tiistai 26. huhtikuuta 2011

Valtion velka pois

lähde: http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-20012347


Maksetaan valtion velka samalla tavalla kuin millä se tehtiinkin !

Kirjoittanut: Espoo Calls 16.01.2011 - 11:48
Yleiset keskustelut

"SUOMEN EUROVELAN POIS MAKSAMINEN JA KUINKA SE TULEE TEHDÄ:

§ 1. Suomen valtio perustaa pankin (yksi konttori riittää aluksi hyvin)

Nimi voi olla vaikkapa [aseta mieleisesi nimi tähän] Pankki.

Ja koska pankki toimii euroalueella, senkin varantovaatimus on 2%. (Ymmärtääksesi mitä varantovaatimus tarkoittaa, ole hyvä ja lue Federal Reserven julkaisema Modern Money Mechanics -linkki tuonnempana.)

§ 2. Suomen valtio tekee 2 miljardin tilisiirron [aseta mieleisesi nimi tähän] Pankkiin. (2 miljardia on esimerkiksi 8 kuukauden polttoaineverotuotto.) Tuo summa on monistettavissa laillisesti 100 miljardiksi.

§ 3. Euroalueen käytettävissä olevaa rahoitusinstrumenttia (deposit multiplication) hyväksi käyttäen, valtion pankki luo valtion ulkomaanvelkaa vastaavan summan 'luottona' ulkomaanvelan maksusta vastaavalle osastolle valtiokonttorissa ja siirtää rahan kyseisen osaston nimiin avatulle tilille uudessa [aseta mieleisesi nimi tähän] Pankissa.

§ 4. Kyseinen osasto tekee tilisiirron Suomen valtiota rahoittaneiden, pääasiassa ulkomaalaisten liikepankkien tileille.

Suomen valtionvelka on tällä toimenpiteellä täysin laillisessa järjestyksessä maksettu!

Lisäksi maksutapa on kansantalouden ja kansalaisten kannalta ensimmäistä kertaa oikeudenmukainen.

Tämä on hyvä ennakkotoimi ennen siirtymistä asteittain valtion omaan valuuttaan, jota vain valtio voi monistaa, liike-, investointi- ym. yksityispankkien toimiessa vain täysvarannolla.

Markka EI ollut valtion OMA valuutta. Se oli yksityispankkien liikkeelle laskema valuutta.

Valtion liikkeelle laskema valuutta EI OLE kommunismia. Se ei ole edes sosialismia. Thomas Jefferson, USA:n kolmas presidentti, piti sitä kansakunnan vapauden ja vaurastumisen ehdottomana edellytyksenä. Kommunismi puolestaan on kansalaisten vapauden ja vaurauden vastakohta.

Suomea luotoilla rahoittaneet liikepankit eivät toimittaneet Suomeen 50 miljardin edestä kultaa, vaan ne toimittivat Suomen valtion tilille "saldoa", siis pelkkiä numeroita tietokoneen muistilla. Ja se saldo syntyi juuri samanlaisella prosessilla kuin yllä. Siis saldoa, numeroita tietokoneen muistilla ne saavat nyt takaisin - täysin laillisessa järjestyksessä. Tämä on ainoa Suomen kannalta oikeudenmukainen tapa toimia.

Kahdesta miljardista eurosta valtio-omisteinen pankki voi luoda 2% varantovaatimuksen mukaisesti 100 miljardia euroa aivan samalla tavalla kuin yksityisomisteinen pankki.

* * * * *

Linkki rahan luontiprosessin, varantovaatimuksen (USA 10%) ja luoton monistamisen mahdollistavan rahoitusinstrumentin selittävään Federal Reserve -pankin dokumenttiin:
en.wikisource.org/wiki/Modern_Money_Mechanics

Euroalueen varantovaatimus on kaksi prosenttia (2%)."

en.wikipedia.org/wiki/Reserve_requirement

kirjoittaa nimimerkki 'alkemiaraha' tulee maksaa alkemiarahalla, ei 'työrahalla' Taloussanomien kommenteissa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mainio suunnitelma. Yhtä hyvä kuin tämä videon (Miksei syöpää saa parantaa) suunnitema.
http://bambuser.com/channel/H2O+Tampere/broadcast/1548437
Katsokaa kuinka ihmisiä kuolee miljoonittain aivan turhaan ja vain siksi että jotkut voivat rikastua juonillaan.
Olemme laaja-alaisen rokkefelleri ja rotsildi-huijauksen alla.

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin tuon yllämainitun dokumentin. Olen aiemmin seurannut kriittistä keskustelua rokotteista ja rokotevalmistajista, mutta se että lääketeollisuus pyrkii kaikin tavoin estämään vielä syövänkin parantavien lääkkeiden käytön on kyllä kaiken huippu!

Kerrassaan käsittämätöntä. Videosta jäi kyllä helkkarin vihainen olo ja toisaalta hieman surullinenkin, on meillä sairas maailma lähes kaikin puolin.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, meillä on todellakin käsittämättömän sairas maailma jota johtavat käsittämättömän sairaat ja psykopaattiset ihmiset.
Mitä enemmän asioihin perehtyy sitä selvemmäksi tuo totuus tulee. Se pistää vihaksi ja toisaalta tulee surullinen olo kuten anonyymi yllä sanoo.
Ja ketkä ovatkaan ne pyramiidin huipun muodostavat Hell's Angelsit?
Kyllä se koostuu tuosta RR-koplasta ja sen lakeijoista.

Jukka Parkkisenniemi kirjoitti...

Aivan mahtava suunnitelma!! Tämän pitäisi olla vaaliteema jatkossa, joka myös pitäisi saada ulos tuutista. Itse asiassa tämä pitäisi saada ulos jossain ajankohtaisohjelmassa itsensä Östermanin esittelemänä
- parhaaseen katseluaikaan; A-studio, ajankohtainen kakkonen, Nyberg...

JL kirjoitti...

Valitettavasti itsekin olen herännyt vasta nyt. Sitä ihmettelee miksei rahat meinaa riittää vaikka tekee kolmivuorotyötä ihan kohtuullisella palkalla. Mutta näitä kun lukee ja katselee videoita joita löytyy niin sehän on ilmiselvää. Valitettavasti suurin osa maailman ihmisistä on lampaita jotka menevät kohti rotkon reunaa hurraten valheellista talouskasvua. Loistavia ajatuksia toivotaan, että ihmiset heräävät.
T: J Linna