sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Tapaus Marko Sihvonen

http://nwo.11syyskuu.net/ kirjoittaa:

Rikkoivatko poliisiviranomaiset perustuslakia kun estivät laittomasti Marko Sihvosta esittämästä mielipidettään 3.2.2010? Sihvonen oli kokenut nälkälakkonsa vastustuksen Eduskunnan ja poliisin toimesta päivittäin. Poliisin antamat lupaukset lakolle rikottiin poliisin toimesta kerta kerran jälkeen. Poliisi on muun muassa ilmoittanut, että jos Marko ei poistu paikalta heitetään hänet putkaan. Videon kuvausaamuna poliisit yrittivät repiä Markon asuntovaunusta irti siihen vaijereilla kiinnitettyä banderollia. Banderollissa luki teksti; "korruptoitunut hallitus". Eduskunnan henkilökunta taas yritti kieltää Markolta oikeuden keskustella ohi kulkevien kansanedustajien kanssa. Poliisi ja Eduskunta on vaikeuttanut toistuvasti Markon laillista oikeutta mielenilmaisuun, vaatimukset paikalta poistosta ovat koventuneet vaikka oikeudesta paikalla oloon on sovittu etukäteen ja kirjallisesti.

Marko Sihvonen haluaa korruptoituneen ja rahalla ostetun hallituksen ja eduskunnan kaatuvan. Hän myös haluaa suomalaisten maailman puhtaimman pohjavesialueen, Suomen öljyn, säilyvän kansan omistuksessa. Vain kahdeksan sinnikästä maanomistajaa on ”laillisen” pohjavesiryöstön esteenä Karvialla. Käy kysymässä lisää Markolta eduskuntatalon edessä sijaitsevalta asuntoautolta! Lähde
YouTube: Marko SihvonenRiikka Söyring kirjoitti samasta aiheesta äskettäin:

Eduskuntatalon edessä nälkälakkoaan pitävä Marko Sihvonen onnistui äänittämään 1. pidätyksensä ja toimittamaan sen tuttavilleen.
Tänään, 3. helmikuuta 2010, Marko pidätettiin uudelleen, selityksiä antamatta. Nyt Marko on taas vapaalla jalalla. Toistaiseksi.

Marko Sihvonen protestoi Suomen hallituksen aikeita vastaan. Hallitus aikoo eduskunnan tukemana myydä Suomen pohjavesivarat ulkomaille. Lakeja on jo muutettu siinä tarkoituksessa ja lisää on tulossa. Rahat eivät jää Suomeen, vaan menevät ulkomaisille konglomeraateille.
Tällaisen toiminnan mahdollistaa ns. nelikantainen lainsäädäntömalli. http://ajankuva.blogspot.com/2009/10/jaljet-vaalirahoituksen.html
Pohjanmaalta löytynyt litium tehnee Pohjanmaasta seuraavan myyntikohteen.


Päivitys : videopätkä

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi käväisi taas -hm hm- kehottamassa Markoa poistumaan luvalliselta mielenosoituspaikaltaan ennen Putinin tuloa. Lupa osoittaa mieltään jatkuu kuitenkin vielä 4 viikkoa ja paikkoja on 100 asuntovaunulle taikka autolle varattu.

Media EI SAA kertoa siitä, että hallitus aikoo yksityistää Suomen pohjavesivarat ja myydä ne monikansallisille yhtiöille. En tiedä onko tilanne ulkomaisissa lehdissä sen parempi. googlatkaa; hakusana medialinnakkeet

Sanansaattajia ei ole muita kuin me, kansalaiset. Me, joita asia eniten koskee. Me omistamme kansana ja kansalaisina nuo vedet jotka hallitus eduskunnan myötävaikutuksella aikoo myydä. http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/07/suomen-hallitus-yksityistamassa-suomen-pohjavesia-monikansallisille-yrityksi...

Kannattaako maksaa "tiedonvälitykseen erikoistuneille tahoille" siitä että joutuu tekemään työn itse, etsimään tiedot jotka eniten elämääsi vaikuttavat? Tyhjän saa pyytämättäkin, ei siitä maksaa kannata.
Kannattaako ostaa lehtiä, maksaa tv-lupaa?
Itse olen peruuttanut joka ainoan lehtitilauksen.

Kun vedet on myyty, joku muu omistaa ne, ja sinä maksat. Denverissä ei saa kerätä edes pihalleen lankeavaa sadevettä koska vesiyhtiöt omistavat sen! Laki sanoo niin.

Kun ihmistä uhataan aseella, hän tietää olevansa uhattu ja reagoi.
Kun ihminen sidotaan laeilla, salaa, hän ei edes tiedä olleensa uhattu.

Riikka Söyring

Elämme todella "vahvan demokratian ja tasa-arvon aikoja" kuten Tarja Halosella on tapana sanoa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tyypillistä poliisitoimintaa. Paatero lymyää taustalla tietäen kyllä mielenosoitusoikeudesta perusoikeutena. Nuoret poliisimiehet käsketään asialle. Nuori tekee mitä käsketään.

Eipä näy poliisipäällystöä tapahtumapaikalla, ei. Ylimmät lainsäätäjät seuraavat matkailuvaunun takaa kuinka perustuslakia rikotaan.

Irvokasta kuvaa irvokkaasta maailmasta.

Tekisi joku kantelun Paaterosta tämän asian tiimoilta, minä en jaksa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki vaan asuntovaunuineen sinne.

Tämä maa on sairas. Kokoomus etunenässä myy kaiken. Katsokaa youtubesta Aleksanteri Stupidin NWO-puhe.

Anonyymi kirjoitti...

VÄLIAIKATIEDOTUS:

Poliisi ilmoitti eilen Marko Sihvoselle että ”roskat pitää saada alta pois” kun Putin tulee ja että Helsingin kaupunki on antanut määräyksen viskata Markon asuntovaunu nosturilla mereen (Itämereen, jonka suojelusta Putin on tulossa -ainakin näin ilmoitetaan- neuvottelemaan )

Tänään Marko Sihvoselle soitti Helsingin kaupungin apulaisjohtaja Pekka Sauri ja sanoi ettei Helsingin kaupunki ole antanut mitään sellaista määräystä, ei poliisille tai kellekään muullekaan.

Yesterday police informed Marko Sihvonen that ”trash must be cleaned out of the way” as Vladimir Putin of Russia is coming to Helsinki and that Marko´s trailer will be lifted with a crane and thrown into Itämeri ( Putin is coming to Helsinki to negotiate about preserving Itämeri at least this s given as an official reason for Putin´s coming to Helsinki), that city of Helsinki has given such orders.

Today deputy chief of city of Helsinki, Pekka Sauri, called Marko and said none have given such orders in the name of city of Helsinki to the police.

Riikka Söyring

Anonyymi kirjoitti...

Rikoslaki 14 luku 5 §

Poliittisten toimintavapauksien loukkaaminen.

" Joka väkivallalla ... estää toista ilmaisemasta mielipidettään yleisistä asioista tarkoitetussa kokouksessa tai muussa tilaisuudessa taikka tiedotusvälineessä tai muuten julkisesti

on tuomittava poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi "

Kankeaa on lakiteksti.

On tämä kummallinen episodi. Jos on niin kuin miltä näyttää, niin poliittisten toimintavapauksien loukkaaminen on YouTubella.

Ei ihan pikkujuttu, rangaistusmaksimi on kaksi vuotta vankeutta.

Anonyymi kirjoitti...

Poliittisten toimintavapauksien loukkaaminen on virallisen syytteen alainen rikos.

Jos joku tekee rikosilmoituksen vaikka Utsjoella poliisille tästä epäillystä poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta, on poliisin kirjattava rikosilmoitus. Näin on näreet Esitutkintalain mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen vapaaehtoisten tuotantoryhmien tietoiskut ovat siis valmistuneet tänään avoimeen katseluun.

Marko Sihvosen mielenilmaisun 8. päivä
http://www.youtube.com/watch?v=YbAOu46kk3c

pituus 2,33


Marko Sihvosen nälkälakko - Suomi vapaaksi korruptiosta
http://www.youtube.com/watch?v=WHk6FrK2_Qc&feature=related
pituus 10,00

Sana levitkööt!
Petri

Anonyymi kirjoitti...

Hei, voisiko joku neuvoa. Olisin tekemässä tästä rikosilmoitusta. Voinko tehdä sen sähköisesti. Siis tuolla poliisi.fi sähköinen rikosilmoitus -osiossa. Ajattelin, että jos tekis tästä rikosilmoituksia niin voiko itse joutua seuraamukseen? Meinaan ku tässä hyvä-veli maassa tuo voisi periaatteessa olla mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

8. Marko Sihvonen kertoo Brasilian matkastaan 11.2.2010
http://www.youtube.com/watch?v=oZ92QaOUY-A

+ Marko kertoo yllättävästä tapaamisestaan lomamatkallaan eduskunnan pankkivaltuuskunnan jäsenten kanssa.

+ Suomen pankin pääjohtaja ja entinen EU-komissaari Erkki Liikanen siis tietää pohjavesien yksityistämisasiasta.

+ Kansanedustaja Ben Zyskowiczin lisäksi eduskunnassa pohjavesien yksityistämisasiasta tietävät siis tämän Markon lomamatkakytkennän kautta seuraavat eduskunnan pankkivaltuuskuntaan kuuluvat kansanedustajat:

Kalli Timo /kesk Satakunnan vaalipiiri
Kalliomäki Antti /sd Uudenmaan vaalipiiri
Karpela Tanja /kesk Uudenmaan vaalipiiri
Korhonen Martti /vas Oulun vaalipiiri
Lintilä Mika /kesk Vaasan vaalipiiri
Ravi Pekka /kok Pohjois-Karjalan vaalipiiri
Tiura Marja /kok Pirkanmaan vaalipiiri
Urpilainen Jutta /sd Vaasan vaalipiiri

Lähde: Eduskunnan www - sivusto 12.2.2010 kello 7,55

Videoraportin pituus 2,19

t. Riikka Söyring

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on videoitu Iltalehden haastattelu Marko Sihvosesta joka julkaistiin kyseisessä lehdessä 12.2.2010. Julkaistu juttu oli melko tynkä, joten tästä voi nähdä mitä jätettiin jutusta pois.

http://www.youtube.com/watch?v=ZeV5OD7My60

Anonyymi kirjoitti...

VÄLIAIKATIETOJA EDUSKUNTATALON EDESTÄ:

vuorokauden sisään alkaa pyöriä 24 h lähetys eduskuntatalolta osoitteessa
supportmarkosihvonen @ Quakenet.org ja www:t eteen
________________________

Marko Sihvonen tilasi uuden kaasupullon asuntovaunulleen firmasta XX.
Tilaus otettiin vastaan.
Hetken päästä soi Markon puhelin. Soittajalla oli seuraavanlaista asiaa ”Onko tämä se nälkälakkovaunu siellä eduskuntatalon edessä? Ai on. Sitten emme voi toimittaa. Emme halua olla missään tekemisissä viranomaisten kanssa.”

Kukin vetäköön omat johtopäätöksensä.

Riikka Söyring

Anonyymi kirjoitti...

Ulkoministeriön sivuilta:

"Julkaisut, 2.9.2009
Suomen vesialan kansainvälinen strategia
Suomen vesialan kansainvälinen strategia (PDF, 2 Mt, 32 sivua)


Tilaa julkaisu
■sähköpostitse keotilaus@formin.fi

■puhelimitse (09) 1605 6370

■faksilla (09) 1605 6375

Kaikki julkaisut ovat maksuttomia.

Strategian tavoitteena on lisätä suomalaisten vesialan toimijoiden kansainvälistä yhteistyötä ja vaikuttavuutta tunnistamalla laajoja teemoja, joiden alla vesiala voisi erityisesti toimia. Samalla strategia pyrkii määrittelemään selkeitä tavoitteita ja keinoja kansainvälisen yhteistyön ja kumppanuuksien lisäämiseksi.

Tavoitteena on, että suomalaiset vesialan toimijat pystyvät entistä paremmin vastaamaan kumppaneidemme tarpeisiin ja globaalien muutosvoimien aiheuttamiin haasteisiin omilla vahvuusalueillaan ottaen mahdollisuuksien mukaan huomioon kriisiherkät alueet. Strategian fokus on makea vesi."

Huomatkaa kiertoilmaisut kuten kumppaneiden tarpeet, kansainvälinen yhteistyö, laajat teemat, vesialan toimijat jne


Riikka Söyring

condominium in chicago kirjoitti...

Well...This is nice post even the whole blog is rocking…I like this blog and recommend this blog to those people who are interested in reading some nice stuff…Guys you doing great...Please keep it up.