keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Markku Uusipaavalniemi videolla

Haastattelijana Suomen Talousdemokratia ry:n Ville Iivarinen.

Osa 1.
Osa 2.Osa 3.http://www.samassaveneessa.info/talousdemokratia/td-kannattajakortit


Villen viesti :


Raharyhmän ylläpito haastatteli kansanedustajaamme Markku Uusipaavalniemeä pari päivää sitten eduskunnassa ja haastattelusta tehdyt videot ovat nyt katsottavissa Youtubesta.

Kysyin Uusikselta rahasta, kuinka se luodaan ja kenen toimesta. Juttelimme vallan kulisseissa lymyävästä rahanvallasta, velkakriisistä ja poliittisten harhaanjohtajiemme älyttömistä toimista näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Markku istuu hallituksen talousvaliokunnassa ja hänkin sanoo, että rahan ongelmien ratkaiseminen olisi naurettavan helppoa, mikäli vain tietoisuus nykyisen rahajärjestelmän todellisesta luonteesta leviäisi nykyistä laajemmalle.
Tämä noin 20 minuuttinen haastattelu sisältää oikeastaan kaiken sen oleellisen tiedon, mitä ryhmämme pyrkii levittämään, joten kehoitan tutustumaan, postaamaan profiiliisi, keskustelupalstoille ja kaikille mahdollisille foorumeille.

12 kommenttia:

Jarno kirjoitti...

Järkyttävän kova paketti tietoa, jolle luulisi haastateltavan statuksen johdosta saavan katselukertoja, kunhan puskaradio paukuttaa tarpeeksi.

Vielä kun YLE kutsuisi Uusiksen aamu-telkkariin kertomaan asian kansalle niin kuin se on ;)

Kirjaltaja kirjoitti...

Todella kovaa aineistoa, puskaradio paukkumaan vain. Poliittisessa keskustelussahan näitä asioita ei koskaan näe käsiteltävän vaikka syytä olisi.

lautturi kirjoitti...

Vähän aiemmin oli kyselyä tavaran laittamisesta nettiin jakoon (videot, pdf't jne.)... Minulla on 100%sesti oman peukalon alla olevat omat sivut - ja olen usein kavereillekin tarjonnut postausmahdollisuutta. Jos siis yhdistyksellä (muillakin) on jotain nettiin laitettavaa, niin sähkikset laulamaan! Takaan, että tavara pysyy näkösällä (poislukien mustat helikopterit kylään yms. force majour'it)...

Mitä videoihin tulee, niin Uusis on rautaa --- ja kyllähän meilläkin asioista tiedetään vaan media on aika "mielenkiintoinen" systeemi (lue: valikoiva). Titanic on hiiiiidas kääntymään, mutta talousrytinän pitäisi muuttaa "asetuksia" nopeastikin.

Samoin se kannattajakorttien kerääminen on tuskaista (itselläni on kymmenisen kpl tuossa pöydällä vartoomassa postitusta). Oma perhe varsinkin on vaikea tavara - mitähän lie pelkäävät ;-)

Köpä kirjoitti...

Uusipaavalniemen mukaan ratkaisu valtioiden velkaongelmaan on helppo. EKP:n tasetta kasvatetaan tuhannella miljoonalla. Luodaan uutta rahaa tyhjästä, mutta nyt pysyvää rahaa, velattomana ja korottomana. Eikä tästä seuraa mitään hyperinflaatiota.
Aivan, luohan EKP ja pankit nytkin tyhjästä uutta korollista velkarahaa pankkien roskapapereita, valtioiden verotuloja, kansallisomaisuutta ja yksityistalouksien maksulupauksia vastaan.
Minua kiinnostaisikin mikä lienee talousdemokraattisten ideoiden kannatus yleensä EU:n valtioissa, entä muualla päin maailmassa?

Lars Osterman kirjoitti...

Historia osoittaa että "talousdemokratian" ns uudistuksia aina on haluttu ja edelleen halutaan lähes kaikkialla missä kansalaiset pääsevät sellaiselle tietoisuuden tasolle että ymmärtävät miten ratkaiseva asia tämä on kaikkien kannalta. Talousdemokratian tyyppisiä ajatuksia on esitetty hyvin monen eri nimikkeen alla kautta aikojen. Jos esim katsot netistä Secret of Oz elokuvaa huomaat tämän. Jo Rooman valtakunnan aikaan ennen Caesaria, kun kaikkia valtavia nyk. historiallisia rakennuksia rakennettiin - tällä kaudella vallitsi eräänlainen silloinen talousdemokratia. Sitten kaikki muuttui kun Caesar siirtyi kultakolikoihin. Samoin kaikki muuttui Amerikassa kun Yrjö III pakotti siirtolaisia käyttämään hänen kultakolikoitaan oman runsaan colonial script rahan tilalla. (tästä seurasi sota ja USA:n itsenäisyystaistelu Englantia vastaan)

Anonyymi kirjoitti...

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=166472&tstart=25

Tuola on alkavaa keskustelua näistä videoista. Sielä noita jääriä piisaa jotka ilman perusteluja tuomitsee uusiksen jutut. Ja sitten kun kysyy perusteluja, niin menee ihan käsittämättömäksi jargoniksi ne jutut.
Muutoinkin kaikki "raha on velkaa" ketjut tuola tuntuvat päätyvät aina loputtomaan väittelyyn, mutta sinänsä ymmärrettävää; oma lehmä ojassa.

Hilda K. kirjoitti...

Onko uusisuomi.fi sensuroinut Markku Uusipaavalniemeä koskevan keskustelun Riikka Söyringin Kissankulma-blogilta?

Onpa, onpa jossakin liikavarpaille astuttu ja ryhdytty paniikkireaktioon.

Jos kyse on sensuurista, asiaa on rummutettava entistä kovemmin niillä blogeilla, joita ei ole suljettu.

Tässä Riikan tuore viesti omalla blogillaan:

"23.9.2010 13:00 Riikka Söyring Mitäs täällä on tapahtunut?
Ilmoituksen mukaan on 34 kommenttia, minä näen vain viisi kpl.
Markku Uusipaavalniemen haastattelua koskevat ovat kaikki hävinneet enkä syypää ole minä."

Oliko Uusiksen antama haastattelu niin kovaa kamaa, että sitä koskevat kommentit piti poistaa?

Hilda K. kirjoitti...

Uusipaavalniemeä koskevat kommentit palautettiin.
- Missä ne mahtoivat käydä kääntymässä?
%-)

Lars Osterman kirjoitti...

Yritin löytää kyseisen blogin..mut ei se ihan helppoa ole nyt kun UusiSuomi on mennyt muuttamaan blogeja puheenvuoroiksi.

Hilkka voisi siis antaa sen linkin..!

Anonyymi kirjoitti...

nyt sitten tykittäkää tätä linkkiä JOKAPUOLELLE !!!!!

Niin selvästi sanottu asiat että jokainen kadunmies ymmärtää mistä on kyse.


C'mon guys, läppärit laulamaan !

Hilda K. kirjoitti...

Tässä.

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/45916-fiat-rahasysteemi-kaatuu-piakkoin

Lars Osterman kirjoitti...

Poiminta Riikan blogilta:

"Pankkien osuus kansanedustajien ja ministereiden korruptioon. Miksei siitä puhuta enemmän?
On varsin luultavaa, että pankit, kuten muukin yksityisyritysten kerma, osallistuvat vaali- ja muuhun rahoitukseen erilaisten instanssien välityksellä.
Ne saavat mieleisensä kokoonpanon myös tärkeimpien ministeriöiden virkamieskuntaan.

Pankeilla on hyvä syy voidella päättäjiä, koska,
itsenäisen valtion hallitus on ainoa elin, joka halutessaan voisi ottaa pankeilta pois monopolin rahan luontiin ja sen määrän säätelyyn.

Yksityisomistuksessa olevat firmat eli pankit ovat hallituksen ja eduskunnan kokoonpanosta ja puolueväristä riippumatta saaneet kautta historian nauttia yksinoikeutta rahan luontiin, koron keruuseen ja talouselämän manipulointiin."