maanantai 23. toukokuuta 2011

Gadaffi on uhka lännen valtaeliitille


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ei vain Gaddafi vaan jokainen, joka yrittää astua pyhän plutpkratian (Eight Families) varpaille ja puolustaa oikeudenmukaisuutta ja demokratiaa, noita eliitin suurimpia vihollisia.
Kun toiminnan moraalina on huijaus ja ahneus kaikilla mausteilla niin jokainen, joka muodostuu esteeksi näille pyrkimyksille pitää tuhota.
Gaddafilla on puutteensa kuten meillä kaikilla mutta hän on harvinaisen hyvä mies Afrikan mittapuulla mitattuna. Libya saa olla kiitollinen hänen klaanivaltaa kaventaneista toimistaan mutta juuri siksi häntä nyt ollaan syöksemässä vallasta koska islamilainen fundamentalismi ja turrbokapitalismi sopivat erittäin hyvin yhteen kuten Dean Henderson kirjoittaa.
http://deanhenderson.wordpress.com/

Anonyymi kirjoitti...

Huolestuttavaa tämä maailman psykopatisoituminen.
Psykopaatit ovat kaapanneet vallan ja olemme etenemässä kohti pimeää keskiaikaa.
Suurella vaivalla ja ponnistelulla luotu läntinen sivistys ja vastuullisuus ovat katoamassa kovaa vauhtia maailmasta, joka muuttuu dino- tai tyrannosaurusten viidakoksi, jossa nisäkkäillä (niillä jotka kantavat vastuuta jälkeläisistään) ei näytä olevan pian lainkaan jalansijaa.
Heidän kohtalonsa on syrjintä tai jopa terroristiksi leimaaminen. Uusi psykiatrinen diagnoosi on tosiasia: vastustaa vallitsevaa järjestystä.
Näinhän oli aikoinaan NL:ssa jossa kommunistit tiesivät kaiken ja olivat aina oikeassa ja Siperia odotti niitä, jotka uskalsivat epäillä virallista totuutta.
http://www.washingtonsblog.com/2011/05/weve-gone-from-nation-of-laws-to-nation.html
THURSDAY, MAY 26, 2011

We've Gone from a Nation of Laws to a Nation of Powerful Men Making Laws in Secret

Anonyymi kirjoitti...

Video edelliseen anonyymin kommenttiin liittyen:
Anti-terrorism resources are being used to target environmentalists, peace, animal and political activists who hold different views than the government.
http://tv.globalresearch.ca/2011/05/fbi-targeting-political-activists-terrorists