niin tulee rauha. Jos Israel laskee aseensa niin ei kohta ole Israelia. Blockaajan varsinainen agenda kärsii näistä rönsyistä. Vaikuttaa jo siltä että Lars uskoo kaiken jos se vain on internetissä. Onko tämä kirjoittamiseni osa sionististä NWO-salaliittoa?

Anonyymi kirjoitti...

On naurettavaa luulla että tulisi rauha vain sen takia että arabit luopuisivat aseistaan, historia on todistanut sen jo monesti. Loppua tälle konfliktille on vaikea hahmottaa, koska Israel toimii valtiona vainoharhaisesti ja mielipuolisesti. He eivät häpeile mitään keinoja kukistaa naapureitaan ja se on erittäin huolestuttavaa, että tämmöisellä valtiolla on ydinaseita.

Minua yhmettyttää miksi, useinmiten uskovaiset, tukevat Israelia vaikka he pommittavat lapsia fosforipommeilla. Tämä on jumalanvastaista ja epäkristittyä. Lisäksi se on myös moraalisesti tuomittavaa. Väite että se on vain siksi että Hamas käyttää lapsia suojana on naurettavaa ja naiivia.

Israel puolustaa itseään potkimalla maassa makaavaa kansaa, jotta he eivät ikinä pääsisivät pystyyn sylkemään Israelin päälle.

Israel murskaa kaiken mitä uhkaa, tai edes vastustaa, heidän tavoitteita. Kuten esimerkiksi amerkkalainen tyttö joka vastusti talon purkaamista ja joka murhattiin puskutraktorilla. Miten tämmöistä valtiota voi mitenkään puolustaa?

Anonyymi kirjoitti...

Jos katsotaan karttaa:

http://www.informationclearinghouse.info/article24176.htm

niin lienee selvää, että Israel on hyvin aggressiivisesti miehittänyt Palestiinaa kohta jo 50 vuotta. Israelin poliittinen johto on mm. kertonut, kuinka "palestiinalaiset ajetaan Gazasta vaikka mereen".

Ei tämä jätä paljoa kysyttävää siitä, kuka tässä konfliktissa on uhri.