keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Aajonus Vonderplanitz: Rokotus ainoa varma keino saada sikainfluenssatartunta

Huomasin eräästä aamulehdestä että "sikainfluenssapelote" on tehnyt tehtävänsä. (Lähde STT)

Vaccin för H1N1-viruset för hela befolkningen


Suuri Maailmanlaajuinen Rahastuskampanja on valtava menestys. Ja nyt suomalaisetkin viranomaiset ovat tilaamassa valtavia määriä myrkyllistä, haitallista, jopa tappavaa coctailia jota monikansallinen lääketeollisuus nimeää"sikainfluenssarokotteeksi". Avainsanat ovat Donald Rumsfeld, Tamiflu ja Big Business.

Tässä kuultavaksenne ja katsottavaksenne varsin mielenkiintoinen haastattelu missä eräs amerikkalainen lääkäri ja ravintoasiantuntija, Aajonus Vonderplanitz kertoo tietojaan rokotteista, rokottamisesta, bakteereista ja viruksista. Kaikki liittyy tietysti tähän väitettyyn sikainfuenssaan. Haastattelu on viisiosainen ja tietysti taas englanniksi - kuten yleensäkin kaikki mielenkiintoiset haastattelut netissä.

Osa 1.Tässä linkki joka vie osiin 2-5.

Voin todeta että haastattelun mukaan ainoa keino saada sikainfluenssatartunta on saada se rokottena injektioneulla. Eläinvirukset eivät tartu ihmiseen. Eikä viruksetkaan tartu ihmisestä toiseen? Virukset ovat liuottimia joita keho luo ja jolla keho itse parantaa itsensä poistamalla kudosta. Viruksia tarvitaan tilanteessa missä kehon myrkky-ympäristö on niin suuri ettei bakteeripuolustus enää toimi. Bakteerit ovat kuin talonmiehiä jotka siivoovaat elimistön. Virus siis rakennetaan kehon avuksi - ja virus on siis aina tarpeellinen.

Meksikon sikainfluenssa johtuu hänen mukaansa siitä että meksikolaiset viranomaiset ovat tahallisesti injisoineet kontaminoidun laboratoriotuotten ihmisiin jotka kävivät saamassa influenssarokotteen. Millään muulla keinoin kyseinen virus ei olisi voinut päästä ihmiskehoon...

Tämä on hyvin hämmentävää - mutta jotenkin silti järkeenkäypää.

Tässä muuten poiminta tanskalaisen Kjeld Heisingin kotisivusta - mistä löysin tämän jutun:

The Swine Flu Vaccination Hoax - Explained

Radioudsendelse, der belyser svindlen med den aktuelle svineinfluenza. Særlig interessant, fordi dens ressourceperson, Aajonus Vonderplanitz, gør det muligt at sammenkæde ideen om, at virus ikke årsag til sygdomme, med spekulationerne om "virus" som laboratoriefremstillede partikler.

Tässä alla linkki artikkeliin, Minä Olen-lehteen missä samainen Vonderplanitz puhuu ns raaakaravinnon puolesta. Mies ei selvästikään ole "sekopää".
Jos lisäksi kuuntelet videohaastattelun osia 4-5 niin huomaat että Vonderplanitzin haastattelussa mennään myös aiheisiin AIDS ja sen saloihin.

Kerro minulle miten virallinen totuus ja Vonderplanitzin totuus voivat olla samalta planeetalta...?
(Maallikon ainoa puolustus lie leimata Vonderplanitz jonain salaliittoteoreetikkona ja jatkaa elämää kuin mikään ei olisi)

http://www.smilingstars.fi/artikkeli-Vonderplanitz.html

11 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Aika luotettavat lähteet, tuolla sivuilla astroligiaa ja muuta hömppää. Kaikki maailman lääkärit ja tutkijat ovat väärässä viiruksista mutta vain tällä on oikeaa tietoa? Jotain rajaa nyt...

Lars Osterman kirjoitti...

Oliko tuo näkemys Kjeld Heisingista vai Minä Olen-lehdestä ? Linkitin Minä Olen-lehteen koska siellä sattui olemaan suomenkielinen juttu missä tuo sama mies puhuu elävästä tai "raaka-ravinnosta".

Ei linkitys johokin tarkoita että allekirjoittaa kaiken mitä k.o sivuilla on.

Lisäksi:

Se että sinä et (vielä) jotain määrättyä aihetta tai asiaa tajua ei tarkoita että se ei ole todellista tai jopa tieteellistä.

Neuvoni sinulle:

1. katso haastattelu kokonaisuudessaan ilman ennakkoluuloja

2. vertaa siihen mitä olen aikaisemmin kuullut tai lukenut samoista asioista

3. pohdi jos katsot aiheelliseksi korjata omaa käsitystäsi tai omia asenteitasi

4. jos katsot ettei sellaiseen ole aihetta jatkat entiselläsi ja hyvä niin. jos taas haastattelu antaisi aihetta muokata asenteitasi
niin hyvä niinkin. Kaikki käy.

Toivoisin kuitenkin jatkossa ettei esitetä varmoja asenteellisia mielipteitä kun jokin asia menee yli oman hilserajan.

Lisäksi aika moni toinenkin lääkäri on samaa mieltä tuon miehen kanssa. (Andrew Moulden ja Mercola mm)

Nimetön kirjoitti...

Nämä vaihtoehtojutut ovat hyvin kiehtovia. Kun itselle on nyt hiljalleen valjennut ikävä totuus virallisen systeemin oikeista motiiveista ja mm. pankkisysteemin mädän luonteen systemaattisesta salaamisesta, niin olen alkanut pohtia monia "itsestäänselvyyksiä" uudelleen.

Esim. HI-virus. Afrikassa on jo pitkään ollut alueita, joilla suuri prosentti ihmisistä kantaa HIViä. No, miksei näillä alueilla kuolla AIDSiin suurin joukoin?

Onko se HIV niin vaarallinen kuin meille on kerrottu, vai johtuuko se AIDS niistä hurjista kemikaaleista, joilla HIV yritetään tappaa? Jos HI-virus ei olekaan niin vaarallinen kuin meille on uskoteltu, niin mistä johtuu kauhea AIDS-hysteria? Lääkefirmojen myyntikikkako se on?

Tätäkin asiaa voisi tutkia ilmiöiden valossa. Onko HI-virus tappava vai ns. vapaamatkustaja? Tutkimusmateriaalia riittää. Miljoonia ihmisiä, jotka ovat virusta pitkään kantaneet...

Esim. flunssavirushan ei tapa ketään. Flunssakuolemat johtuvat immuunijärjestelmän liian voimakkaasta reaktiosta, ja useimmiten kuoleman aiheuttaa keuhkokuume tai muu taustalla jo aiemmin vaikuttanut sairaus (esim. H1N1-uhrit ovat sairastaneet mm. sydänvaivoja tai diabetestä). Ovatko ne virukset niin kamalia?

Hajanaisia ajatuksia kirjoitti...

Minä olen kyllä taipuvainen uskomaan
tuohon että flunssa on tehtyä ja pelotteeksi.
Niin kovin ristiriitaista on ollut tiedotus alusta asti kyseisestä taudista.
Ihmiset ovat kovin tottuneita uskomaan että kaikki tieto mitä meille virallinen media syöttää on täyttä totta.
Elämme sellaista aikaa joten kaikki on mahdollista.
Tuonkin rokotus/lääkkeisiin menevän summan olisi ehkä voinut käyttää järkevämmin. Miksi ollaan niin huolehtivaisia että kaikki varmasti saavat lääkkeen?
Kun ihan oikeasti ei välitetä miten kansa voi ja jaksaa.

Nimetön kirjoitti...

Tossa taas sinulle hyvä video:
http://www.youtube.com/watch?v=T69
TOuqaqXI

Myönnän että ei mikään tämän kaltainen video saisi minua holocaust kieltäjäksi, uskomaan astrologiaan, scientologian voimaan tai minkään muun uskonnon. Se että tiedän wtc tornit räjäyttiin alas ja että nwo on todellinen, ei automaattisesti tarkoita että uskon ihan jokaisen salaliiton.

Nimetön kirjoitti...

Onko sulla selitystä miten nämä 2 suomalaista ovat sen sitten saaneet?

Nimetön kirjoitti...

Sanottakoon vielä ettei varmasti jää epäselvyyksiä, en kommentoinut sitä onko flunssa labrassa tehty vai ei, vaan sitä mitä ja miten virukset ovat.

Lars Osterman kirjoitti...

Onko sulla selitystä miten nämä 2 suomalaista ovat sen sitten saaneet?Mistä yleensä tiedämme että kyseiset suomalaiset edes todellakin sairastavat kyseistä virustautia?

Siksikö että jokin "viranomainen" niin sanoo? Ja siksikö että uutiset toitottaa sitä.

Jos niillä on se tauti niin silloin A. joko kyseisten ihmisten immuunijärjestelemän soturit eli bakteerit ovat ympäristömyrkkyjen vuoksi epätoivossa käynnistäneet oman viruspuolustuksen jolla poistavat kudosta josta on keholle riesaksi.(tosin sikainfuenssa ei kuulemma voi siirtyä näin ihmiseen)

tai B. heihin on salaa rokotuksen yhteydessä injisoitu sairaan sian viruspitoista nestettä

Näin ainakin haastettelun mukaan.

Vielä viranomaisuskosta:

Miksi uskoisimma jotain nimetöntä "viranomaista" joka saa ohjeensa ylhäältä ja ties mistä alunperin ? Ohjeketju voi hyvinkin johtaa vaikka Bilderberg-ryhmään tai vaikkapa korruptoituun EU-komissoon jonka julkilaususmia ja "viranomaisohjeita" lääketehdaslobby sanelee...

Aika herätä oikeaan maailmaan! Oikeassa maailmassa viranomaiset valehtelevat ja toimivat ties minkä tahon sanelun mukaan.

Anu Vehviläisen viimeiset temput haisevat NWO:n poliisivaltiojobbareiden sanelulta.

naturmamma kirjoitti...

PELKOA meille kylvetään median, lääketeollisuuden ja "virallisen" lääketieteen keinoin! Pelko on tila, jossa sairaudet saadaan leviämään ja itämään.

Proviisorina ja homeopaattina olen nyt seurannut mielenkiinnolla tätä pandemiaksi luonnehdittua ilmiötä. Taitavat lääketehtaat tehdä RAHAA näin kun ovat jo vanhentuvalle Tamiflu-erällekin antamassa pari vuotta kestoaikaa lisää. - Ja onko sillä edes tehoa?
Elimistön omaa vastustuskykyä kannattaa pyrkiä kohentamaan vaikka homeopaattisin keinoin. Tästä on itselläni yli 30 vuoden kokemus hoidettuani 5 lastani näillä hoidoilla aikuisiksi niin, ettei neuvolan rutiinien jälkeen ole terveyskeskuksessa mitään merkintöjä sairasteluista. - Kotieläimet hoituivat samoin nopeasti homeopatialla.

Jo Albert Einstein sanoi: "Kaikki ongelmat voidaan selvittää - vaihtamalla perspektiiviä."

Nythän voidaan siis keskustella ja kyseenalaistaa esim. homeopatian teho. Nykytiede ei oikein osaa eikä tahdo ottaa uusia näkökulmia (=perspektiivejä) huomioon, koska raha on täällä ratkaisevassa asemassa ja lääketeollisuus haluaa rahastaa, vaikka ei aina ole läheskään ainoa ratkaisu sairauksien hoidossa. Homeopatialla on saatu hyviä tuloksia jo v.1918 Espanjan taudin aikana.(Suomensin tästä aiheesta yhteenvedon blogiini "Elämä käsissämme": www.elamakasissamme.blogspot.com). Virallisen lääketieteen on todella vaikeaa uskoa homeopatian tehoon, jos joku on "parantunut". Tieteellistä näyttöä ei näillä lääkkeillä voida tavanomaisilla kaksoissokkokokeilla osoittaa samoin menetelmin kuin tavallisilla lääkkeillä, koska me jokainen olemme eri yksilöitä, emmekä pelkkiä kemiallisesti toimivia koneita, ja tarvitsemme yksilöllisen homeopaattisen lääkkeen kukin samaan vaivaan.

Monet lääkärit esim. J. Mercola, Jon Barron, Keith Scott-Mumby ym. ovat sitä mieltä, että tämä sikainfluenssa on bluffia. Tämän ehkäisemiseen ja hoitoon he ehdottavat monia erilaisia luonnonmukaisia menetelmiä. Myös homeopatiasta löytyy apua: Gelsemium tai Bryonia C 30 toimivat hyvin.

Mielenkiintoisia kannanottoja olen tältä sivustolta löytänyt.Uusi puolue Suomeen kyllä tarvitaan.

Nythän me olemme saaneet Suomen ensimmäisen puolueisiin sitoutumattoman ehdokkaan LIISA SULKAKOSKEN keräämällä hänelle muutamassa viikossa ehdokkuuteen tarvittavat 2000 ääntä. Hän sai jo 3100 kannattajajäsentä. Häntä ei suomalainen media ole kohdellut kuten muita EU-ehdokkaita: luulisi tämän olevan uutisoitava juttu!
Hän on lääkäri, biologi ja homeopaatti.Hänet löytää ehdokaslistan lopusta numerolla 242. Hänen vaaliteemoihinsa kuuluu mm.VALINNANVAPAUS -INHIMILLISYYS.
(www.liisasulkakoski.fi)

Lars Osterman kirjoitti...

Kiitos naturmammalle ja hieno kuulla että joku jolla proviisorikoulutus on uskaltautunut noinkin kauas nykyisestä "myrkkykemikaalien institutionaalisesta pakkotuputtamisesta"

Suosittelen että aiheesta kiinnostuneet kurkistavat tuolle sivulle. Aktivoin vielä saman linkin:

www.elamakasissamme.blogspot.com/Huomatkaa erityisesti tämä kirjoitus hieman alkua alempana:

29. huhtikuuta 2009
Tärkeää tietoa SIKA-INFLUENSSASTA ja HOMEOPATIAN tehokkuudesta v.1918
Nyt kun sika-influenssa leviää, lienee asiallista kääntää suomeksi tämä NaturalNewsín artikkeli. Sen on kirjoittanut 28.4.2009 Melanie Grimes.

(NaturalNews) HOMEOPATIA toimi tehokkaasti vuoden 1918 influenssa-epidemian hoidossa ja voi antaa vastauksia vuoden 2009 SIKA-INFLUENSSAN herättämiin kysymyksiin. -Homeopatia tarjoaa halvan ja nopean helpotuksen oireisiin. Lääketieteen alue, joka perustuu periaatteeseen, jossa " samanlainen parantaa samanlaisen", on HOMEOPATIA, joka käyttää kasveja, mineraaleja ja eläinperäisiä ainesosia. Homeopatian periaatteet perustuvat egyptiläiseen lääketieteeseen. Homeopatia-nimen keksi lääketieteen tohtori ja lääketieteen uudistaja SAMUEL HAHNEMANN 1800-luvulla. Homeopaattisia lääkkeitä on käytetty kahden vuosisadan ajan hoitamaan influenssan oireita.

--- Hoidettiinko vuoden 1918 influenssa-epidemiaa onnistuneesti homeopatialla?
Kyllä.

- Kun traditionaalisilla lääkkeillä ja rohdoilla hoidettujen potilaiden kuolleisuusluku oli 30 % niin homeopaattisten lääkäreiden hoitamien potilaiden kuolleisuusluku oli 1,05%.
- 15.000 tapauksesta, jotka raportoitiin Homeopathic Medical Society of the District of Columbia:ssa, kuoli vain 15 potilasta. - National Homeopathic Hospital-sairaalassa selviytymisprosentti oli 100%. Ohiossa 1.000 influenssa-tapauksesta, jotka Dr. T.A. McCann, MD, Dayton, Ohio, raportoi, ei kuolleita ollut lainkaan.
Huomasin muuten eilen jostain että brittihallitus on tilannut 60 miljoonaa myrkkyannosta eli rokotetta. Aika lailla sopiva määrä jos koko kansaa aikoo PAKKOROKOTTAA.

Nimetön kirjoitti...

Aajonous Vonderplanitz EI ole lääkäri.